Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا از مناطق عملیاتی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در نقاط صفر مرزی استان سیستان و بلوچستان با کشورهای افغانستان و پاکستان بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، در این بازدید، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، سردار کرمی فرمانده قرارگاه قدس سپاه و سردار شفاهی فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در بازدید از نقطه صفر مرزی شهرستان هیرمند با افغانستان، مرز میرجاوه تا میل مرزی 192 با پاکستان گفت: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با همکاری فرماندهی مرزبانی فراجا امنیت پایدار مردمی را در جنوب شرق کشور به صورت کامل برقرار کرده است.

سردار صفوی با اشاره به اقدامات بزرگ نیروی زمینی سپاه مانند احداث پاسگاه، جاده آسفالت و کنترل مرز استان سیستان و بلوچستان با کشورهای افغانستان و پاکستان تصریح کرد: توسعه پاسگاه ها و مناطق استقراری و احداث صدها کیلومتر جاده و شبکه برق توسط سپاه اقدام بزرگی است که علاوه تأمین امنیت، مورد استفاده روستاهای مرزی نیز قرار گرفته که این حجم از اقدامات در نقاط صفر مرزی کار بزرگی در جهت توسعه مناطق مرزی و کمک به محرومیت زدایی است که طی ده ها سال گذشته انجام نشده بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با تأکید بر کارهای بزرگ نیروی زمینی سپاه در مرزهای جنوب شرق کشور با دو همسایه شرقی خاطرنشان کرد:کنترل و تسلط بر مرزهای طولانی جنوب شرق کشور با افغانستان و پاکستان و جلوگیری از انواع قاچاق و تردد اشرار مسلح ، کاری است که طی یکصد سال گذشته بی سابقه بوده است.

سرلشکر صفوی پس از بازدید از مناطق مرزی در جلسه شورای تأمین و شورای اداری استان سیستان و بلوچستان شرکت کرد و با تأکید بر تأمین امنیت پایدار توسط سپاه پاسداران و سایر نیروهای مسلح در جنوب شرق کشور اظهار کرد: هم اکنون وحدت و همگرایی مسئولان استان و استقرار امنیت قابل قبول، بسترهای لازم را برای توسعه همه جانبه و متوازن فراهم کرده است.

وی با برشماری شش نقطه قوت استان سیستان بلوچستان برای ایجاد توسعه خاطرنشان کرد:جوانی جمعیت، ظرفیت معادن، اقتصاد دریاپایه و صادراتی و ترانزیت چابهار به سراسر کشور و بلکه آسیای میانه و افغانستان، فرصت هایی طلایی را نصیب این استان کرده است.

افتتاح هنرستان فنی حرفه ای شهید سید محسن صفوی در نقطه صفر مرزی با افغانستان

سرلشکر صفوی در بخش دیگری از این سفر، با حضور در نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان در منطقه دوست محمد، هنرستان فنی حرفه ای سردار شهید سید محسن صفوی را به آموزش و پرورش شهرستان هیرمند تحویل داد.

این پروژه در زمینی به مساحت ۸ هزار متر و زیربنای ۸۰۰ مترمربع توسط مجموعه خیریه یاران محسنین به نام سردار شهید "سید محسن صفوی" احداث و توسط رئیس هیئت امنای مؤسسه خیریه یاران محسنین به اداره آموزش و پرورش شهرستان هیرمند تحویل داده شد و قرار است دانش آموزان از مهرماه امسال به صورت شبانه روزی در آن پذیرفته شوند.

قلب رهبر انقلاب با مردم استان سیستان و بلوچستان است

دیدار با سران قبائل و ریش سفیدان و بسیجیان استان از دیگر برنامه های سفر سردار صفوی به جنوب شرق کشور بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در دیدار سران قبائل و ریش سفیدان و بسیجیان استان گفت: به شما اطمینان می دهم که قلب رهبر عظیم الشأن انقلاب با شماست و اراده دولت مردمی و رئیس جمهور محترم و دولت مردان فعلی ما و عزم و اراده سپاه پاسداران برای پیشرفت و آبادانی و تأمین امنیت شما، امیدآفرین و کارساز است البته مردم و مسئولان استان هم باید تلاش مضاعف کنند.

وی خاطرنشان کرد: شما مردم مؤمن، صبور، نجیب و شجاع در قلب ملت ایران و مسئولان ایران جای دارید.

این استاد جغرافیای سیاسی تأکید کرد:هدف این است که این استان پهناور در برنامه های هفتم و هشتم توسعه، در چهار شاخص درآمد سرانه، باسوادی، بهداشت و سلامت و اشتغال زایی، به شاخص متوسط سایر استان ها نزدیک شود البته اجرای این برنامه ها احتیاج به منابع مالی و مدیران توانمند اجرایی در سطوح مختلف دارد.

وی افزود:بخش های خصوصی و سرمایه گذاران داخلی و خارجی با حمایت دولت می توانند بزرگترین تأمین کنندگان منابع مالی برای پروژه های بزرگ استان در بخش های معدنی، کشاورزی، تولید انرژی های خورشیدی و بادی و صادرات و واردات کالا، صید و شیلات و گردشگری باشند.

سردار صفوی با اشاره به روی کار آمدن دولت انقلابی و مردمی و عزم و اراده رئیس جمهور و دولت در ایجاد تحول در این استان گفت:خوشبختانه یک رئیس جمهور دلسوز و یک استاندار مؤمن با روحیه جهادی مشغول خدمت به مردم این استان هستند، شما یک مردم تاریخ ساز و یک سرزمین بسیار غنی دارید.

وی افزود: هدف نظام این است که به فضل الهی تا چند سال آینده هم در سطح ملی هم در سطح فراملی، استان شما نسبت به استان‌های همجوار در کشورهای پاکستان و افغانستان در ابعاد امنیت پایدار و اقتصادی و زیست اجتماعی، توسعه زیرساخت‌ها، صنعت، معدن، دریانوردی، شیلات، کشاورزی، تأمین آب شرب و کشاورزی از استان های مجاور در پاکستان و افغانستان بهتر بشود.

به آینده استان سیستان و بلوچستان اطمینان دارم

سردار صفوی با برشماری ظرفیت های بالای این استان در بخش های مختلف خاطرنشان کرد: من با شناختی که از ظرفیت های بالای استان و عزم و اراده مسئولین کشور و اراده خود مردم، بسیجیان ریش‌سفیدان، سران طوائف، معتمدین و علما دارم، نسبت به آینده و پیشرفت همه جانبه این استان مطمئن هستم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا افزود: به فضل الهی و با روحیه انقلابی و فداکاری مسئولان، کشورمان به بهترین کشور منطقه غرب آسیا و استان سرافراز سیستان و بلوچستان به پیشرفت و آبادانی طی حداقل دو برنامه پنج ساله هفتم و هشتم خواهد رسید.

حضور در جمع فرماندهان ارتش، سپاه و فراجا در استان ، نشست با شورای فرماندهی قرارگاه قدس و سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان، افتتاح پارک کودک در یکی از محلات حاشیه شهر زاهدان و افتتاح نمایشگاه توانمندی زنان بلوچ، از دیگر برنامه های سفر ٤ روزه سرلشکر صفوی به جنوب شرق کشور بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سردار صفوی مناطق مرزی جنوب شرق سيستان و بلوچستان دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا استان سیستان و بلوچستان نیروی زمینی سپاه جنوب شرق کشور قرارگاه قدس سرلشکر صفوی سردار صفوی برنامه ها صفر مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به سیستان و بلوچستان پایان یافت

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از پایان عملیات ۱۳ روزه آبگرفتگی و سیلاب در جنوب استان و از امدادرسانی به ۵۸ هزار و ۷۵۲ نفر خبر داد.

سیدمحمد مهدی سجادی افزود: در پی بارش های شدید باران در جنوب سیستان و بلوچستان در ۱۳ شهرستان ایرانشهر، سیب و سوران، سراوان، مهرستان، خاش، نیکشهر، زاهدان، میرجاوه، کنارک، سرباز، دلگان، فنوج و چابهار از آبگرفتگی و سیلاب آسیب دیدند.

وی ادامه داد: در ۱۳ روز عملیات سیل و آبگرفتگی با ۲ بالگرد هلال احمر و ۲۰۶ سورتی پرواز،۱۳ هزار و ۷۷ خانوار شامل ۵۸ هزار و ۷۵۲ نفر امدادرسانی شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به تلاش شبانه روزی امدادگران و نجاتگران در سیلاب جنوب استان گفت: از روزهای اولیه سیل و آبگرفتگی، نیروهای عملیاتی هلال احمر چهار هزار و ۷۰ نفر را اسکان اضطراری دادند.

وی تصریح کرد: در این حادثه ۹ هزار و ۳۹۰ تخته پتو، چهار هزار و ۹۵۲ تخته موکت، یک‌هزار و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، هفت هزار و ۴۱۷ کیلوگرم نایلون پوششی سقف، هشت هزار و ۶۴ بسته غذایی ۱۰ روزه، ۲ هزار و ۳۴۶ بسته غذایی ۷۲ ساعته و ۱۴ هزار و ۲۰۰ قوطی کنسروجات بین خانواده‌های تحت تاثیر توزیع شد.

به گزارش ایسنا به نقل از هلال احمر استان، سجادی ضمن‌ قدردانی از همت تمامی امدادگران گفت: از ۲۸ فروردین تا ۹ اردیبهشت ماه، ۵۳۰ نیروی عملیاتی در قالب ۱۱۳ تیم با بکارگیری ۱۰۱ خودروی امدادی در عملیات سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان مشارکت داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • مین‌زدایی ۳.۵ میلیون هکتار از مناطق مرزی غرب و جنوب غرب توسط ارتش
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • امدادرسانی به سیستان و بلوچستان پایان یافت
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • طرح انسداد مرزهای شرقی افغانستان آغاز شد