Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@14:21:46 GMT

متخلفان در فضای مجازی در امان نیستند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۹۰۳۰

متخلفان در فضای مجازی در امان نیستند

مدیرکل دفتر پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به برنامه این ستاد برای  برخورد با قاچاق کالا گفت: سطح عرضه شامل فضای حقیقی و فضای مجازی می‌شود و تفاوت حقوقی میان مغازه‌های سطح شهر، صفحات‎ مجازی و سایت‌های فروش آنلاین وجود ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست، متأسفانه قاچاق کالا در طول سال‌های اخیر در کنار دیگر مشکلات ناشی از تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، توانسته است ضربات جبران ناپذیری بر پیکره تولیدکنندگان داخلی وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه دستگاه‌های متولی مبارزه با قاچاق خبر از کاهش میزان وقوع این پدیده مخرب می‌دهند، اما بسیاری از فعالان اصناف و همچنین تولید‌کنندگان معتقدند که عرضه عیان اجناس قاچاق و تقلبی در بازار شهر‌های بزرگ و فروشگاه‌های آنلاین، موجب وخامت اوضاع فعالان اقتصادی و کاهش ظرفیت تولید کشور می‌شود.

پیش از این سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، قاچاق را پدیده‌ای ضد اقتصاد ملی و خنجری از پشت بر تولید داخلی خوانده بود؛ بنابر اظهارات رئیس جمهور باید عوامل اصلی پشت پرده قاچاق توسط دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی شناسایی شود و با سرشبکه آنان برخورد شود.

* تشدید برخورد با قاچاق در فضای مجازی

در همین راستا، امیرمحمد پرهام‌فر، مدیرکل دفتر پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، درخصوص برنامه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای برخورد با قاچاق کالا گفت: سطح عرضه شامل فضای حقیقی و فضای مجازی می‌شود و تفاوت حقوقی میان مغازه‌های سطح شهر، صفحات‎ مجازی و سایت‌های فروش آنلاین وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در سال جاری قرار است که با همکاری وزارت صمت برخورد با قاچاق کالا تشدید شود، گفت: این طرح شامل 5 گروه کالایی می‌شود؛ مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی در بخش لوازم یدکی خودرو از فروردین‌ماه با دو قلم کالای کمک فنر و باتری خودرو شروع شد و مقرر شد تا 15 مرداد ماه فرآیند شناسه کالا و رهگیری 53 قلم کالای دیگر نیز به اتمام برسد و بعد از آن این اقلام نیز در فهرست برخورد در سطح عرضه قرار بگیرد.

پرهام‌فر ادامه داد: علاوه بر این، مبارزه با قاچاق کالا در گروه‌های کالایی لوازم خانگی، پوشاک، دخانیات و لوازم آرایشی و بهداشتی نیز با هماهنگی وزارت صمت در دستورکار قرار دارد.

* برخورد مستمر با قاچاق کالا در سطح عرضه

مدیرکل دفتر پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در رابطه با برخورد مستمر با قاچاق در سطح عرضه بیان کرد: برخورد در سطح عرضه تا قسمتی که جزء وظایف ستاد است به طور مستمر در حال پیگیری است و اخیراً نیز در این رابطه جلسه‌ای با حضور دستگاه‌های متولی مبارزه با قاچاق برگزار شده است.

به گزارش فارس، طبق اظهارات مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اقدامات مقابله‌ای به منظور جلوگیری از ورود، حمل و عرضه کالای قاچاق از هفته گذشته با تاکید معاون اول رئیس جمهور شدت گرفته است.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد با قاچاق سطح عرضه فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا

مدیریت پذیرش بورس کالای ایران با صدور ۴۱ اطلاعیه جداگانه از پذیرش های جدید برای عرضه در بازار اصلی و فرعی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس اطلاعیه مدیریت پذیرش بورس کالای ایران، پذیرش کالاها و محصولات یاد شده پس از بررسی مدارک و مستندات در چهارصد و دوازدهمین جلسه کمیته عرضه در 5 اردیبهشت به تصویب رسید.

کالاهای پذیرش شده در بازار اصلی

به این ترتیب پلی اتیلن ترفتالات بطری، شمش فولادی، ورق گرم فولادی، شمش روی، نبشی فولادی، عایق رطوبتی و قیر 11 شرکت به شرح زیر در بازار اصلی پذیرش شد:

. یک هزار و 12 تن پلی اتیلن ترفتالات بطری (شرکت Reliance Industeries LTD کشور هند که عرضه کننده آن شرکت تولیدی پتپاور آریا است)

. 3 هزار و 36 تن پلی اتیلن ترفتالات بطری (شرکت Wankai New Materials Co کشور چین که عرضه کننده آن شرکت طیلسان جامه حجاب است)

. 132 تن پلی اتیلن ترفتالات بطری (شرکت Wankai New Materials Co چین که عرضه کننده آن شرکت طیلسان جامه حجاب است)

. 10 هزار تن شمش فولادی (فولاد کاوه جنوب کیش، عرضه کننده شرکت استیل سورین) و 6 هزار و 500 تن شمش فولادی (شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، عرضه کننده شرکت فولاد آدان)

. 5 هزار تن ورق گرم فولادی (شرکت نورد و لوله اهواز، عرضه کننده شرکت صنایع فولاد مبین سام) و 3 هزار تن ورق گرم فولادی (شرکت نورد و لوله اهواز، عرضه کننده شرکت مبین بازرگان فولاد سپاهان)

. 3 هزار و 600 تن شمش روی (شرکت سپنتا روی، عرضه کننده شرکت کانه آرایی آریا)

. نبشی فولادی (شرکت نورد فولاد سنگانه توس)

. عایق رطوبتی (شرکت کیهان عایق تبریز)

. قیر (شرکت های فرابند مهراد شرق، عایق روان مهرداد، پالایش نفت مهر پارسیان و پترو قیر آژند کیاسر)

 

کالاهای پذیرش شده در بازار فرعی

همچنین محصولات متعلق به 7 شرکت به شرح زیر در بازار فرعی پذیرش شد:

. 500 تن ضایعات برنجی و 10 هزار تن ضایعات فولادی (شرکت پالایش نفت آبادان)

. 12 هزار تن ضایعات فولادی (شرکت فولاد کاوه اروند)

. 15 هزار عدد صندوق چوبی، 100 هزار عدد اقلام الکترونیکی خودرو، 100 تن اقلام پلیمری خودرو، 10 میلیون عدد اقلام تکمیلی خودرو، 50 هزار عدد اقلام چرخ خودرو، 200 تن اقلام فلزی خودرو، 65 هزار عدد ضایعات باطری، 150 تن ضایعات پلاستیکی، 2 هزار تن ضایعات چوبی، 120 تن ضایعات شیشه، 4 هزار تن ضایعات کارتن، 2 میلیون عدد ضایعات مونتاژی خودرو، 30 هزار حلقه لاستیک ضایعاتی (شرکت ایران خودرو)

. 6 هزار تن ضایعات فولادی، یک هزار تن ضایعات آلومینیومی، 400 تن ضایعات پلیمری، 80 تن لاستیک ضایعاتی، 3 میلیون عدد ضایعات مونتاژی خودرو (شرکت طراحی مهندسی و تأمین قطعات ایران خودرو)

. 50 هزار عدد اقلام الکترونیکی خودرو، 750 هزار عدد اقلام تکمیلی خودرو و 100 هزار عدد اقلام پلیمری خودرو (شرکت ایران خودرو خراسان)

. 23 هزار تن ضایعات نرمه گندله به (شرکت مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق)

. 4 هزار تن تسمه و نوار برنجی و 4 هزار تن ورق برنجی (شرکت صنایع مس شهید باهنر)

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل