Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد امین سالاری پور صحبت هایی را بیان کرده است.

شهردار منطقه ۱۴ تهران بیان کرد به دنبال این هستیم تا ورزشگاه تختی را به مکانی جذاب نه فقط برای رویدادهای ورزشی بلکه برای رویدادهای اجتماعی و خاص، تبدیل کنیم تا مردم با محیط ورزشگاه آشتی کنند.

به گزارش طرفداری و به نقل از ایرنا، محمدامین سالاری‌پور درباره وضعیت ورزشگاه تختی، اظهار داشت:

ورزشگاه تختی در اختیار اداره کل تربیت بدنی استان تهران است و با تغییراتی که در تهران و وزارت ورزش رخ داد، نگاه مثبتی به مرمت و نگاه ویژه‌ای به ظرفیت‌های چندگانه تختی اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان دستورات لازم را درباره ورزشگاه دادند و ما هم به عنوان شهرداری در کنار دولت و مردم برای ورزش‌های همگانی هستیم تا از ظرفیت‌هایی که در ورزشگاه تختی مغفول باقی مانده است، استفاده کنیم.

وی افزود:

ورزشگاه تختی این ظرفیت را دارد تا در کنار امکانات ورزشی برای مردان، جایگاهی برای زنان باشد تا مجموعه ورزشی و تفریحی خانوادگی آنجا ساخته شود. پیگیر هستیم تا بوستان بانوان در کنار مجموعه ورزشی تختی داشته باشیم. با توجه به اینکه سطح زمین منطقه ۱۴ تهران هموار و دید ساختمان‌ها در اکثر زمین‌ها است و به همین دلیل نمی‌توانیم بوستان بانوان خوبی داشته باشیم؛ اما در حواشی مجموعه تختی می‌توانیم بوستان بانوان داشته باشیم و صحبت‌ها و موافقت‌های اولیه در این زمینه شده است.

شهرداری منطقه ۱۴ عنوان کرد:

امیدوارم از ظرفیت مجموعه تختی برای اسکان اضطراری هم استفاده کنیم و خواهش بنده و وزیر این بود تا برای ورزشگاه تختی طرح جامعی آماده کنند تا براساس آن موضوعات مختلف چون اسکان اضطراری، مجموعه ورزشی بانوان و استفاده از ظرفیت‌های چندگانه انجام شود. امیدوارم ورزشگاه خانوادگی باشد تا خانواده‌ها از ظرفیت ورزشگاه استفاده کنند.

وی یادآور شد:

به عنوان شهرداری متولی زمین نیستیم و نمی‌توانیم برای حضور تماشاگران در زمین تختی اقدامی انجام دهیم و متولی ورزش همگانی هستیم و به وزارت ورزش کمک می‌کنیم. در تعاملی که امروز صورت گرفت توانستیم وارد ورزشگاه شویم و اقداماتی انجام دهیم. آنجا نیاز دارد تا مرمت و از نظر ایمنی تقویت شود و بعد بتوانیم به ظرفیت‌هایی چون سکوها اضافه کنیم؛ اما الان چمن ورزشگاه در حال تعویض و به صورت کامل زهکشی آنجا در حال انجام است.

سالاری پور خاطرنشان کرد:

با اداره کل تربیت بدنی استان تفاهم نامه خوبی بستیم و انگیزه‌ای برای من و همکارانم در شهرداری اتفاق افتاد تا مدیریت یکپارچه‌ای داشته باشیم و اقدامات خوبی انجام شود. به دنبال این هستیم تا ورزشگاه تختی را به مکانی جاذبه سفر نه فقط برای رویدادهای ورزشی بلکه برای رویدادهای اجتماعی و خاص، تبدیل کنیم تا مردم با محیط ورزشگاه آشتی کنند.

وی گفت:

امیدوارم بتوانیم بوستان‌ها و مسیرهای سبزی را به سمت ورزشگاه تختی ایجاد کنیم تا مردم بتوانند از ظرفیت بوستان‌های محلی و ساخت ایستگاه مترو در ورزشگاه تختی تا ۲ سال آینده استفاده کنند. تختی تنها مجموعه ورزشی است که یک ایستگاه مترو از دل آن ساخته می شود و این ایستگاه را به مجمتع ورزشی هم تبدیل می کنیم. باید طرح جامعی برای آنجا داشته باشیم و در کنار دولت هستیم تا مجموعه ورزشی ارتقا یابد.

اخبار داغ 

روزگاری که تیم های فوتبال مهدکودک داشتند | از پسر گوگوش تا محمدرضا گلزار! هیچ کس در استقلال به گرد پای قلعه نویی نمی رسد جورجو کیه لینی: خطای من روی ساکا به نماد یورو ۲۰۲۰ تبدیل شد ژرژ مندس خواهان جدایی آسنسیو از رئال مادرید

منبع: طرفداری

کلیدواژه: برای رویدادهای مجموعه ورزشی ورزشگاه تختی داشته باشیم منطقه ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم به منظور تبادل تجربیات فنی، فرهنگی و سرمایه‌گذاری و تعاملات بین‌المللی در دیپلماسی شهری میان شهرها، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار شهردار تبریز ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جریان برگزاری وبینار شهرداران شهرهای جاده ابریشم به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم پرداخت.

وی افزود: کلان شهر تبریز قطب اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و ارتباطی شمال غرب ایران است که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود، نقشی اساسی در ارتباطات بین ایران و دنیای غرب دارد. همین موقعیت در طول تاریخ با عبور جاده ابریشم، جایگاه بزرگی در اقتصاد جهانی برای تبریز رقم زده است.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: تبریز، پایتخت بازرگانی و تجارت ایران و رقیب تجاری شهرهای چین و قسطنطنیه بود که علاوه بر ثروت، هنر و معماری بسیار زیبایی را نیز در خود جای داده بود. در حال حاضر هم بازار سرپوشیده‌ی تبریز از بزرگترین بازارهای دنیا به حساب می‌آید.

هوشیار تصریح کرد: تبادل فرهنگ یکی از اصلی‌ترین ارزش‌های جاده‌ی ابریشم بود. هنر، مذهب، فلسفه، تکنولوژی، زبان، علم، معماری و دیگر المان‌های یک تمدن از طریق این جاده‌ها و به واسطه‌ی کالاهای تجارت شده از کشوری به کشور دیگر تبادل می‌شدند. با بسته شدن جاده‌ی ابریشم تجار ناچار به پیدا کردن راه‌های آبی برای تجارت شدند. این مسئله آغازگر عصر کاوش بود که به شکل گیری ارتباطات و اجتماعی جهانی منجر شد.

وی اضافه کرد: از منظر بین المللی، شهرداری تبریز عضو چندین سازمان بین المللی مهم بوده و با ۹ شهر مهم جهان پیوند خواهرخواندگی داشته و با چندین شهر دیگر تفاهم نامه دوستی امضا کرده است و اکنون این شهرداری قصد دارد با ایجاد و تقویت همکاری با شهرهای مهمی که بر روی جاده ابریشم قرار دارند قدم بزرگی در جهت احیا اهمیت تاریخی این شهر بر دارد.

همچنین در ادامه این نشست، شهردار نارا ژاپن علاقه‌مندی خود برای توسعه مناسبات فرهنگی، علمی و شهری با کلان‌شهر تبریز به خاطر احترام به قدمت و اهمیت تاریخی را مطرح کرد.

موتونوبو ناکاگاوا در بخش دیگری از سخنان به بیان پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تبریز در شهر نارا در سال‌های پیش رو و پیشنهاد انعقاد قرار داد خواهر خواندگی میان تبریز و نارا در آینده پرداخت.

تبریز به عنوان یکی از شهرهای استراتژیک واقع در مسیر جاده ابریشم به علت بازار بزرگ آنکه قلب تپنده جاده ابریشم در روزگاران قدیم بوده است و سابقه پایتختی چندین باره تبریز در ایران از دیگر موارد مورد بحث و گفتگو میان شهرداران در این نشست بود.

به دنبال برگزاری کنفرانس فضا و زمان بین ایران و ژاپن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار شهردار تبریز و سفیر ژاپن و پیشنهاد تعمیق و توسعه مناسبات میان تبریز و شهر به علت ویژگی‌های استراتژیک این دو شهر نارا مطرح شد و در همین راستا وبینار مشترک با شهرهای تبریز نارا و سمرقند برگزار شد.

همچنین در این دیدار تکرار برگزاری وبینار در ماه‌های آینده در راستای احیا ارتباطات سنتی با سایر شهرهای واقع در مسیر جاده ابریشم از سوی شهردار تبریز مطرح شد.

تشریح ویژگی‌ها و موقعیت استراتژیک شهر نارا به عنوان اولین پایتخت کشور ژاپن و جنوبی‌ترین شهر ژاپن و شرقی‌ترین شهر جاده ابریشم دارای میراث فرهنگی بسیار فراوان از دیگر موضوعات مطروحه در این وبینار بود.

کد خبر 749751

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • جابه‌جایی بانوان پرسپولیسی پس از شعار سپاهانی‌ها+ عکس و فیلم
  • جاه‌طلبی هالیوودی‌ها؛ ظرفیت ورزشگاه رکسهم به 50 هزار نفر افزایش می‌یابد
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • قول شهردار به خطیر: کمپ حجازی مجهز می‌شود
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • ورزشی‌های یازدهم اردیبهشت ماه در استان سمنان