Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای محمد خدادادی بهلولی گفت: از الزامات قانونی که وزارت نیرو باید درباره استخراج کنندگان رمزارز انجام دهد، نصب کنتور‌های هوشمند است. کنتور‌های هوشمند میزان مصرف را به صورت لحظه‌ای نظارت و از راه دور برای مراکز کنترل برق ارسال می‌کند.

او گفت: نصب کنتور‌های هوشمند فقط قرائت لحظه‌ای مصرف مراکز استخراج رمزارز را امکان‌پذیر نکرده، بلکه امکان کنترل از راه دور را هم به وجود آورده و می‌توانیم از راه دور اقدام به قطع برق این مراکز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته مجری طرح تامین برق رمزارزها، طبق مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۹۸، در ایامی که شبکه برق محدودیت دارد، استفاده مراکز مجاز استخراج رمزارز از این شبکه، ممنوع است. اگر شبکه محدودیتی نداشته باشد، تامین برق آن‌ها انجام خواهد شد، اما در زمان صدور مجوز نیز به این گروه از صنایع اعلام شده که در زمان اوج مصرف، نمی‌توانند از شبکه سراسری برق مصرف کنند باید تامین برق را از روش‌های خودتامین انجام دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

آنطور که آقای مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفته، هم اکنون حدود ۲۰۰ مگاوات ظرفیت استفاده مجاز مراکز استخراج رمزارز در شبکه برق وجود دارد و حداقل میزان مصرف مراکز غیرمجاز نیز، حدود ۱۲۰۰ مگاوات برآورد می‌شود که تاکنون، حدود ۶۵۰ مگاوات شناسایی، ضبط و در اختیار مراجع قانونی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استخراج رمز ارز برق رسانی استخراج رمزارز راه دور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری از جمع آوری فرآورده روغن تفاله زیتون پالایش شده مخلوط با روغن زیتون بکر با نام تجارتی «سابرسو» در مراکز عرضه سطح استان که غیر قابل مصرف انسانی است خبر داد.

 مهدی پژوهش ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طبق استاندارد ملی ایران به شماره ۱۴۴۶ با عنوان «انواع روغن زیتون خوراکی- ویژگی‌ها و روش‌های آزمون»، مخلوط روغن تفاله زیتون پالایش شده با انواع روغن زیتون بکر، قابلیت مصرف خوراک انسان را ندارد.

مدیرکل استاندارد استان افزود: مطابق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاهایی اجباری اعلام شود، تولید، تمرکز، ‌توزیع و فروش کالاهای مشمول اجرای اجباری استاندارد با کیفیت پایین‌تر از استاندارد یا بدون علامت استاندارد ایران ممنوع است.

وی تصریح کرد: فرآورده روغن تفاله زیتون پالایش شده مخلوط با روغن زیتون بکر با نام تجارتی «سابرسو» در مراکز عرضه سطح استان که غیر قابل مصرف انسانی بود جمع‌آوری شد.

پژهش در پایان از عموم هم استانی‌ها خواست که در صورت مشاهده کالاهای فاقد علامت استاندارد در مراکز عرضه استان، مشخصات کالا را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به سازمان ملی استاندارد ایران اطلاع دهند تا بازرسان و کارشناسان استاندارد ضمن بازرسی، نسبت به جمع آوری آنها اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلوگیری از فعالیت یک اتاق غیر مجاز کشتار دام در تیران و کرون
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • استخراج کنندگان غیر مجاز رمزارز ۱۰۰ برابر نرخ انرژی را باید جریمه پرداخت کنند+ فیلم
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز