Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد:‌تعداد ۹ هزار و ۲۰۰ نفر با بودجه 11 هزار میلیارد ریالی تاکنون پرداخت شده و در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.

به گزارش ایران اکونومیست،‌مخاطبان «فارس من» ایران اکونومیست با ثبت سوژه ای با عنوان مانع ورشکستگی دامداران شوید خواستار پیگیری مشکلات آنها شدند.

آنها نوشته بودند که متاسفانه در چند سال اخیر که به شدت با گرانی‌های مختلفی روبرو شدیم و این برای همه هم کاملاً عیان است در بخش‌های مختلف دامداری هم شاهد این گرانی‌ها هستیم از جمله: دارو، خوراک دامی، چراگاه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... که بماند اما با این حال هر روز از قیمت دام نیز کم می‌شود.

اگر مشکلات یک دامدار را بررسی کنید می‌بینید یک دامدار که تمام سرمایه‌اش همان چند رأس دام است با چه مشکلاتی از جمله بی‌برقی، بی‌آبی و ... دامش را بزرگ و به مرحله فروش می‌رساند و خدا نکند که یکی از دام‌اش به بهانه‌ای تلف شود چه ضرری به او وارد خواهد شد.

با این اوصاف با این نرخ‌گذاری سنگین حتی هزینه خرج و مخارج دام هم تأمین نخواهد شد از این رو ادامه دامداری غیرممکن و به ضرر است و دامدار هم ورشکست خواهد شد.

در این ارتباط «حسین دماوندی نژاد» معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی، اعلام کرد: دولت پس از اصلاح یارانه ها  تسهیلات ارزان قیمت به تولید کنندگان می دهد تا آنها در قبال دریافت نهاده با نرخ جدید، تولیدشان را با قدرت ادامه دهند.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی افزود:« 165 هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت قرار است به تولید کنندگان گوشت، مرغ، تخم مرغ و محصولات لبنی پرداخت شود».

وی افزود: تولید کنندگان می توانند به بانک کشاورزی که عاملیت پرداخت این تسهیلات را دارد مراجعه کنند.

*به بیش از 9 هزار تولید کننده تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شد

وی اعلام کرد: فهرستی که در اختیار بانک کشاورزی قرار داده شده بالغ بر ۵۶ هزار واحد تولیدی و اشخاص حقیقی و حقوقی دامدار و کشاورز بود که معرفی شده است و این تعداد حدود ۹ هزار و ۲۰۰ نفر  با بودجه  11 هزار میلیارد ریالی تاکنون پرداخت شده و در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.

*تسهیلات با دریافت چک و سفته پرداخت می شود

سرپرست بانک کشاورزی  هم که عاملیت پرداخت این تسهیلات را به عهده دارد، اعلام کرد:‌تسهیلات با نرخ ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد به دامداران، کشاورزان و واحد‌های تولید دام و طیور پرداخت می‌شود.

سرپرست بانک کشاورزی در خصوص پرداخت تسهیلات به مشتریان مختلف هم گفت: بانک کشاورزی به مشتریان خُرد و واحد‌های تولید کننده خُرد، دامدار تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با نرخ ۱۰ درصد و با دریافت چک و سفته پرداخت می‌کنند.

رضایی گفت: شعب به واحد‌های تولیدی متوسط و بزرگتر با دریافت چک و سفته و یا با قرارداد لازم اجرا تسهیلات پرداخت می‌کنند.

*موانع دریافت تسهیلات برداشته شد

محمد قربانی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، موانع چک برگشتی، بدهی غیرجاری و یا مالیات های غیر مستقیم برای دریافت تسهیلات حمایت از تولید برداشته شد.

معاون امور اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مراجعه کنندگان به بانک می توانند تسهیلات خود را دریافت کنند، گفت: پیش از این 12 هزار نفر برای دریافت اینگونه تسهیلات ثبت نام کرده بودند که در بانک های کشاورزی به بن بست خورده بودند.

*دریافت وام بسته حمایتی تسهیل شد

به گفته این مسئول بانک کشاورزی موظف شده است که این تسهیلات را با حداقل تضامین، چک و سفته و یا ضمانت های زنجیره ای پرداخت کند.

وی پیش بینی کرد که از ابتدای هفته تعداد دریافت کنندگان تسهیلات دو برابر شود.

به گزارش فارس، دولت برای حمایت از تولید کنندگان 20 هزار میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می کند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تسهیلات ارزان قیمت تولید کنندگان جهاد کشاورزی هزار میلیارد بانک کشاورزی چک و سفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود

اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه تا پایان اردیبهشت برآورد می شود که قیمت ها روند کاهشی به خود بگیرد.

او قیمت کنونی هرکیلو هندوانه در میدان مرکزی را ۳ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۳ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

یاوری  قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود:  محصولات برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با گرمای هوا و افزایش عرضه میوه های نوبرانه، قیمت ها روند کاهشی به خود گرفته است که با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه، بازار به تعادل می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • دریافت مشاوره شیردهی با چشیدن طعم شیرین مادری
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند