Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای عطااله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: ۹۸ درصد سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی توسط بخش خصوصی انجام می‌شود ولی تاکنون اهمیتی چندانی به نقش و جایگاه این تشکل‌ها در امر سیاستگذاری، تصمیم گیری و تصمیم سازی داده نشده است.

به گفته او، در سال ۱۳۹۹ در کمیسیون کشاورزی، مجلس شورای اسلامی طرحی به نام تشکیل شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی با هدف وارد کردن تشکل‌های کشاورزی در امر قانون گذاری و قیمت‌گذاری تصویب و عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای هاشمی می‌گوید: تا قبل از تصویب شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی، هیچ گاه کشاورزان از تصمیم گیری‌ها رضایت نداشتند ولی با تشکیل این شورا و حضور نمایندگان آن‌ها در این شورا هر تصمیم گیری چه به منافع کشاورزان باشد چه به ضرر تبعیت می‌کنند.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با همتی که در جهادکشاورزی وجود دارد، امیدواریم بستر حضور بیشتر تشکل‌ها فراهم شود و بتوانیم از تولیدات و صادرات، تصمیم گیری را بر عهده تشکل‌ها قرار دهیم.

بنابر قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی نرخ خرید محصولات کشاورزی متناسب با تورم و هزینه‌های تولید قبل از آغاز سال زراعی باید اعلام می‌شد که متاسفانه تا قبل از تصویب شورای قیمت گذاری، هیچ گاه قانون خرید محصولات به درستی اجرا نمی‌شد و همین امر علت اصلی نارضایتی کشاورزان و کاهش تولید محصولات استراتژیک محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات گندم جهاد کشاورزی تصمیم گیری قیمت گذاری تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد

به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسن‌زاده در همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه رویداد ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: چین با حجم تجارت دوجانبه بیش از ۳۰ میلیارد دلار، اختلاف زیادی نسبت به شرکای تجاری دیگر ایران دارد و شریک نخست تجاری کشور است. همچنین این ظرفیت وجود دارد که سقف تجاری دو کشور به ۵۰ میلیارد دلار ارتقاء یابد.

وی افزود: ایران در گذشته اولین شریک تجاری چین در خاورمیانه بود اما در حال حاضر رتبه ایران به بالاتر از پنج رسیده و بنابراین باید این رتبه را دوباره ارتقاء دهیم. امیدواریم دو کشور بتوانند از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه روابط دو جانبه بهره‌برداری بیشتری کند.

حسن زاده ادامه داد: ظرفیت سرمایه گذاری خارجی برای چینی‌ها به ویژه در مناطق آزاد فراهم شده است. همچنین شرکت‌های چینی می‌توانند از طریق ایران به بازارهای منطقه‌ای دسترسی داشته باشند.

رییس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی ایران در بیشتر زمینه‌های صنعتی، معدنی، تجاری از جمله در محصولات پزشکی، فولاد، مصالح ساختمانی، محصولات دانش بنیان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع دستی، گردشگری و غیره آماده همکاری برای آشنایی بیشتر جوامع تجاری دو کشور است. اتاق بازرگانی ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی و نماینده بخش خصوصی آماده همکاری در توسعه روابط است.

کد خبر 6093443 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • افزایش ۵۳ درصدی خرید گندم در خوزستان ‌
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲