Web Analytics Made Easy - Statcounter

هومن افاضلی در گفت‌وگو باخبرنگار ورزشی ایرنا درباره وضعیت تیم ملی فوتبال ایران پیش از حضور در جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر اظهار داشت: انقدر وضعیت نگران‌کننده و بد است که نمی‌خواهم خیلی در مورد آن صحبت کنم. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود و هماهنگی‌ها به خوبی انجام شود، باز هم کار سختی در پیش داریم اما تیم ملی ما حتی برای یک بازی تدارکاتی هم مشکل دارد چه برسد به گرفتن یک نتیجه خوب در جام جهانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک سال پیش زمان بستن قراردادها و انجام هماهنگی‌ها بود اما حالا به جایی رسیدیم که اگر کشوری بازی دوستانه با ما را بپذیرد باید کلاهمان را بالا بی‌اندازیم.

وی با بیان اینکه مشکلات مربوط به مدیریت و مسئولان فدراسیون است، بیان کرد: همه فکر و ذکرها به دنبال ریاست فدراسیون بود و دل کسی برای تیم ملی نمی‌سوخت. انقدر منتظر مشخص شدن تکلیف فدراسیون بودند که وقتی برای برنامه‌ریزی نداشتند. همین الان هم نمی‌دانیم ۳ ماه دیگر چه اتفاقی می‌افتد و چه کسانی مسئولیت‌ها را در فدراسیون به عهده می‌گیرند.

مربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد کیفیت بازیکنان ایران در جام‌جهانی گفت‌: تیم ایران از لحاظ فنی سطح بالایی در آسیا دارد اما باید سطح بازیکنان را برای جام‌جهانی بالا بیاوریم و از نظر ذهنی، آمادگی لازم را برای مقابله با بهترین‌های جهان آماده کنیم تا فکر نکنند پایین‌تر از حریفان هستند و توان شکست آنها وجود ندارد. لژیونرها در این مسئله خیلی به تیم ملی می‌توانند کمک کنند.

افاضلی افزود: تعدد لژیونرها یک سری مزیت‌ دارد و یک سری ضرر؛ این مسئله می‌تواند روند تمرین‌ها را بالا ببرد. تجربه خوب رویارویی بازیکنان با حریفان اروپایی تاثیر مثبتی در روحیه و آمادگی تمام تیم دارد. از طرفی اگر سطح لیگ‌های خارجی بالا نباشد، ما از آسیا بالاتر نمی‌رویم و نتیجه خوبی نمی‌گیریم و از طرف دیگر هم نیاز تیم به اردوهای بلند مدت بالا داریم زیرا هماهنگی لازم بین بازیکنان و سبک‌های مختلف، بسیار واجب است اما به علت تفاوت زمان لیگ‌ها در کشورهای مختلف نمی‌توان اردوی بلند مدتی را برنامه‌ریزی کرد.

وی با اشاره به گزینه‌های محدود برای بازی‌های تدارکاتی بیان کرد: سه مبحث اصلی برای بازی‌های دوستانه وجود دارد؛ اول منافع اقتصادی، دوم روابط سیاسی و سوم ایجاد چالش‌های ورزشی. اما شرایط مدیریتی در فدراسیون دست به دست شرایط سیاسی و اقتصادی داده‌ است و ما دامنه انتخابی زیادی برای انتخاب حریفمان نداریم. با این حال می‌توانستیم با مدیریت بهتر برخورد کنیم اما کسی به فکر تیم ملی و فوتبال کشور نیست.

سرمربی اسبق تیم فوتبال امید ایران در خصوص دلایل حذف این تیم در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: مشکلات ساده‌ای وجود دارد که زیاد بیان کردیم. تیم امید ایران بهره‌بردار است و تیم‌های امید باشگاهی، تولید کننده. امیدهای باشگاهی باید بازیکنان خوبی را برای تیم ایران بسازند اما در دهه اخیر وضعیت تولید بازیکن خیلی تاسف‌بار بوده، زیرا مدیران و مسئولان تنها درگیر منافع مالی خود بودند و با این روند بچه‌هایی که به دنبال فوتبال آمدند، هیچگاه فوتبالیست نمی‌شوند.

وی ادامه داد: معمولا مربی‌ها و مدیران در باشگاه‌ها، بازیکنانی را برای پایه‌ها انتخاب می‌کنند که از خانواده‌های پولدار باشند و بتوانند منافع اقتصادی خودشان را تامین کنند. همین مسائل باعث شده آن‌هایی که توان مالی پایین‌تری دارند، نتوانند در این رشته آنطور که باید خود را نشان بدهند.

برچسب‌ها قطر تیم ملی ایران ایرنا هومن افاضلی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قطر تیم ملی ایران ایرنا قطر تیم ملی ایران ایرنا هومن افاضلی ایران جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه

دانش‌‌‌آموزان پایه نهم باید روزهای پنجشنبه در امتحانات شرکت کنند، آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روز پنجشنبه که مدارس تعطیل است، توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم برای برای دروس ریاضی، علوم و فارسی به صورت کشوری است یعنی سؤالات امتحان این سه درس در تمام کشور یکسان است و برای سایر دروس سؤالات به صورت استانی است.

امتحان کشوری درس فارس اول خرداد، درس علوم تجربی 6 خرداد و درس ریاضیات 13 خرداد 1403 برگزار می‌شود.

امتحانات دروس غیرکشوری پایه نهم در استان تهران از تاریخ 29 اردیبهشت آغاز خواهد شد و دانش‌آموزان در روزهای پنجشنبه نیز امتحان دارند.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روزهای پنجشنبه اعلام کرد: به دلیل اعتراض برخی معلمان دوره اول متوسطه بابت موضوع برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در رو‌زهای پنج‌شنبه، دلایل توجیهی این موضوع را به استحضار می‌رسانیم:

1. با توجه به برگزاری امتحانات نهایی سه پایه برای اولین بار، بخشی از مدارس دوره اول متوسطه مناطق به عنوان حوزه امتحان نهایی در نظر گرفته شده‌اند. روزهای زوج امتحانات پایه‌های دهم و یازدهم و روزهای فرد امتحانات پایه دوازدهم برگزار می‌شود. همچنین تعدادی از همکاران دوره اول نیز به عنوان عوامل برگزاری و نظارت امتحان نهایی مشغول به کار هستند.

برنامه امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم اعلام شد

2. سه امتحان ریاضی، علوم و فارسی پایه نهم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود که برنامه هر سه امتحان در روزهای فرد هفته برنامه‌ریزی و ابلاغ شده است.

3. باید فقط یکی از روزهای زوج یا فرد برای امتحانات پایه نهم در نظر گرفته شود که مدرسه در یک روز برگزار کننده امتحان نهایی و در روز دیگر برگزار کننده امتحان هماهنگ پایه نهم باشد. با عنایت به برنامه ریزی سه امتحان هماهنگ کشوری در روزهای فرد، تمام برنامه امتحانات هماهنگ برای روزهای فرد برنامه‌ریزی شد.

4. بر اساس ماده 3 آیین نامه ارزشیابی تحصیلی تربیتی دوره اول متوسطه، ارزشیابی تحصیلی تربیتی دانش‌آموزان، در نوبت‌های زیر انجام می‌شود:

الف - ارزشیابی نوبت اول(لغایت پایان دی ماه)
ب - ارزشیابی نوبت دوم(لغایت پایان خردادماه)

بر اساس این ماده امکان برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در تیرماه وجود ندارد. در صورتی که امتحانات فقط در روزهای فرد غیر از پنجشنبه برگزار شود، برنامه امتحانات هماهنگ تا هفته اول تیرماه طول خواهد کشید که مغایر آیین نامه است.

5. در برخی مناطق استان، درصد زیادی از مدارس دوره دوم نظری غیردولتی هستند و در آن مدارس امتحان نهایی برگزار نمی‌شود و دانش‌آموزان غیردولتی برای امتحان نهایی به حوزه‌های اجرای واقع در سایر مدارس می‌روند.

6. همه مدارس ظرفیت تجهیزاتی و کیفی برگزاری آزمون را ندارند. در حال حاضر با تخصیص حداکثر اعتبار ممکن، بیشتر دبیرستان‌ها برای حوزه اجرا تجهیز می‌شوند. هر حوزه اجرا حداقل به یک چاپگر با توان تکثیر بالا نیاز دارد تا این حجم تکثیر سؤالات و پاسخنامه‌ها انجام شود. خیلی از مدارس این تجهیزات را ندارند. نور درست، فضای استاندارد و ... هم در همه مدارس نیست. به این دلیل هم هنرستان‌ها و هم مدارس دوره اول برخوردار به عنوان حوزه اجرای امتحانات نهایی در نظر گرفته می‌شوند.

7. مجوز برگزاری حوزه زیر تعداد مشخصی از افراد را نداریم و خیلی از دبیرستان‌ها ظرفیت این حجم دانش آموز را برای حوزه‌ها ندارند. این هم یکی از دلایل انتخاب مدارس دوره اول برای حوزه هست.

8. علاوه بر این که مجوز برگزاری آزمون هماهنگ در تیرماه را نداریم، حتی اگر مجوز هم داشته باشیم، نتایج آزمون پایه نهم در زمان مقرر اعلام نمی‌شود و جهت صدور به موقع هدایت تحصیلی به مشکل می‌خوریم.

در نهایت بر اساس شرایط خاص ایجاد شده و محدودیت‌های آیین‌نامه‌ای، سه امتحان از امتحانات هماهنگ استانی پایه نهم در روزهای پنجشنبه برگزار می‌‌شود.

 

دیگر خبرها

  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است
  • اخراج سنگربان والنسیا پایه‌گذار بازگشت آبی اناری‌ها شد
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • خلیج‌فارس از پایه‌های مستحکم هویتی ایرانیان است
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • اتفاقات باورنکردنی در فوتبال پایه؛ کمک داور گل را رد کرد و کتک خورد!
  • برخورد پژو با پایه برق در باشت دو کشته بر جای گذاشت