Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@22:31:35 GMT

چند اقدام اساسی جهت تحول در کشاورزی شهرستان دنا

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۲۳۷۵

چند اقدام اساسی جهت تحول در کشاورزی شهرستان دنا

نجفعلی آراسته در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سی سخت اظهار کرد: جهاد کشاورزی شهرستان دنا طی سال‌های اخیر در بخش مرکزی شهرستان دنا اقدامات ارزنده ای برای کمک به کشاورزان انجام داده است.

وی گفت: بهسازی کانال آب کشاورزی روستای علی آباد، اقبال آباد کوخدان به طول ۳۰۰ متر و بهسازی کانال آب کشاورزی فاریاب روستای کریک به طول ۴۵۰ متر همچنین ترمیم و بهسازی و زیرخاک کردن لوله های خطوط انتقال آب پروژه های آبیاری تجت فشار قطره ای باغات بندان، کایافی و تل وهلی سی سخت به طول ۱۵ کیلومتر از این اقدامات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول افزود: احداث استخر رسوبگیر و ذخیره ای پروژه قطره ای باغات لهوس سی سخت، لایروبی و بهسازی قنوات کورکی کوخدان و لهوس سی سخت و اجرای پروژه آبیاری تحت فشار قطره ای باغات امیرآباد سی سخت در سطح ۸۰ هکتار به همراه اجرای خط انتقال و احداث استخر از دیگر کارها بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی دنا گفت: عملیات اجرایی بهسازی، ترمیم و دفن لوله های پلی اتیلن سایزهای ۱۲ اینچ، ۱۰ اینچ، ۸ اینچ، ۶ اینچ و ۵ اینچ خطوط انتقال تامین آب باغات بندان، تل وهلی، کایافی، نسه کوه و عباس آباد سی سخت به طول ۱۵ کیلومتر  با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال، توسط  مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان دنا صورت گرفت که این لوله ها از زمان اجرای پروژه های آبیاری تحت فشار مناطق مذکور تاکنون روی سطح زمین بوده و مشکلات زیادی را برای باغداران و کشاورزان منطقه بوجود آورده بود که با تلاش جدی و پای کار بودن نیروهای جهاد کشاورزی و پیگیری باغداران این مشکل برطرف گردید.

آراسته اظهار داشت: رسالت جهاد کشاورزی شهرستان دنا حمایت همه جانبه از کشاورزان، باغداران و دامداران است و هر آنچه که در توان داشته باشد از این قشر زحمتکش که قطب مهم اقتصاد کشور در تولیدات باغی و زراعی  هستند دریغ نخواهد کرد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی شهرستان دنا جهاد کشاورزی سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز درزمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حجت الله رئیسی گفت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و بقیه برای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریبا ۳ هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شهرستان سامان هم گفت: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.
احسان محمدی افزود: این بنا‌های غیرمجاز شامل ساخت ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.
علی نصیری مسئول گشت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با اشاره دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی گفت: هرگونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با دریافت مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و ساز‌ها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.

علی کیانی مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری‌ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است