Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت کشور فرانسه میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی فرانسه را تا ظهر امروز بسیار کم و تا ساعت ۵ به وقت محلی حدود ۳۹.۴ درصد اعلام کرد.

به گزارش مشرق، امروز (یکشنبه) فرانسوی ها در اولین دور انتخابات پارلمانی فرانسه شرکت کردند.

مردم فرانسه امروز (یکشنبه ۱۲ ژوئن / ۲۲ خرداد) و ۱۹ ژوئن (۲۹ خرداد) برای انتخاب صاحبان ۵۷۷ کرسی مجلس ملی به پای صندوق‌های رای می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این انتخابات برای ۵۷۷ کرسی مجلس ملی رای گیری می شود. ماکرون برای کسب اکثریت پارلمانی در این انتخابات تلاش می کند، در غیر این صورت او مجبور می شود دولتی با سیاستمداران و نخست وزیری از دیگر احزاب را تعیین کند. در این صورت نخست وزیر جایگاه بسیار مهم تری را در دولت پیدا خواهد کرد.

در این انتخابات به ویژه، ائتلاف چپ جدید متشکل از حزب چپ، سوسیالیست ها، سبزها و کمونیست ها، به رهبری ژان لوک ملانشون، سیاستمدار چپ، امیدوار است که کرسی های بیشتری در پارلمان کسب کند.

امانوئل ماکرون پیش‌تر در ماه آوریل توانسته بود به‌عنوان یک میانه‌رو و طرف‌دار اتحادیه اروپا برای دومین بار در انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به پیروزی دست یابد.

به نوشته "اس ار اف" سوئیس، رسانه ها از مشارکت پایین در این انتخابات خبر داده اند.

بر اساس اعلام وزارت کشور فرانسه در ساعت ۱۲ بعد از ظهر به وقت محلی تنها ۱۸.۴۳ درصد مشارکت در انتخابات ثبت شد که ۰.۸ درصد کم تر از زمان مشابه در انتخابات پنج سال پیش بود و بسیار کم بوده است.

در این انتخابات حدود ۴۸.۷ میلیون تبعه فرانسوی می توانند رای خود را ارائه دهند. آخرین شعبه های رای گیری در فرانسه ساعت ۸ شب به وقت محلی بسته می شود و بعد از آن اولین نتایج انتخابات منتشر می شود.

وزارت کشور فرانسه بعد از ظهر امروز اعلام کرد که نسبت مشارکت در دور اول انتخابات پارلمانی تا ساعت ۵ عصر به وقت محلی به ۳۹.۴ درصد رسیده است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین حادثه متروپل قیمت انتخابات ریاست جمهوری فرانسه وزارت کشور فرانسه امانوئل ماکرون مجلس ملی اتحادیه اروپا خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت انتخابات پارلمانی وقت محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • انگیزه عجیب مردی که به زنان جوان حمله می‌کرد
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • نفرت از زنان انگیزه مردی که به زنان جوان حمله می‌کرد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • دانشجویان فرانسه به دنبال گسترش تظاهرات ضد صهیونیست
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد