Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان بیش از ۴۹۰ هزار آمریکایی مسن را زیر نظر گرفتند و دریافتند ۲۰ درصد با بیشترین مصرف ماهی، تقریباً یک چهارم بیشتر در معرض خطر ابتلاء به این بیماری در طی ۱۵ سال بودند، در مقابل ۲۰ درصدی که کمترین مصرف ماهی را داشتند.

با این حال، کارشناسان تاکید کردند که یافته‌ها فقط یک رابطه را نشان می‌دهند و نمی‌توانند مستقیماً غذاهای دریایی را عامل این موضوع دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«یونیونگ چو»، محقق اصلی از دانشگاه براون رودایلند، گفت: «دلیل این رابطه مشخص نیست. اما یک فرضیه این است که ماهی عامل بروز سرطان پوست نیست، بلکه وجود آلاینده‌هایی مانند جیوه و PCB ها که می‌توانند در سطوح نسبتاً بالایی در برخی از ماهی‌ها وجود داشته باشند، عامل این ارتباط هستند.»

چو خاطرنشان کرد: «تحقیقات گذشته قرار گرفتن در معرض جیوه را با خطرات بالاتر ملانوم و سایر سرطان‌های پوست مرتبط دانسته است.»

با این حال، او گفت: «نظریه آلاینده‌ها دقیقاً همین است. این اولین مطالعه‌ای است که این ارتباط را نشان می‌دهد. ما به تحقیقات بیشتری برای تکرار این یافته‌ها نیاز داریم تا بتوانیم هر گونه توصیه غذایی را ارائه دهیم.»

این یافته‌ها، بر اساس بررسی ۴۹۱۰۰۰ آمریکایی ۵۰ تا ۷۱ ساله است که به مدت ۱۵ سال تحت نظر بودند. در ابتدا، آنها پرسشنامه‌هایی را در مورد رژیم غذایی، ورزش و عادات سیگار و نوشیدنی تکمیل کردند.

در طول دوره مطالعه، فقط بیش از ۵۰۰۰ شرکت‌کننده مبتلا به ملانوم بدخیم تشخیص داده شدند، در حالی که تقریباً ۳۳۰۰ نفر به ملانوم خفیف مبتلا شدند، حالتی که سلول‌های ملانوم "پیش سرطانی" در لایه بالایی پوست هستند اما به لایه‌های عمیق‌تر نفوذ نکرده‌اند.

تیم تحقیق دریافت افرادی که در ۲۰ درصد اول بیشترین میزان مصرف ماهی قرار داشتند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که کمترین میزان ماهی را مصرف می‌کردند، ۲۲ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم بدخیم و ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم خفیف قرار داشتند. گروه با بیشترین میزان مصرف، معمولاً روزانه ۴۳ گرم ماهی مصرف می‌کردند.

به گفته محققان، مطالعات آینده می‌تواند بررسی کند که آیا گونه‌های خاص ماهی با خطر بالاتر ملانوم مرتبط هستند یا خیر.

کد خبر 5512850

منبع: مهر

کلیدواژه: ماهی سرطان پوست سرطان ویروس کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا چشم پزشکی کووید 19 خواب چاقی جامعه پزشکی سرطان دیابت زوال عقل شیوع کرونا واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، مهدی شفیعی‌زاده اظهار کرد: میزان مصرف برق مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان هشت میلیارد و ۹۷ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۷۱۶ کیلووات ساعت بوده که در سال ۱۴۰۲ به هشت میلیارد و ۲۳۴ میلیون کیلووات ساعت رسید.

وی اضافه کرد: این موارد شامل بخش‌های خانگی، عمومی، کشاورزی و صنعتی و سایر مصارف می‌شود که بخش کشاورزی با سه میلیارد و ۶۲۷ میلیون کیلووات ساعت معادل ۴۴ درصد از کل، بیشترین مصرف برق را به خود اختصاص داده است.

مدیر دفتر نظارت فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی گفت: پارسال ۱۳ هزار و ۸۲۲ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال ارزش انرژی مصرف شده توسط مشترکان برق خراسان رضوی بوده است.

شفیعی زاده شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ را یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک ذکر کرد و افزود: از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

وی به افزایش مشترکان برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اشاره و اظهار کرد: تعداد مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۲۴ مشترک بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید