Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل ایران خودرو از آمادگی برای تشکیل پارک علم و فناوری در صنعت خودرو برای افزایش سهم نسبی شرکت های دانش بنیان در تولید خودرو خبر داد.

ایکوپرس- مهدی خطیبی در مراسم افتتاح همایش ظرفیت‌های همکاری شرکت‌ها و نهادهای دانش‌بنیان و گروه صنعتی ایران‌خودرو، گفت: در مسیر توسعه و پیشرفت، به شدت نیازمند بهره‌وری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از توان دانش بنیان ها و استفاده از نخبگان در گروه صنعتی ایران خودرو و را یک باید و الزام دانست و گفت: برای دست‌یابی به اهداف و عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص استفاده از ظرفیت‌های شرکت های دانش بنیان، درهای ایران خودرو برای ورود دانش بنیان ها و همکاری با این خودروساز باز است و ایران خودرو برای ادامه حرکت به سمت توسعه، نیازمند ظرفیت و توان این شرکت ها است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو یادآور شد: در همین راستا، مدیریت توسعه محصول و فناوری در زنجیره ارزش را راه اندازی کردیم که مدیریت و تسهیل ارتباط ایران خودرو با شرکت های دانش بنیان را برعهده دارد، ایران خودرو اهداف بلندی را ترسیم کرده که با کمک دانش بنیان ها و نخبگان به آن خواهد رسید. 

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر روزانه بیش از ۲۵۰۰ دستگاه خودرو به صورت کامل تولید می شود و به زودی به ۲۹۰۰ دستگاه افزایش خواهد یافت، گفت: بدون کمک دانش بنیان ها نمی توانیم به اهدافی نظیر تولید ١.٥ میلیون خودرو در سال ۱۴۰۳ و قرار گرفتن در زمره خودروسازان بزرگ جهانی و هم چنین صادرات و نقش آفرینی در بازارهای جهانی دست یابیم. 

خطیبی تاکید کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری سرلوحه کار ایران خودرو است و در تمام استراتژی ها و فعالیت ها به منویات معظم له و رضایتمندی مشتریان اهتمام ویژه داریم و به دنبال افزایش سقف سهم دانش بنیان ها در این خودروساز هستیم.

وی افزود: گزارش های شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نشان از رشد شاخص های کیفیت محصولات دارد، اما هدف گذاری های کیفی بسیار فراتر از آن است و در تلاش برای دستیابی به آن هستیم. 

رویکرد جدید ایران‌خودرو در همکاری با دانش بنیان‌ها

در ادامه کیانوش پورمجیب، رییس همایش و قائم مقام توسعه و تولید گروه صنعتی ایران خودرو، با اشاره به منویات سال گذشته مقام معظم رهبری در خصوص استفاده دولت‌ها و شرکت‌های بزرگ از محصولات داخلی و نیز توصیه به نخبگان مبنی بر این‌که اگر در راه تحقق اهداف خود به موانع برخوردند، دلسرد نشوند، اظهار کرد: ما فرمایشات ایشان را سرلوحه فعالیت های گروه صنعتی ایران خودرو قرار دادیم.

وی تصریح کرد: صنعت خودرو در آینده نزدیک از شرایط فعلی دور می شود و به همین دلیل باید رویکردهای صنعت خودرو به سمت استفاده از ظرفیت های دانش بنیان ها تغییر یابد.

پورمجیب ضمن تشریح فرآیند توسعه در گروه صنعتی ایران خودرو گفت: از سال ۱۳۹۴، توسعه پلتفرم‌های جدید، برق و الکترونیک، قوای محرکه جدید و طراحی خودروهای هیبریدی و برقی و توسعه سبد محصولات در دستور کار بوده که تولید محصولاتی نظیر تارا، با رشد قطعه سازان داخلی و کمک‌های آن‌ها به ثمر نشسته و این مسیر ادامه دارد.

وی با بیان این که در توسعه محصول K۱۲۵ قطعه‌سازان داخلی مشارکت دارند، افزود: در محصول کراس اوور جدید ایران خودرو، باید تمام امکانات جدید خودروهای روز دنیا توسعه می‌یافت که در حال انجام آن هستیم و امکانات خودرو، داخلی سازی خواهد شد. 

معاون توسعه و تولید ایران خودرو افزود: در حال حاضر موتور سه سیلندر در حال توسعه است و در سال آینده برخی تولیدات مجهز به این موتور خواهند شد. 

وی ادامه داد: در نقشه آلایندگی نیز به سمت تولید موتورهای میکروهیبرید پیش می رویم، اولین سری خودروهایی با کاهش مصرف سوخت حداقل ۱۰ درصدی را در محصولاتمان به عنوان میکروهیبرید خواهیم داشت اما طبق نقشه راه، باید به سمت موتورهای تمام هیبرید و خودروهای تمام برقی پیش رویم.

دبیر این همایش درخصوص ارتباط ایران خودرو با شرکت های دانش بنیان، اظهار کرد: سابقه همکاری با دانش بنیان ها وجود دارد، اما با رویکردهای تعریف شده فعلی به سمت ایجاد مفهومی نوین در این امر هستیم و در این مسیر ابتدا مرکز توسعه محصول و فناوری در زنجیره ارزش در این خودروساز سازمان‌دهی شد که بر این مبنا فعالیت ها و طرح ها، نخبه محور خواهد شد. 

وی ادامه داد: این مرکز مجری به‌هم رسان، حامی شتاب دهنده و شبکه ساز خواهد شد و از شبکه های تامین مالی متنوعی استفاده خواهد کرد.

وی با اعلام ۲۶۰ نمونه از نیازمندی ها در همایش دانش بنیان ها، گفت: توسعه محصول در ایران خودرو از این پس به معنای توسعه همکاری های فناورانه با درگیری دانش بنیان ها خواهد بود.

پورمجیب تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان ایران خودرو همچون تام، ایپکو و جتکو با شرکت های دانش‌بنیان کشوری همکاری خواهند کرد و حتی آماده سرمایه گذاری مشترک هم هستیم، در این مسیر پروژه های ویژه تعریف می شود که در راستای منویات راهبردی رهبری و مسیر پیشرفت صنعت خودرو است.

گفتنی است، همایش ظرفیت های همکاری شرکت ها و نهادهای دانش بنیان و گروه صنعتی ایران خودرو، تا فردا ٢٣ خرداد در شرکت ساپکو ادامه خواهد داشت.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین حادثه متروپل قیمت ایران خودرو خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت گروه صنعتی ایران خودرو شرکت های دانش بنیان دانش بنیان ها توسعه محصول صنعت خودرو شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن

صنعت نفت و گاز نقشی محوری در اقتصاد ایران ایفا می کند و به عنوان منبع اصلی انرژی و سوخت برای بخش های مختلف عمل می کند. با این حال، در سال‌های اخیر، این صنعت دستخوش دگرگونی قابل‌توجهی به سمت دانش محور شدن بوده است. این تغییر به سمت شیوه‌ها و فن‌آوری‌های مبتنی بر دانش به دلیل نیاز به بهبود کارایی، کاهش هزینه‌ها، به حداقل رساندن هدررفت انرژی و افزایش رقابت کلی انجام شده است.

یکی از حوزه های کلیدی که صنعت نفت و گاز به کارگیری شرکت های دانش بنیان است. این شرکت ها که در توسعه فناوری ها و راه حل های نوآورانه تخصص دارند، در خط مقدم رشد بهره وری، کاهش اتلاف انرژی و جلوگیری از هدر رفتن گازهای مرتبط در فرآیندهای تولید و توزیع بوده اند.

در ایران، صنعت نفت و گاز نقش پیشرو در استفاده از شرکت های دانش بنیان برای پیشبرد رشد اقتصادی را بر عهده گرفته است. ایران با بیش از 650 شرکت دانش بنیان فعال در بخش نفت، فناوری و نوآوری را با موفقیت در عملیات نفت و گاز خود ادغام کرده است. این شرکت ها نقش مهمی در افزایش بهره وری، بهینه سازی فرآیندها و توسعه راه حل های پایدار برای صنعت داشته اند.

همچنین رویکرد فعال دولت ایران به ویژه دولت سیزدهم در تمرکز بر توسعه میادین گازی کشور در رشد و نوآوری در بخش نفت و گاز موثر بوده است. ایران با اولویت‌بندی جمع‌آوری و استفاده از گازهای مشعل، نه تنها تولید گاز خود را افزایش داده، بلکه در بازار جهانی گاز نیز پیشتاز است. دستاوردهای این کشور در تولید گاز از میانگین نرخ رشد سایر کشورهای تولیدکننده گاز پیشی گرفته است و رتبه برتر را در مجموعه گازهای مشعل در میان کشورهای عضو مجمع صادرکننده گاز کسب کرده است.

ادغام شیوه‌های مبتنی بر دانش در صنعت نفت و گاز، شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا فناوری‌های پیشرفته را اتخاذ کنند، کارایی عملیاتی را بهبود بخشند و اثرات زیست‌محیطی را کاهش دهند. با بهره گیری از تخصص و راه حل های نوآورانه ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است بر چالش ها غلبه کند، بهره وری را افزایش دهد و رشد پایدار را هدایت کند.

علاوه بر این، تغییر به سمت رویکرد دانش محور در صنعت نفت و گاز فرصت های جدیدی را برای همکاری، تحقیق و توسعه باز کرده است. با تقویت مشارکت بین بازیگران صنعت، دانشگاه ها، مؤسسات تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است به نوآوری سرعت بخشد، مهارت ها را افزایش دهد و فرهنگ یادگیری و بهبود مستمر را تقویت کند.

در نتیجه، گذار صنعت نفت و گاز به سمت دانش محور شدن نشان دهنده نقطه عطف مهمی در تکامل آن است. با پذیرش فناوری، نوآوری و تخصص ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان، این صنعت توانسته است بهره وری را افزایش دهد، اثرات زیست محیطی را کاهش دهد و رشد پایدار را هدایت کند. ادغام شیوه های مبتنی بر دانش نه تنها صنعت را به سمت کارایی و رقابت بیشتر سوق داده است، بلکه آن را به عنوان یک بازیگر کلیدی در چشم انداز انرژی جهانی قرار داده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان