Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی ضرابی گفت: در کل کشور ۱۸۰ هزار نمونه خون بندناف جمع‌آوری شده است.

مدیرعامل شرکت بن باخته‌های رویان می گوید: این شرکت که در سال ۱۳۸۷ راه‌اندازی و به پالایشگاهی برای ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی و محصولات حاصل از زایمان تبدیل شده است.

به گفته او، این سلول بنیادی هم می‌تواند تکثیر شود و هم می‌تواند قدرت تبدیل داشته باشد که از خون بندناف برای استفاده در بدن و برای درمان بیماری‌های که منشاء خونی دارند استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرابی گفت: از این سلول‌ها در درمان نزدیک به ۸۰ نوع بیماری از جمله سکته قلبی، سرطان خون، فلج مغزی، آرتروز و موارد دیگر کارآزمایی بالینی استفاده و از خون جمع‌آوری شده از بند ناف و پرده جنین لایه داخل رحم برای تولید سلول‌های بنیادی برای بهتر شدن پالپ دندان بچه و دندان عقل استفاده می‌شود.

او در خصوص ذخیره خون بند ناف می گوید: اگر این نوع خون را در بانک اطلاعاتی نداشته باشیم و وزرات بهداشت بخواهد از خارج وارد کند، باید برای هر نمونه سلول ۳۵ تا ۴۰ هزار دلار پرداخت کند که اینکار باعث خروج ارز از کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت بن باخته‌های رویان گفت: دو نوع خون در بانک خون داریم؛ یکی عمومی و دیگری خصوصی است که نمونه‌های عمومی در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد و خصوصی فقط برای خود فرد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

ضرابی با بیان اینکه در تمام استان‌های کشور نمایندگی داریم، می گوید: در شهرهای استان اردبیل در شهرهای اردبیل، خلخال، مشگین شهر و پارس آباد وجود دارد که ثبت به صورت اینترنتی است.

به گفته او، با ذخیره‌سازی سلول بنیادی، ذخیره سلولی در استان تقویت می‌شود و هزینه ذخیره‌سازی برای خود اشخاص نزدیک به ۶ میلیون تومان است که در صورت تحویل خون بند ناف به شرکت بن یاخته، هزینه‌ای دریافت نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بند ناف وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

از زمان های قدیم تا به امروز این باور وجود دارد که کندن موهای سفید باعث زیاد شدن آنها می شود اما این فرضیه تا چه حد درست است.

رنگ مو توسط رنگدانه‌های موجود در سلول‌های ریشه مو تعیین می‌شود و با توقف تولید این رنگدانه‌ها، رنگ مو تغییر می‌کند و به اصطلاح سفید می‌شود.

سفید شدن مو ممکن است ناشی از برخی بیماری‌های داخلی یا بیماری‌های خودایمنی بدن باشد. همچنین کمبود ویتامین B۱۲ و کمبود آهن نیز می‌تواند باعث سفید شدن زودرس موها شود.

عواملی همچون پرکاری تیروئید و کمبود آهن می‌تواند باعث سفید شدن مو شود، اما ژنتیک دلیل اصلی سفید شدن زودرس موها است. سوال پرتکراری که در مورد موهای سفید وجود دارد، ارتباط زیاد شدن آنها با کندن این تار موهای دوست نداشتنی است در این بخش به آن اشاره خواهیم داشت.

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

خیر، کندن موی سفید باعث رشد بیشتر آن‌ها نمی‌شود. رنگدانه‌های مو، که عامل رنگ موی افراد هستند، در سلول‌های ریشه‌ای موها قرار دارند و با توقف ساخت این رنگدانه‌ها در سلول‌ها، مو سفید می‌شود. برعکس، کندن موی سفید باعث نابودی بخشی از سلول‌های ریشه‌ای مو می‌شود که موجب کاهش تعداد موهای سفید شده و کمتر شدن آن‌ها در آینده می‌شود. اما در هر صورت، کندن موهای سفید نمی‌تواند باعث رشد بیشتر آن‌ها شود.

شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست از سن ۳۵ سالگی و در افراد سیاهپوست از ۴۵ سالگی به طور طبیعی رخ می‌دهد. با این حال، در صورتی که سن شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست کمتر از ۲۰ سال و در افراد سیاهپوست کمتر از ۳۰ سال باشد، می‌توان گفت که فرد دچار سفیدی زودرس مو شده است و با استفاده از برخی داروها می‌توان از آن جلوگیری کرد.

فاکتورهای مؤثر بر سفیدی مو عبارتند از:

کمبود ویتامین‌ها، به خصوص ویتامین B۱۲

بیماری‌های سیستم ایمنی مانند برص و آلوپسی آره آتا

کمبود آهن و کم خونی

مصرف برخی داروها مثل کلروکین

رژیم غذایی نامناسب و ناپایدار

استفاده از شامپوها و محصولات شیمیایی مضر برای مو

بیماری‌های تیروئید

کمبود روی در بدن

مصرف دخانیات

درمان سفیدی مو

هیچ شامپویی توانایی درمان سفیدی مو را ندارد. استفاده از این شامپوها فقط می‌تواند به تیرگی یا روشنی موها کمک کند ولی در کاهش یا جلوگیری از سفیدی مو تاثیری ندارد. همچنین، رنگ مو نیز نمی‌تواند تاثیری در کاهش یا افزایش موهای سفید داشته باشد.

سفیدی زودرس مو توسط پزشکان پوست و با استفاده از داروها درمان می‌شود. پزشکان با استفاده از داروهایی که سلول‌های رنگدانه مو را تحریک می‌کنند، سن شروع سفید شدن مو را بالاتر می‌برند و این مشکل را درمان می‌کنند.

منبع
نمناک

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کمبود این ویتامین‌ها و مواد معدنی باعث سفید شدن زودرس مو می‌شود چند راهکار ساده برای دیرتر سفید شدن موهای سر

دیگر خبرها

  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان
  • اردبیل، میزبان ووشو قهرمانی کارگران کشور شد
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • افزایش30 درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟