Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرز تهیه بستنی رژیمی موزی خانگی مواد لازم برای تهیه بستنی رژیمی با موز : طرز تهیه بستنی رژیمی با موز : نکات بستنی رژیمی با موز : طرز تهیه بستنی رژیمی موزی خانگی

به گزارش اقتصاد آنلاین، بستنی ها جزو پرطرفدار ترین دسر ها هستند و کم تر افرادی پیدا می شوند که این دسر خوشمزه را دوست نداشته باشند. بستنی رژیمی ممکن است از آن دسته تنقلاتی  باشد که درست کردن آن کمی زمان بر باشد اما بستنی خوش طعم و آسانی است و می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد و افراد رژیمی میتوانند این بستنی را به دلیل کم کالری بودنش در رژیم غذایی خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد لازم برای تهیه بستنی رژیمی با موز :

  موز    ۳ عدد

  کره ی بادام زمینی    ۴/۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی رژیمی با موز :

ابتدا موز ها را پوست گرفته و به صورت حلقه­ای برش می زنیم . سپس آنها را درون ظرفی ریخته و به مدت ۴ الی ۵ ساعت درون فریزر می گذاریم تا یخ بزنند . موز ها را پس از ۵ ساعت از فریزر بیرون آورده و درون مخلوط کن می ریزیم  . موز ها را کاملا مخلوط می کنیم سپس مخلوط کن را خاموش کرده و با قاشق هم می زنیم تا کاملا یکدست شود . دوباره مخلوط کن را روشن می کنیم و بازهم پس از خاموش کردن آن را با قاشق هم می زنیم این عمل را تا لطیف و یکدست شدن کامل موز ها ادامه می دهیم . در این مرحله کره ی بادام زمینی را به موز اضافه کرده و مخلوط می کنیم . بستنی پس از این مرحله آماده ی سرو است .

نکات بستنی رژیمی با موز :

موزها رسیده و نرم باشند زیرا باعث شیرین تر و خوشمزه تر شدن بستنی می شود .

به جای کره ی بادام زمینی می توانید از عسل استفاده کنید .

برای داشتن یک بستنی شکلاتی خوشمزه می توانید در مراحل آخر به آن پودر کاکائو اضافه کنید .

این بستنی را با هر میوه ی دلخواه دیگری مانند توت فرنگی ، طالبی و …  می توانید درست کنید .

منبع: نمکستان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو موز بستنی بستنی رژیمی طرز تهیه بستنی رژیمی موز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۴۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • طرز تهیه سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • (ویدیو) آموزش تصویری غذای مورد علاقه بچه در مهمونی
  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • بعد از حمله ایران حماس راحت‌تر نه می‌گوید!
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟