Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، جلیل تراهی روز دوشنبه در نشست تخصصی تبیین راهبردهای اشتغال ۱۴۰۱ با اصحاب رسانه افزود: یکی از رویکردها و راهبردهای اساسی کمیته امداد همواره خروج تدریجی خانوارهای زیرپوشش در قالب ایجاد طرح های اشتغالزایی و خودکفایی از این نهاد حمایتی است که سال گذشته ۲ هزار و ۱۰۰ خانوار جامعه هدف از طریق ایجاد درآمد پایدار و اشتغال از چرخه حمایتی خارج شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: امسال هم پیش بینی ما بر این است که بیش از پنج هزار خانوار از طریق ایجاد درآمد مناسب و اشتغال پایدار از چرخه حمایتی کمیته امداد هرمزگان خارج شوند.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان اظهارداشت: براساس آخرین دستورالعمل های ابلاغی انجام شده بدنبال این هستیم که خانواده های تحت حمایت، ایجاد درآمد پایدار و عزتمندانه ای داشته باشند و ادامه تحت پوشش و حمایت امداد ملزم به این هست که به طور حتم بایستی در چرخه های تولید و ایجاد اشتغال حضور پیدا کنند.

تراهی یادآورشد: یعنی اگر خانواده ای بیش از پنج سال تحت پوشش کمیته امداد است و ظرفیتی برای اشتغال دارد، از طریق حوزه مددکاری امداد به عنوان مستعد اشتغال شناسایی شده و چنانچه از ایجاد اشتغال استنکاف کند ادامه حمایت از این خانواده برای ما مقدور نباشد.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد متولی و مجری اشتغال است، ۲ کلان پروژه هدایت شغلی و راهبری شغلی را دنبال می کند که در بحث هدایت شغلی سال گذشته بیش از پنج هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی از این بستر تقدیم خانواده های تحت حمایت استان شد و در بحث راهبری شغلی نیز ۸۰ راهبر با این مجموعه ارتباط دارند که تاکنون تعدادی از آن ها بیش از ۳۰۰ نفر از مددجویان را هدایت گری کرده اند و برای تسهیل گری و ایجاد درآمد مددجو در بخش های مختلف را بر عهده دارند.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان ادامه داد: براساس ابلاغ تبصره ۱۶ قانون بودجه به لحاظ سرانه اعتباری در بخش مشاغل خرد یک میلیارد ریال به مددجویان پرداخت می شود و باتوجه به تورمی که ایجااد شده مجموعه امداد بدنبال این است که این سقف را تا ۲ میلیارد ریال افزایش دهد.

تراهی با اشاره به اینکه در بخش کارفرمایی نیز تا سقف ۲۰ میلیارد ریال به عنوان سرمایه در گردش به متقاضیان قابل پرداخت است، اضافه کرد: مدت بازپرداخت تسهیلات هفت سال و با کامزد چهار درصد است که براساس بررسی هایی که انجام شده در بخش های مختلف کسب  و کارهای خرد شرایط مناسبی را برای ایجاد اشتغال پایدار بوجود آورده است.

برچسب‌ها سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین کمیته امداد امام خمینی هرمزگان اشتغال پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین کمیته امداد امام خمینی هرمزگان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین کمیته امداد امام خمینی هرمزگان اشتغال پایدار کمیته امداد هرمزگان ایجاد درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدرسول شیخی‌زاده در جشن توانمندسازی مددجویان زیرپوشش استان گفت: یکی از مشکلات اساسی جامعه بحث اشتغال است که کمیته امداد به عنوان یک نهاد اجتماعی و حمایتی امروز با بحث ایجاد اشتغال و انجام کار‌های ارزشمند در این حوزه دو هدف؛ کمک به رفع معضل بیکاری در سطح جامعه و کمک به توانمندسازی خانواده‌ها با حفظ کرامت و شرافت انسانی را دنبال می‌کند.

او به حوزه اشتغال اشاره و تأکید کرد: جشن توانمند سازی بیش از ۴ هزار ۵۹۸ خانوار که ۳ هزار ۱۴۴ خانوار مربوط به سال گذشته و بقیه مربوط به سال ۱۴۰۱ است، روز گذشته برگزار شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان با بیان اینکه به واسطه ایجاد فرصت شغلی ۶ هزار ۷۴۸ نفر دارای شغل شدند، افزود: سال گذشته ۶ هزار ۴۴۵ نفر با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای آموزش کسب کردند و ۴۳۳ نفر از طریق کاریابی‌ها مشغول کار شدند.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور هم گفت: از برنامه‌های در دست اقدام کمیته امداد این است که در کل کشور ۱۱۰ هزار خانوار را از طریق اشتغال، به توانمندسازی برسانند.

صباغیان تصریح کرد: مأموریت اصلی کمیته امداد از ابتدای تشکیل رسیدگی به امور معیشتی و نیاز‌های روزمره مردم بود، اما پس از تاسیس این نهاد مقدس روز به روز با نگاه تحولی که در مجموعه کمیته امداد داشت پویایی خود را حفظ کرد و امروزه نگاه می‌کنیم که از یک نهاد صرفا حمایتی به یک نهاد توانمندساز تبدیل شده است.

به گفته وی، جشن خودکفایی قریب به ۵ هزار خانوار در استان همدان برگزار شد که کمیته امداد از طریق برنامه‌های متنوع توانمندساز که در دستور کار خود داشت با کمک همه مجموعه‌ها، خیرین و دولت مردمی رقم می‌زند.

دیگر خبرها

  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان