Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ‌ فراهان؛ تاسیس و راه‌اندازی کارخانه تولید لباس‌های بیمارستانی در شهر تلخاب فراهان یکی از طرح‌های سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی در حوزه بهداشت و درمان است که طی سه سال به دلیل چالش بین سرمایه‌گذار و حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک مسکوت مانده است.

مدیر بازرگانی و فروش این شرکت می‌گوید: با راه‌اندازی این مجموعه بیش از 100 فرصت شغلی ایجاد خواهد شد، اما بیش از سه سال است مانع‌تراشی حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک مانع راه‌اندازی این کارخانه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«رفع موانع صدور مجوز کارخانه تولید لباس‌های بیمارستانی شهر تلخاب» از سوژه‌های ثبت شده در سامانه فارس من  «اینجا بخوانید» است که طی آن مخاطبین فارس خواهان پیگیری این مشکل و  آغاز به کار این کارخانه با هدف تولید و اشتغال برای اهالی منطقه فراهان شدند.

 

مدیر بازرگانی و فروش این شرکت در این رابطه به خبرنگار فارس در اراک می‌گوید: با هدف تولید لباس‌های بیمارستانی و با پیشنهاد شورای شهر تلخاب درسال 97 اقدام به ایجاد شرکت تولید البسته بیمارستانی و  پک‌های جراحی در تلخاب کردیم، اما متاسفانه بعداز گذشت ۳ سال با مانع تراشی‌های معاونت غذا و دارو استان مرکزی مواجه شده و نتوانسته‌ایم مجوز فعالیت دریافت کنیم.

سمعیی می‌افزاید: تمام مجوزهای مربوطه از طریق مکاتبه سازمان‌ صنعت، معدن و تجارت، از جهادکشاورزی و محیط زیست اخذ شده و از نظر این سازمان‌ها در راه‌اندازی این شرکت مشکلی وجود ندارد، اما معاونت غذا و دارو استان مرکزی در ابتدا به بهانه اینکه در حیطه وظایف استان نیست و مربوط به تهران است و سپس به بهانه فاصله ۳ کیلومتری محل استقرار شرکت با شهر و اینکه مجوز تاسیس تنها به شرکت‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی داده می‌شود، از صدور مجوز خودداری کرده، این در حالی است که اولا با پیگیریهایی که از طریق تهران داشتیم، متوجه شدیم در حیطه وظایف استان است و ثانیا ادعای استان مبنی بر اینکه امکان صدور مجوز برای شرکت‌های خارج از شرکت شهرک‌ها وجود ندارد، ادعای درستی نیست، چرا که کارشناسان سازمان تهران این ادعا را رده و اعلام کرده‌اند شرکت‌های مشابه در محدوده شهرها مجوزهای لازم را اخذ کرده و مشغول فعالیت هستند.

وی بیان می‌کند: هدف از ایجاد شرکت اشتغالزایی برای مردم منطقه تلخاب و رفع نیاز کشور است، ما هم اکنون در شهر البرز و در محدوده شهر مشغول تولید هستیم و در ادامه روند توسعه‌ای اقدام به ایجاد شرکت در شهر تلخاب کرده‌ایم تا با توسعه کار صادرات به خارج از کشور نیز داشته باشیم، اما متاسفانه شاهد عدم همکاری سازمان غذاو دارو هستیم که انتظار داریم مسول ارشد استان این چالش را برطرف کند. 

راه‌اندازی این شرکت نقش موثری در ایجاد اشتغال دارد

فرماندار فراهان نیز می‌گوید: در حال حاضر تمام مجموعه‌های دخیل در صدور مجوز موافقت خود را با ایجاد این شرکت اعلام و مجوزهای قانونی را صادر کرده‌اند، اما سازمان غذا و دارو از صدور مجوز خودداری و اعلام کرده است که در حاشیه روستا آلودگی وجود دارد و در تولید محصولات نهایی ایجاد مشکل می‌کند، این در حالی است که آلودگی روستا بسیار کمتر از شهرها است، اما در شهرها چنین شرکت‌هایی تاسیس و به امر تولید مشغول هستند.

آقازیارتی افزود: قطعا راه‌اندازی این شرکت نقش موثری در ایجاد اشتغال، جلوگیری از مهاجرت روستایی به شهر و رفع نیاز کشور به لباس‌های بیمارستانی دارد که لازم است سازمان غذا و دارو بررسی‌های خود را کارشناسی‌تر و دقیق‌تر کرده و این مشکل را برطرف کند.

وی می‌گوید: سرمایه‌گذار نسبت به آماده سازی بخشی از زیرساخت‌ها اقدام کرده، اما عدم موافقت سازمان دارو موجب دلسردی سرمایه‌گذارو حیف و میل بخشی از سرمایه وی شده است.

فرماندار فراهان بیان می‌کند: پیگیری‌‌های لازم از سوی فرمانداری انجام و به اطلاع رئیس دانشگاه علوم پزشکی رسانده شده است که انتظار می‌رود دکتر جمالیان این مشکل را برطرف کند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من فرماندار فراهان شهر تلخاب تولید البسه بیمارستانی لباس های بیمارستانی معاونت غذا و دارو راه اندازی تولید لباس صدور مجوز شهر تلخاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس

ایسنا/هرمزگان سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کردند.

سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان نخبه رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک و اساتید دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی در تشریح دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کرد.

در ادامه سرلشکر رحیم صفوی ضمن تحسین دستاوردها و برنامه چشم‌انداز این پالایشگاه استراتژیک کشور با اشاره به پیشرفت‌های قابل ستاره خلیج فارس و شکست تحریم‌ها در این مجموعه عظیم نفتی کشور، گفت: آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعت نفت کشور امیدآفرین خواهد بود.


وی گفت: دشمنان ایران اسلامی به دنبال نا امیدی جوانان ما هستند اما ما در این سفرهای علمی به دنبال این هستیم که حس اعتماد به نفس و اعتماد ملی، خودباوری و اینکه «ما می‌توانیم» را به منصه ظهور بگذاریم.

همچنین در جریان این بازدید، علیرضا جعفرپور، مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس  گفت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس وظیفه خطیر تامین بخش عمده‌ای از سبد سوخت کشور را عهده دار است و ظرفیت تولید روزانه حدود ۴۵ میلیون لیتر بنزین و اجزای بنزینی، ۱۶ میلیون لیتر نفت گاز و نفت سفید، ۲ هزار تن گاز مایع و محصولاتی دیگر از جمله انواع نفتا و حلال‌ها را دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر این پالایشگاه بزرگ‌ترین تولید کننده بنزین کشور است و رسالت و مأموریت خطیر تولید حداکثری و تأمین فرآورده استراتژیک بنزین مورد نیاز کشور که همواره سرآمد بازار فرآورده‌های نفتی تلقی می‌شود را عهده‌دار است و همچون گذشته در اولویت برنامه‌های راهبردی این پالایشگاه قرار دارد.

جعفرپور خاطرنشان کرد: این شرکت در شرایطی که مستقیماً از سوی استکبار جهانی تحت تحریم قرار گرفت با شگفتی‌سازی توانست افزایش ۶۲ درصدی درآمدهای عملیاتی را رقم بزند و عنوان برترین شرکت ایران اسلامی را از آن خود کند.

وی افزود: این شرکت در مدت اخیر با تکیه بر دانش و خلاقیت‌های جوانان این مرز و بوم با برپایی رویداد تقاضامحور نسبت به شناسایی و تعامل با شرکت های دانش بنیان اقدام، دومین عملیات تعمیرات اساسی واحدهای فرآیندی انجام پذیرفت، راه اندازی واحد تصفیه هیدروژنی نفت گاز این پالایشگاه رقم خورد و افزایش یک‌صد هزار بشکه‌ای ظرفیت شیرین سازی انواع فرآورده‌های نفتی و فراهم شدن امکان صادرات نفت سفید و افزایش تولید بنزین را رقم زد تا شاهد افزایش تولید، صادرات و کیفیت فرآورده های بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان باشیم.


مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس تصریح کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس در راستای انجام مطالعاتی جامع با رویکرد ایجاد ارزش پایدار و توسعه زنجیره ارزش محصولات با استفاده از ظرفیت‌های موجود در پالایشگاه، برنامه جامع طرح‌های آتی توسعه‌ای را تدوین کرده است و در این طرح، تولید بالغ بر ۴۵۰ هزار تن آمونیاک در سال با استفاده از هیدروژن مازاد تولیدی پالایشگاه در دستور کار قرار گرفته است که از دستاوردهای این طرح می توان به جلوگیری از هدر رفت هیدروژن در شبکه سوخت پالایشگاه اشاره کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • ‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید