Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@02:29:51 GMT

بهترین راه برای جمع‌آوری سگ‌های ولگرد چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۱۹۵۵

بهترین راه برای جمع‌آوری سگ‌های ولگرد چیست؟

موضوع افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد این روزها به معضلی در تبریز تبدیل شده و بسیاری از زنان و کودکان جرات خروج از خانه را ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج: این روزها حضور سگ‌های ولگرد در اکثر خیابان‌های تبریز و حمله هرازگاهی آنها به زنان و کودکان در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و بسیاری از خانواده‌ها از شهرداری گلایه دارند که چرا با عدم جمع‌آوری این سگ‌ها آرامش را به خانواده‌های تبریزی بازنمی‌گردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سالهای گذشته شهرداری تبریز با مجموعه‌ای برای جمع آوری سگ‌های ولگرد قرارداد داشت اما در سال گذشته به دلیل اختلاف شهرداری و این مجموعه این قرارداد لغو شد تا اوضاع حادتر از گذشته ادامه پیدا کند. از فروردین ماه سال گذشته تا به امروز با وجود تغییرات گسترده در شهرداری تدبیری برای موضوع سگ‌های ولگرد اندیشیده نشده تا این روزها افزایش شدید جمعیت سگ‌های ولگرد موجب سلب آسایش و آرامش مردم در خیابان‌های تبریز شود.

در موضوع جمع آوری سگ‌های ولگرد اولین چیزی که به ذهن برخی خطور می‌کند موضوع سگ کشی است در حالیکه شهرداری تبریز مانند سالهای گذشته می‌تواند در قرارداد با بخش خصوصی به جمع آوری سگ‌های ولگرد بپردازد، کاری که در گذشته انجام شد اماوضعیت نابسامان امروز محصول رها کردن این موضوع است.

ویدیوی زیر فقط وضعیت دیزل آباد، یکی از محلات تبریز است که گله سگ‌ها در آنجا جولان می‌دهند و زنان و کودکان جرات خروج از خانه را ندارند و شهرداری هم در حالیکه مسئول اصلی این وضعیت است تدبیری نمی اندیشد و حتی اعضای شورا هم به موضوع جمع آوری اصولی سگ‌هایی که بعضا هار هم هستند، ورود نمی‌کند.

منبع: دانا

کلیدواژه: جمع آوری سگ های ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۱۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدهادی موسوی در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تأکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی بزرگسالان جمع‌آوری شدند.

کد خبر 6091926

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز