Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از نیواطلس، سیستم روباتیک پیتزایولا (Pizzaiola) که در زبان ایتالیایی به معنای آشپز پیتزا است، نه تنها سرآشپز را کنار می‌زند، بلکه سایر کارکنان آشپزخانه هم دیگر کاری برای انجام دادن نخواهند داشت! با این سیستم دیگر راه‌اندازی یک کسب و کار پیتزافروشی فقط نیاز به یک فضای کوچک دارد که بتوان در آنجا روبات پیتزایولا را جا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم پیتزایولا توسط شرکت نالا روباتیکس (NALA Robotics) مستقر در ایلینوی آمریکا ساخته شده است. این سیستم در اصل یک آشپزخانه خودکار با ابعادی ۳.۷ × ۳.۷ متر است و دارای قسمت‌های ذخیره‌سازی، تهیه غذا، اجاق‌ها و یک بازوی روباتیک ۷ محوره که در تمام فضا حرکت می‌کند، است.

در این رستوران خودکار، مشتریان به‌صورت شفاهی از طریق یک کیوسک سلف‌سرویس مجاور یا از طریق صندوقدار انسانی که به‌صورت الکترونیکی سفارشات را به آشپزخانه ارسال می‌کند، سفارش خودشان را ثبت می‌کنند. علاوه بر این، سفارش‌ها را می‌توان به‌صورت آنلاین برای تحویل در منزل انجام داد؛ وظیفه‌ای که مدت‌هاست توسط روبات‌ها انجام می‌شود.

روبات آشپز با انتخاب از  بین ۴ نوع خمیر، ۴ نوع سس، به اضافه ۳۵ پنیر و سایر مواد، کار پیتزاپزی را شروع می‌کند. اول خمیر را فشار می‌دهد، بعد سس و مواد را اضافه می‌کند، پیتزا را می‌پزد و در نهایت برش می‌دهد و داخل جعبه قرار می‌دهد. شرکت نالا روباتیکس (NALA Robotics) می‌گوید این روبات می‌تواند ۵۰ پیتزا در ساعت در اندازه‌های حدودا  ۲۰، ۲۵.۴، ۳۰.۵، ۳۵.۵، ۴۰.۶ یا ۴۶ سانتی‌متری  تهیه کند.

صاحبان کسب ‌و کار می‌توانند ایستگاه‌های غذاسازیی  را در کنار کباب‌پزی یا سرخ‌کردنی‌های خودشان اضافه کنند و حتی بعدها سیستم‌عامل مبتنی بر یادگیری ماشینی پیتزایولا (Pizzaiola) را برای تهیه غذاهایی چون همبرگر، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، بال، پاستا و حتی سالاد آموزش دهند. ادعا شده که  این روبات هر چه را که می‌پزد با بیش از ۱۲۰۰ پارامتر کیفیت و ایمنی غذا در هر میکروثانیه بررسی می‌کند.

 اجاره پیکیج‌های پیتزایولا (Pizzaiola)  از ۷۰۰۰ دلار آمریکا در ماه شروع می‌شود.

کد خبر 681883 برچسب‌ها مجله پیتزا تکنولوژی (فناوری) لوازم آشپزی و آشپزخانه ربات - روبات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تکنولوژی فناوری ربات روبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!

ایسنا/خوزستان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • از سرگیری فعالیت‌های «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • سرآشپز پخت تورم در ایران
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • وقتی هوش مصنوعی از هر چیزی توپ درست کنه! (عکس)
  • کارشناس داوری: بازیکن پرسپولیس قبل از زدن گل اول خطا کرد
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند