Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علیرضا موسوی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: ثبت‌نام از دانش‌آموزان کلاس اولی در استان از ۱۶ خردادماه آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۸ هزار نوآموز برای تحصیل در پایه اول وارد مدارس ابتدایی استان شوند، افزود: فرم‌های لازم در زمان مراجعه والدین نوآموزان برای ثبت‌نام فرزندشان در کلاس اول ارائه شده تا برای ثبت‌نام این مدارک را تهیه کرده و در اختیار مدارس قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی ادامه داد: یکی از شروط ثبت‌نام در مدارس دولتی نزدیکی مدرسه به محل سکونت دانش‌آموزان است.

موسوی‌نژاد با اشاره به اینکه مدارس تنها باید هزینه کتب درسی را با توجه به مبلغی که بر روی جلد کتب درج شده دریافت کنند، اضافه کرد: دریافت هرگونه وجه دیگر در هنگام ثبت‌نام دانش‌آموزان از اولیا ممنوع است.

وی گفت: با توجه به دستورالعمل ابلاغی وزارت آموزش و پرورش کشور اگر مدارس ابتدایی ظرفیت پذیرش دانش‌آموزان کلاس اولی را بیشتر آنچه محیا بوده داشته باشند می‌توانند متولدین ۳۰ مهرماه ۹۵ را نیز برای ورود به کلاس اول ابتدایی ثبت‌نام کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی ادامه داد: اگر چه محدودیتی برای این طرح ذکر شده ولی چون نمی‌خواهیم حقی از دانش‌آموزان ضایع شود خواسته شده با مراجعه اولیای این دانش‌آموزان برای ثبت‌نام این کار انجام گیرد.

موسوی‌نژاد با اشاره به اینکه تعداد ۱۳ تیم بازرسی بر کار ثبت‌نام کلاس اولی‌ها در استان نظارت دارند، خاطرنشان کرد: تا پایان مردادماه ثبت‌نام از دانش‌آموزان کلاس اولی برای ورود به یک‌هزار و ۱۷۰ مدرسه ابتدایی در استان انجام می‌شود.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی موسوی نژاد آموزش و پرورش کلاس اولی ثبت نام آموزش و پرورش دانش آموزان کلاس اولی کلاس اول ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت