Web Analytics Made Easy - Statcounter

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

خبر کشف داروی جدیدی برای سرطان "رکتوم" (راست روده) دست به دست در فضاهای مجازی می‌چرخد و از سوی مردم و کارشناسان شگفت‌انگیز توصیف می‌شود.

به گزارش عصرایران، 14 بیمار مبتلا به سرطان رکتوم در آمریکا تنها با استفاده از یک دارو بهبود یافته‌اند.

بیماران بهبودیافته در یک دوره آزمایشی 6 ماهه درمان در آمریکا شرکت کردند و بدون شیمی‌درمانی، رادیوتراپی یا جراحی تا این لحظه کاملا خوب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان و کارشناسان کشف و کارکرد فعلی داروی جدید را شگفت انگیز می‌خوانند. 

این آزمایش بالینی با شیوه "ایمونوتراپی" و به مدت ۶ ماه زیر نظر پژوهشگران مرکز سرطان "مموریال اسلون کترینگ" در نیویورک انجام شده است.  

تومورهای سرطانی بیماران حاضر در این دوره آزمایشی درمان، پس از استفاده از دارویی که "دوسترلیماب" (dostarlimab) نامیده می‌شود، بطور کامل ناپدید شد.

بیماران شرکت کننده در این آزمایش، دچار نوعی از سرطان راست روده بودند که معمولا به برنامه‌های شیمی درمانی پاسخ ضعیفی می‌دهد.

بنا بر گزارش مجله پزشکی "نیوانگلند" ماساچوست آمریکا، بیماران حاضر در این آزمایش پزشکی، هر سه هفته یکبار یک دُز از داروی  "dostarlimab" را دریافت می‌کردند و انتظار می‌رفت که پس از پایان این دوره نیز درمان‌های استاندارد برای مبارزه با سرطان همچون شیمی درمانی و پرتو درمانی را آغاز کنند.

اما در پایان دوره استفاده از دارو سلول های سرطانی در بدن همه بیماران از بین رفته بود و نیازی به درمان‌‌های جانبی نشد.

با این وجود نتایج عملی این آزمایش نشان داد که پس از پایان این دوره، سلول‌های سرطانی از بدن تمام بیماران پاک شده بودند.

اینک 4 بیمار بهبود یافته در این درمان از حال و هوای خود پس از شنیدن خبر بهبودی می‌گویند.

ایمونوتراپی چیست؟

ایمونوتراپی یا ایمنی درمانی نوع جدیدی از درمان سرطان است که به سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند تا با سرطان مقابله کند.

 این درمان با تکیه بر گلبول‌های سفید خون، اندام‌ها و بافت‌های سیستم لنفاوی کار می‌کند و یک درمان بیولوژیکی محسوب می‌شود. درمان بیولوژیکی روشی که از مواد ساخته شده از ارگانیسم‌های زنده برای درمان سرطان استفاده می‌کند.

سیستم ایمنی سلاح قدرتمندی در برابر بیماری‌ها، عفونت‌ها و سلول‌های معیوب است. سلول‌های سرطانی چندین روش برای فرار، خاموش کردن یا غلبه بر عملکرد سیستم ایمنی دارند. ایمنی درمانی دسته ‌ندی گسترده‌ای از درمان‌های سرطان است که برای تحریک سیستم ایمنی بدن برای شناخت بهتر و مقابله با سرطان طراحی شده است.

 یورونیوز در باره ایمونوتراپی نوشت: در این شیوۀ جدید درمان، روی پروتئین‌های خاصی تمرکز می‌شود که "نقاط کنترل" نامیده می‌شوند و بطور مشترک توسط سلول‌های ایمنی و سلول‌های سرطانی ساخته می‌شوند. 

این "نقاط کنترل" در واقع مانند یک "ترمز" عمل می‌کنند؛ یعنی از ایجاد پاسخ‌های ایمنی بسیار قوی در بدن جلوگیری می‌کنند و به این ترتیب مانع از کشته شدن سلول‌های سرطانی توسط سلول‌های ایمنی می‌شوند.

اینک 4 بیمار بهبود یافته در این درمان از حال و هوای خود پس از شنیدن خبر بهبودی می‌گویند.

 

 

تماشاخانه ببینید| فیلم استثنایی از حمله خرس نر برای خوردن توله ماده/ دفاع مادر و سقوط هر دو خرس از بالای صخره ببینید| شکار شگفت‌انگیز یک تمساح توسط جگوار فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سلول های سرطانی سیستم ایمنی شیمی درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۵۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی