Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اظهار کرد: از لحاظ سال آبی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه برابر و نسبت به دراز مدت با کاهش ۲۰درصدی روبرو هستیم، که این نشانگر ادامه وضعیت خشکسالی در استان میباشد، ا کنون بیست و پنجمین سال خشکسالی را پشت سر میگذاریم.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین،  محمد خانی در نشست خبری با حضور خبرنگاران به آخرین وضعیت آبی استان آذربایجان شرقی پرداخت و توضیح داد: نسبت به دراز مدت ۱۸الی۲۰ درصد کاهش بارندگی در  استان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از نظر فراوانی بارش در سطح کشور در رتبه چهارم قرار داریم،  گفت: از لحاظ سال آبی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه برابر و نسبت به دراز مدت با کاهش روبرو هستیم، این نشانگر ادامه وضعیت خشکسالی است، در حالی  بیست و پنجمین سال خشکسالی را پشت سر میگذاریم که فراز ونشیبهایی هم داشته که در حال سپری هست. وی تاکید کرد: طبق استانداردهای اعلام شده متوسط مصرف به ازای هر فرد در یک شبانه روز ۱۵۰ لیتر تعیین شده است که این مقدار شامل تمامی مصارف روزانه یک فرد را شامل می شود؛ متاسفانه حجم مصرفی هر فرد در استان ما با بیش از ۷۵ لیتر به ۲۲۵ لیتر رسیده است که نیازمند اصلاح و رعایت مصرف را دارد، از طرفی این نکته فراموش نشود که سال های قبل از کرونا نسبت به اکنون ۱۵ درصد نیز افزایش مصرف به دلیل حساسیت های لازم بهداشتی ایجاد شده است.
خانی در رابطه با طرح های اجرایی فاضلاب‌ در استان خاطرنشان کرد: متوسط پوشش فاضلاب استان ۶۰ درصد و تبریز نیز ۸۶ درصد است و اکنون نیز ۱۰ تصفیه خانه در حال بهره برداری و ۹ مورد در حال ساخت است.
وی در پایان تاکید کرد: تصفیه خانه مدول دوم تبریز بزرگترین تصفیه خانه کشور بوده که برای یک میلیون نفر جمعیت است و با ظرفیت ۷۵ میلیون متر مکعب در سال فعالیت خواهد کرد که اکنون به طور کلی بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فاز اول مدول دوم آن نیز با ۹۸ درصد پیشرفت درحال آزمایش است. وی در پایان جلسه اشاره به سوال خبرنگار  قدس آنلاین در مورد سختی آب در سطح استان اشاره کرد وگفت :  مسئولین همه روز با بهره گیری از آزمایشگاه مدرن که در شمال غرب کشور در استان دارا میباشد مورد نمونه برداری وتستهای اولیه انجام میگردد واحیانا اگر موردی باشد توسط مهندسین مربوطه رفع موانه می شود. انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بارندگی آب و فاضلاب خشکسالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته