Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا آصفی در تحلیلی درباره قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و اقدامات ایران در این زمینه اظهار داشت: آنچه را غرب بخواهد ما انجام نمی دهیم، ما آن چیزی که منافع ملی کشور را تامین کند، انجام می‌دهیم، ممکن است آن‌ها خیلی چیزها بخواهند. آژانس بین المللی انرژی اتمی مدت‌هاست از وظیفه حرفه‌ای خود خارج شده  و مسئولین جمهوری اسلامی ایران به آژانس این توجه را داده اند، اما ظاهرا آقای گروسی خیلی ملاحظه رژیم صهیونیستی را دارد، در واقع به طور مودبانه باید گفت با آن ها رودربایستی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اوج خروج آژانس از حرفه‌ای‌گری، سفر گروسی قبل از اجلاس به سرزمین های اشغالی بود که با هیچ منطقی جور در نمی‌آید، می توانست حداقل ظواهر امر را حفظ کند، می توانست تلفنی صحبت کند و یا پیام محرمانه ارسال کند، کاری که کرد بدترین نوعش بود شاید می‌خواسته بگوید طرفدار رژیم صهیونیستی هستم.

این دیپلمات پیشین کشورمان همچنین بیان کرد: شاید نکاتی که گفته می شود نبش قبر گذشته است، وقتی PMD را بستیم دیگر برای چه باید باز باشد. ما به لحاظ مبنایی مشکلی نداریم، جواب هم دادیم، اما چه تضمینی وجود دارد که مجددا فردا روزی به موضوعی احاله ندهند . این سوء نیت طرف مقابل را می‌رساند در نتیجه این مسائل هم از دلایل دیگری است که آژانس از وظیفه حرفه‌ای‌گری فاصله گرفته است.

آصفی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی در تاسیسات هسته ای خرابکاری کرده، دانشمندان هسته ای ما را ناجوانمردانه ترور کرده و به شهادت رسانده، اگر آژانس وظیفه‌اش صیانت از فعالیت هسته‌ای صلح‌آمیز است چرا در قبال این‌ها ساکت بوده است. آقای گروسی زحمت کشیده و در همین اجلاس گفته هر گونه اقدام خشونت آمیزی را محکوم می کنم، اروپایی ها و آمریکایی ها باید به ما حق دهند که بدبین باشیم و اعتماد نکنیم.

وی تاکید کرد: اینکه کار به کجا می رسد، اول ماجرا است یعنی آمریکا و اروپایی‌ها اگر به خودشان نیایند، می‌توانند اقدامات بعدی جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشته باشد. انتهای این تونلی که اروپایی ها با آمریکایی‌ها حرکت می کنند نوری دیده نمی شود پرتگاه است.

سخنگوی اسبق وزارت امورخارجه کشورمان ادامه داد: نمی شود که جمهوری اسلامی ایران هم جزو NPT باشد، نظارت ها را قبول کند و فقط آژانس ما را نظارت کرده و بازرسی شبانه روزی انجام دهد، اما رژیم صهیونیستی در NPTنباشد، اما از مزایایش استفاده کند و حتی بازرسی نشود در عین حال اقدامات تروریستی انجام دهد.

آصفی افزود: طبق بند ۴ یا ۵ ، NPT یکی از وظایف آژانس تسهیل کردن فعالیت های هسته ای صلح آمیز کشورها است این کار را که انجام نمی دهد، هیچ، حرکت ایذائی انجام می دهد. آژانس بین المللی انرژی اتمی باید در این روش تجدید نظر کند.

وی در ادامه اظهار داشت: گروسی -مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی- می گوید آمادگی داریم به ایران بیاییم،  باید به او گفت شما زودتر می آمدی رایزنی می کردی نه این که به سرزمین های اشغالی سفر کنی. در واقع مسیر جداست؛ مسیر آژانس و گفت و گو با (۱-)۱+۵ (به این شکل گفتم تا مشخص باشد آن طرف خلاف کرده  و تمام سرزنش ها  متوجه ۱- است.

فعال شدن مکانیسم ماشه از ضعف های برجام است، اروپایی ها درایت و عقل نشان دهند مسیرشان را از آمریکا جدا کنند به حقوق ایران احترام بگذارند

این دیپلمات پیشین کشورمان همچنین تاکید کرد: این که گفته‌اند گفت وگوهای آژانس ربطی به برجام ندارد، حتما دارد، مگر می شود تاثیر نداشته باشد در حالی که آژانس زیاده خواهی می کند و اگر تاثیر مستقیم نگذارد، منفی خواهد بود.

آصفی با بیان این که اروپایی ها و آمریکا باید راه چاره پیدا کنند ، گفت: در نشست سپتامبر شورای حکام و از طریق آژانس مساله باز است، زیرا روسیه و چین وتو می  کنند، اما اگر پرونده به شورای امنیت برود احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه وجود دارد که این موضوع یکی از ضعف های برجام است گرچه اجرایی شدنش طول می کشد. در این سالها تا اندازه ای تحریم کرده اند، برخی موارد را چند باره تحریم کردند،  امیدواریم کار به آنجا نرسد، اروپایی ها درایت و عقل نشان دهند مسیرشان را از آمریکا جدا کنند به حقوق ایران احترام بگذارند.

وی با تاکید بر این که در روشی که آژانس پیش گرفته نوری نیست، اظهار داشت: براساس اظهارات آقای امیرعبداللهیان ما طرح های جدیدی داریم، اکنون انتخاب با آن هاست چه مسیری را دنبال کنند ما آماده هستیم و مشکلی نداریم شورای امنیت که آخر دنیا نیست.

وی درباره این که پیش بینی شما از روند مذاکرات برجام چیست چند درصد احتمال به نتیجه رسیدن وجود دارد؟ گفت: در دنیای سیاست هیچ صفر و صدی وجود ندارد گاهی اوقات از لا به لای خطوط خاکستری ممکن است به دود سفید برسیم و نتیجه داشته باشد لذا ۱۰۰ درصد منتفی نمی‌دانم.

منبع: ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: شورای امنیت آصفی مکانیسم ماشه آژانس بین المللی انرژی اتمی رژیم صهیونیستی اروپایی ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود

امام جمعه شیراز گفت: در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود لذا ما باید به نقطه‌ای برسیم تا حق کارگران درست و منصفانه قسمت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اتفاق اعضاء شورای عالی کار و تشکیلات کار و کارگری فارس ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، اظهار داشت: امیدوارم جامعه کارگری ما در آینده این کشور و آینده دنیا بتواند به عنوان یک مجموعه نمونه‌ای که عدالت، رفاه، خدمت و تولید را به اوج می‌رساند مطرح شود، طبیعتاً برای رسیدن به چنین هدفی از کارفرما، کارگر، دولت و مجموعه‌های مردمی و علمی باید تلاش کنند تا این مسیر بسیار طولانی را طی کنیم.

وی افزود: ما ادعای بزرگی داریم که ملتی با فرهنگ چند هزار ساله هستیم و آرزو و آرمان بزرگی نیز داریم و می‌گوییم ایرانیان زمینه ساز عدالت جهانی هستند و این ادعا در طول تاریخ ما تکرار شده است پس از این جهت باید خود را آماده کار و تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز در خصوص رتبه‌سنجی‌ها، بیان کرد: این کار بد نیست و نشان دهنده این است که به نوعی در بین مجموعه‌های فعال در کشور دارای رتبه هستیم، اما باید توجه داشته باشیم که از یکطرف با وضعیت موجود و از طرف دیگر با آرمان‌های خود باید شرایط را بسنجیم تا در ادامه بتوانیم یک حرکت معقول متناسب به سوی پیشرفت داشته باشیم، اگر صرفا خودمان را با وضعیت کشور بسنجیم در چند سال گذشته و در بحث مقامات ملی استان فارس عقب‌گرد داشته‌ایم در حالیکه مقام معظم رهبری فرمود فارس در قله است. 

آیت‌الله دژکام افزود: ما در قله بودیم و باید در قله بمانیم و برای در قله بودن همه دوستان از مدیران دولتی تا کارفرمایان و کارگران عزیز باید تلاش کنند و از نقش خودمان به عنوان استان پیشران در عرصه‌های مختلف تولید تا فرهنگ تنزل نکنیم.

وی با اشاره به مشکل جهانی آب و ...، گفت: امروز باید کاری کنیم تا گذران دنیا بر ما آسان شود و تحمل پیدا کنیم. چه چیزی باعث می‌شود در دنیا زندگی را تحمل کنیم؟ یکی از موارد عدالت است و برای همین است که امیرالمؤمنین هر هفته در خطبه‌های نمازجمعه می‌خواندند و ما نیز به تبعیت از ایشان در خطبه می‌خوانیم که «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ».

نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص نامگذاری روز نام کار و کارگر گفت: به خاطر اینکه به صورت سنتی در طول تاریخ دنیا کارفرمایان زورشان می‌رسید و حق کارگران درست ادا نمی‌شد روز کارگر را گذاشتند که حق کارگران عادلانه داده شود، اما بحث یک روز یا یک هفته خاص در طول سال نیست و همیشه در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود. ما باید به نقطه‌ای برسیم تا همینی که هست منصفانه قسمت شود و اصل همین است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: در بحث تولید اول باید پول را تولید کنید و اینکه رهبری می‌فرماید دانش بنیان‌ها به کمک بیایند برای این است که هزینه تولید کم شود و سود خالص اضافه شود و به کارگر سهم و سود بیشتر داده شود و در این زمینه باید کار شود وگرنه اوضاع همین خواهد ماند.

امام جمعه شیراز در پایان با بیان اینکه هزینه تولید در قسمت‌هایی آنقدر زیاد است که آسیب می‌بینیم و اگر کار بر پایه دانش جلو نرود بعد از مدتی شکست روی شکست است و روی این مسائل باید فکر کنیم و از آدم‌های بصیر استفاده کرده و هزینه برای آن بپردازیم، گفت: برخی‌کارخانه‌ها مرکز تحقیقات دارند یعنی اینکه می‌خواهند کیفیت را افزایش دهند و هزینه تولید کمتر شود و جنس تولیدی بهتر با هزینه کمتر به دست بیاید. انشاءالله در این مسیر همه به یکدیگر کمک دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • امنیت خوبی در منطقه خلیج فارس برقرار است
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • تحصن دانشجویان آمریکا علیه اسرادیل دنیا را بیدارتر می‌کند/ حالا معادلات یورش به غزه تغییر خواهد کرد/کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!