Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سید سعید مقدم‌زاده سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در تشریح جزئیات بیمه تکمیلی جدید فرهنگیان اظهار کرد: بیمه قبلی به صورت صندوقی بود؛ به این معنا که وجهی را از فرهنگی گرفته شده و به این صندوق واریز می‌شود و از همان اعتبار به فرهنگیان بیمار خسارت پرداخت می‌شود یعنی باید یک عده بیمار نشوند که یک عده بتوانند استفاده کنند و آخرین حق بیمه ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان از اول تیر

مقدم‌زاده با بیان اینکه حق بیمه تکمیلی در قرارداد جدید ۲۷۵ هزار تومان است که حدود ۹۰ هزار تومان آن توسط فرهنگیان پرداخت می‌شود، افزود: بیمه تکمیلی فرهنگیان از اول تیرماه اجرا می‌شود البته شیوه‌نامه بیمه تکمیلی فرهنگیان در این هفته ابلاغ می‌شود که توسط اداره رفاه و پشتیبانی استان‌ها به فرهنگیان اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه بیمه تکمیلی به صورت بیمه‌گری و برخلاف گذشته که به روش صندوقی بود، انجام می‌شود، گفت: در این روش مهلت زمان پرداخت خسارت بین ۷ تا ۱۵ روز است و تلاش همکاران ما ارائه خدمات آنلاین است که زیر ساخت‌های آن در حال آماده شدن است.

حدود ۱۲۰۰۰ مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه جدید تکمیلی هستند

سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: طبق آخرین برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط بیمه‌گر جدید، حدود ۱۲۰۰۰ مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه هستند و از جهت ارائه خدمت در سطح کشور کمترین مشکل را خواهیم داشت. 

وی افزود: فهرستی را با مراکز طرف قرارداد داریم که همراه با شیوه‌نامه به اداره‌کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ می‌شود. 

پیش‌بینی استفاده فرهنگیان از بیمه تکمیلی جدید

مقدم‌زاده گفت: پیش‌بینی می‌کنیم اگر به فرهنگیان درست اطلاع‌رسانی شود و متوجه شوند که روش به صورت صندوقی حذف شده است و روش بیمه‌گری پیاده می‌شود، بیشتر فرهنگیان استقبال کرده و درخواست استفاده از خدمات بیمه تکمیلی جدید را خواهند داشت.

وی ادامه داد: بین ۵۷۰ تا ۶۰۰ هزار نفر از فرهنگیان به‌علاوه خانواده تحت تکفلشان از بیمه تکمیلی صندوقی قبلی استفاده می‌کردند که پیش‌بینی می‌کنیم در قرارداد جدید ما، حتما بیشتر از این میزان از بیمه تکمیلی در روش بیمه‌گری شرکت استفاده خواهند کرد. 

جزئیات سقف تعهدات بیمه تکمیلی

سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: سقف تعهدات جراحی عمومی و بستری شامل جبران هزینه‌های بستری، جراحی و Day Care در بیمارستان، مراکز جراحی محدود به صورت «نامحدود» و جراحی‌های تخصصی شامل جبران هزینه‌های شیمی درمانی و رادیوتراپی، اعمال جراحی مرتبط با سرطان قلب، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع، دیسک و ستون فقرات، گامانابف، پیوند ریه، پیوند کبد، پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان، آنژیوپلاستی و کلیه اعمال چی نوشته اینترونشنال عروق کرونل عروق داخل مغز به صورت «نامحدود» است.

وی افزود: سقف تعهدات هزینه‌های زایمان اعم از طبیعی و سزارین تا سقف ۱۶۰ میلیون ریال، رفع عیوب انکساری چشم شامل جبران هزینه‌های جراحی مربوط به رفع عیوب انکساری در مواردی که به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر درجه نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگمات با جمع قدر مطلق نقص بینایی هر چشم ۳ عدد دیوپتر یا بیشتر باشد و سقف تعهدات برای هر دو چشم تا ۵۰ پنجاه میلیون ریال است.

مقدم‌زاده ادامه داد: سقف تعهدات پاراکلینیکی گروه یک شامل جبران هزینه های سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سی تی اسکن، انواع آندوسکوپی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری، سنجش تراکم استخوان، آنژیو اسکن قلب و اکوی چشم به صورت «نامحدود»، پاراکلینیکی گروه ۲ شامل جبران هزینه‌های تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی مانند اسپیرومتری، نوار عضله، نوار عصب، نوار مغز، نوار مثانه، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، مانیتورینگ قلب، هولتر، فشارخون، آنژیوگرافی چشم، پری‌متری، بتاکم چشم، پاکی‌متری و نوار قلب به صورت «نامحدود» و پاراکلینیکی گروه ۳ شامل جبران هزینه‌های اعمال مجاز سرپایی مانند شکستگی، در رفتگی، گچ گیری، ختنه، بخیه، اکسیزیون، لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزردرمانی به صورت «نامحدود» است.

وی اضافه کرد: آزمایش ناهنجاری‌های جنین شامل جبران هزینه‌های انواع آزمایش‌های تشخیص پزشکی به استثنای چکاب، شامل پاتولوژی و ژنتیک پزشکی، تست های آلرژیک، ناهنجاری های جنین، تست‌های غربالگری شامل مارکرهای جنینی و آزمایشات ژنتیک جنین به صورت «نامحدود» و فیزیوتراپی شامل فیزیوتراپی، گفتار درمانی، کار درمانی، روانپزشکی طب سوزنی، طب ورزشی و کاربیوتیک به صورت ««نامحدود» است.

سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: هزینه‌های ویزیت(طبق تعرفه‌های بخش خصوصی) دارو شامل داروهای ایرانی و خارجی، داروهای مکمل و تقویتی مشروط به تجویز پزشک متخصص به استثنای داروهای زیبایی (بدون تعرفه و بر اساس فاکتور داروخانه به تجویز پزشک) به صورت «نامحدود»، جبران هزینه خرید عینک طبی، لنز تماسی طبی با تجویز پزشک متخصص تا سقف ۱۲ میلیون ریال، هزینه‌های دندانپزشکی شامل کشیدن، ترمیم، دندان ریشه، جرم‌گیری، روکش، جراحی لثه(به استثنای جراحی زیبایی)«سقف خانواده دو برابر سقف تعهدات» تا ۳۵ میلیون ریال است.

وی افزود: هزینه خرید اروتز(طبق تعرفه وزارت بهداشت)، تأمین عضو مصنوعی، ویلچر، واکر و عصا که بلافاصله بعد از عمل جراحی به تشخیص پزشک معالج و تأیید پزشک معتمد بیمه‌گر به صورت «نامحدود»، هزینه‌های آمبولانس داخل شهر و سایر فوریت‌های پزشکی مشروط به بستری شدن در مراکز درمانی و یا نقل و انتقال بیمار به سایر مراکز تشخیص درمانی طبق دستور پزشک معالج و هزینه‌های آمبولانس خارج شهر و سایر فوریت‌های پزشکی مشروط به بستری شدن در مراکز درمانی و با نقل و انتقال بیمار به سایر مراکز تشخیص درمانی طبق دستور پزشک معالجش به صورت «نامحدود» است.

کد خبر 683035 منبع: فارس برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان فرهنگیان بیمه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلمان فرهنگیان بیمه طرف قرارداد بیمه تکمیلی میلیون ریال سقف تعهدات مقدم زاده بیمه گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با انتقاد از عدم افزایش سالانه تعرفه‌های معاینه فنی گفت: امسال تعرفه‌های معاینه فنی تغییری نکرده است و این در حالی است که هزینه‌های مراکز معاینه فنی با توجه به افزایش نرخ تورم و هزینه‌ها به صورت چشمگیری افزایش داشته است.

میرزایی قمی با بیان این‌که افزایش تعرفه‌ها در سال 1402 پس از سه سال تناسبی با هزینه های جاری مراکز نداشته و این خدمات را با مشکلات متعددی مواجه کرده است، اظهار کرد: عدم تغییر سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه ها و نرخ تورم به صورت عمومی مراکز معاینه فنی کشور را با مشکلات جدی در بخش نیروی انسانی و نگهداری تجهیزات در شرایط استاندارد مواجه کرده و با توجه به اینکه در وضعیت کنونی نوع تعرفه‌ها به گونه‌ای است که هزینه‌ها را پوشش نمی‌دهد لذا امکان این که مراکز معاینه فنی در سطح کشور به سمت کاهش کیفیت کار و تخطی از ضوابط دستورالعمل های ابلاغی دولت در این ارتباط سوق داده شوند و از کیفیت خدمات خود بکاهند وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که شهرداری تهران با تخصیص بودجه بخشی از هزینه مراکز معاینه فنی تحت تملک خود را تامین می نماید، تصریح کرد: مراکز معاینه فنی شهر تهران توسط شهرداری تهران حمایت و بودجه دریافت می نمایند و البته مراکز معاینه فنی تهران تحت این شرایط توانسته اند به فعالیت خود بدون هیچگونه تخطی از ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی دولت ادامه دهند.

شایان ذکر است بخش بزرگی از مراکز معاینه فنی در کشور متعلق به بخش خصوصی بوده و این مراکز با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند و عدم افزایش تعرفه‌ها می تواند موجب کاهش دقت و صحت آزمون های معاینه فنی و یا عدم تجهیز و به روز رسانی دستگاه های مربوط به آزمون های معاینه فنی گردد.

سرپرست ستاد معاینه فنی با تاکید بر این‌که به شدت پیگیر هستیم که امسال تعرفه ها متناسب با هزینه خدمات افزایش یابد، ادامه داد: براساس محاسبه ریز هزینه های مراکز معاینه فنی نرخ صدور گواهی معاینه فنی حداقل 320 هزار تومان برای مراجعه نخست خودروهای سبک ارزیابی می شود که این نرخ در حال حاضر 92 هزار تومان است و تنها حدود یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می دهد. امیدواریم با ابلاغ تعرفه جدید در آغاز سال شرایطی فراهم شود که مراکز معاینه فنی بتوانند به حیات خود ادامه دهند. البته این موردی است که می بایست توسط وزارت کشور به دولت پیشنهاد گردد.

وی با اشاره بدین موضوع که تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می شود ، گفت: براساس قانون هوای پاک نرخ بهای خدمات صدور گواهی معاینه فنی توسط وزارتخانه های کشور و راه و شهرسازی تعیین و در نهایت توسط هیات وزیران تصویب می گردد که این فرایند و طی مراحل قانونی آن موجب می گردد این افزایش با تاخیر انجام شود .

بدون تردید این رویه تعیین تعرفه توسط دولت که در قانون تبیین گردیده نیازمند اصلاح بوده و مورد پیشنهاد است که تصمیم سازی و تعیین آن به صورت مستقیم به وزارتخانه های مسئول در این حوزه و یا شوراهای اسلامی شهر تفویض گردد.

در همین راستا گفتنی است با توجه به تفاوت قیمت زمین در شهرها، هزینه تمام شده انجام معاینه فنی در نقاط مختلف کشور متفاوت بوده و تعیین این تعرفه لازم است به صورت محلی توسط شوراهای اسلامی شهر با توجه به ارزیابی قیمت تمام شده همان شهر تعیین و تصویب گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند