Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-‌ جلسه علنی شورای شهر مشهد در حالی برگزار شد که شهردار مشهد ۵ تذکر جدی از اعضای شورای شهر مشهد گرفت همچنین در این جلسه پیرامون برگزاری برنامه‌های دهه فجر از شهرداری قدردانی و برای خدمت به زائران اربعین اعلام آمادگی کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حسن موحدیان،رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در آغاز چهل و سومین جلسه علنی شورای شهرمشهد،اظهارداشت: حال و هوای ولادت امام‌رضا(ع) کماکان در شهر مشهد مقدس حاکم است و پذیرای تعداد زیادی از زائران امام مهربانی‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایام دهه کرامت، شهرداری مشهد مقدس و آستان قدس رضوی در راستای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی تلاش‌های زیادی داشتند که شایسته تقدیر است.

بازگشایی شبکه معابر پادگان ارتش اولویت نخست مدیریت شهری است

وی در ادامه به پروژه ساماندهی اراضی پادگان لشکر 77 ارتش اشاره و تصریح کرد: مدیریت شهری مشهد مقدس، در ایام تعطیل و غیرتعطیل، شبانه‌روز برای به ثمر نشستن این پروژه در تلاش است.

موحدیان با بیان اینکه بازگشایی معابر در اولویت نخست شهرداری قرار گرفته و شورای شهر نیز از این اقدام حمایت می‌کند، گفت: مطالعات مختلف نیز در موضوعاتی چون فضای سبز، محل جانمایی کاربری‌های فرهنگی، شبکه آب‌های سطحی و ... همزمان در حال اجراست.

وی با تقدیر و تشکر از دستگاه‌های مختلفی که در پروژه ساماندهی اراضی ارتش نقش‌آفرینی داشته‌اند، افزود: بازگشایی شبکه معابر پادگان، برکات بسیاری برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی خواهد داشت و امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود.

موحدیان حضور مستمر اعضای شورای شهر در محل پروژه پادگان ارتش را بسیار ارزشمند و تقویت‌کننده روحیه کارگران و کارکنان فعال در پروژه دانست و اظهارکرد: پس از بازگشایی معابر پروژه یاد شده، در گام بعد به دنبال بازگشایی خیابان بصیرت خواهیم بود.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: خوشبختانه خیابان ارشادالرضا(ع) هم از وضعیت بصری و ظاهری بسیار خوبی برخوردار شده و رضایت عمومی را به همراه داشته‌است؛ از صبر و حوصله شهروندان در اجرای این پروژه کمال تقدیر و تشکر را داریم.

«نامگذاری معابر به نام شهدای گرانقدر» در دستورکار تمام جلسات علنی باشد

ایمان فرهمندی،رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر مشهد نیز اظهارداشت: مقام معظم رهبری در مهرماه 1400 تاکید فرمودند که خیابان‌های شهرها باید به نام و یاد شهدا مزین شوند و شوراها اقدام مقتضی را در این خصوص انجام دهند لذا پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری، شورای شهر مشهد مصوب کرد که در هر جلسه علنی، دستورکاری به عنوان «نامگذاری معابر و خیابان‌ها به نام مبارک شهدا» اختصاص یابد.

وی افزود: امروز و در چهل و سومین جلسه علنی، دستورکاری برای نامگذاری معابر به نام شهدا را نداریم؛ آن هم در شرایطی که شهدای زیادی نامشان روی معابر شهری قرار نگرفته و معابر بسیاری هم داریم که به نام مبارک شهداء مزین نیستند.

فرهمندی تاکید کرد: اختصاص دستورکاری به نامگذاری معابر به نام شهدای گرانقدر، باید به جد در هیات رئیسه پیگیری شود و در تمامی جلسات علنی آن را داشته باشیم.

تذکر رئیس کمیسیون حقوقی به معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌انسانی شهرداری

 هاشم دائمی،رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد به معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌انسانی تذکر دارد و گفت: وفق بند 80 قانون شوراها، اساسنامه سازمان‌های شهرداری باید به تایید شورای شهر برسد و سپس برای تصویب به وزارت کشور ارسال شود.

وی افزود: متاسفانه علیرغم ارسال اساسنامه‌ها با وزارت کشور و عدم تایید اساسنامه برخی سازمان‌ها از سوی این وزارتخانه، عزم جدی در معاونت برنامه‌ریزی شهرداری مشهد مقدس برای پیگیری و تعیین‌تکلیف اساسنامه سازمان‌ها، مبتنی بر قانون وجود نداشته و ساختارهای موازی در شهرداری باعث بلاتکلیفی و آشفتگی بویژه در حوزه منابع انسانی شده است.

نائب رئیس شورای شهر مشهدمقدس: ساماندهی اراضی ارتش با همدلی میان دستگاه‌ها رقم خوردسخنگوی شورای شهر مشهد: رونق‌بخشی به اقتصاد استان و مشهد با تسهیلگری و رفع موانع تولید ایجاد می شود38 درصد بودجه شورای شهر مشهد به محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر اختصاص یافت

دائمی با بیان اینکه عدم اشراف معاونت تخصصی برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی به حوزه ساختار و منابع انسانی و عدم تطبیق شرایط احراز که از شخص معاون مربوطه شروع می‌شود، باعث فاصله معنادار در احراز پست‌ها شده است، گفت: از شهردار و معاونت برنامه‌ریزی خواستاریم تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری جدی درخصوص تعیین تکلیف اساسنامه‌های تصویب نشده، چارت مصوب شهرداری و ادغام کارهای موازی اقدام نمایند.از این طریق می‌توان ضمن چابک‌سازی سیستم اداری، به وضعیت موجود هم انسجام‌بخشی کرد.

معاونت شهرسازی شهرداری بلاتکلیف است

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو،عضو هیات رئیسه و سخنگوی شورای شهر مشهد نیز تذکراتی پیرامون بلاتکلیفی معاونت شهرسازی شهرداری مشهد، انفعال شهرآرا و روابط عمومی شهرداری و همچنین عدم اتخاذ تدبیر مناسب برای رفع اختلال سامانه من‌کارت مطرح کرد.

حاجی‌بگلو همچنین با اشاره به اختلال پیش آمده در سامانه شارژ «من‌کارت»، گفت: متاسفانه این موضوع مشکلات بسیاری را برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی ایجاد کرده که شهرداری باید در سریعترین زمان ممکن، تدبیر و چاره‌اندیشی مناسبی در این خصوص داشته باشد.

عضو هیات رئیسه و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه از بلاتکلیفی معاونت شهرسازی شهرداری مشهد مقدس گلایه داشت و ضمن تذکر به شهرداری در این خصوص، تصریح کرد: 9 ماه از فعالیت شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره گذشته است؛ تا چه زمانی باید این حوزه بلاتکلیف و رها باشد؟

حاجی‌بگلو افزود: شورای شهر نسبت به ساختمان‌های ناایمن سطح شهر دغدغه دارد و متولی این حوزه معاونت شهرسازی است ولی معاون شهرسازی نداریم. آیا باید در صحن علنی اقدام مقتضی صورت گیرد، برخوردی شود یا اتفاق ناگواری داشته باشیم تا تدبیر مناسب در این خصوص اندیشیده شود؟

تذکر نسبت به عدم اطلاع‌رسانی لیست ساختمان‌های ناایمن؛با جان مردم بازی نکنید

مجید طهوریان عسکری،عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به تذکراتی که در جلسات علنی از سوی اعضای شورای شهر داده می‌شود، اظهارکرد: مکانیزم و رویه مشخصی برای تذکرات اعضای شورای شهر باید روشن شود و مشخص کنیم که سرنوشت این تذکرات و خروجی آن چه شده است.

وی در ادامه به تذکر اخیر خود به شهرداری برای معرفی و اطلاع‌رسانی لیست ساختمان‌های فاقد ایمنی پرداخت و گفت: ساختمان‌های ناایمن، تهدیدی برای جان خانواده‌ها هستند ولی شنیده ایم برخی مانع از اعلام لیست مذکور می‌شوند.

طهوریان‌عسکری افزود: با جان مردم نباید بازی کرد و اطلاع‌رسانی ساختمان‌های ناایمن در دستورکار قرار گیرد، اگر خطری جان همسر و فرزندتان را تهدید کند همین رفتار را دارید، تمامی شهروندان عزیزان ما هستند و باید اسامی ساختمان های ناایمن رسما اعلام شود.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه تذکری هم به برخی مدیران شهرداری داد که نسبت به تغییر دکوراسیون اتاق و ساختمان محل کار خود اقدام کرده‌اند و گفت: اقدامات این‌چنینی در تعارض با شعار شورای ششم بوده و ما برای حاکم شدن عدالت و رفع تبعیض آماده‌ایم؛ مردم براساس این وعده‌ها به اعضای شورای شهر رای داده‌اند و شهردار باید مانع از هزینه‌های بی‌رویه مدیران زیر مجموعه خود شود.

استقبال 500 هزار نفر از ویژه برنامه‌های فرهنگی دهه کرامت

حجت‌الاسلام حسن منصوریان،رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد نیز ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس در ایام دهه کرامت، اظهارداشت: در این دهه اقدامات مختلفی صورت گرفته که از جمله آنها می‌توان به نصب 500 استرابورد، 500 سازه، 3500 سازه ستونی، 300 هزار متر ریسه، 150 پرده عرضی و اجرای سرود در 13 نقطه شهر اشاره داشت.

وی با اشاره به برگزاری 5 شب جشن در 5 نقطه شهری، گفت: گلباران حرم مطهر رضوی و حرم مطهر حضرت معصومه(س)، استقبال از زائران رضوی در مبادی ورودی، برگزاری رویدادهای مختلف از جمله نسیم کرامت و جشن‌های مهرآفرین از دیگر اقدامات و برنامه‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی در ایام دهه کرامت بوده است.

حجت‌الاسلام منصوریان با بیان اینکه در این رویدادها، بیش از 500 هزار نفر حضور داشتند، افزود: حسب تاکیدات شورای شهر، از ظرفیت 200 تشکل‌ مردم‌نهاد نیز در برپایی مراسمات و جشن‌های ویژه دهه کرامت بهره گرفته شده است.

وی تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سال، بخش عمده اقدامات و برنامه‌های شهرداری در حوزه فرهنگی با مشارکت ظرفیت‌های مردمی اجرا شود چراکه اتفاقات بهتری رقم خواهد خورد و بهای تمام شده برای مدیریت شهری نیز کاهش می‌یابد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه برنامه‌های پیش‌بینی شده برای دهه کرامت امسال، نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است، گفت: سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری با کمترین امکانات در مسیر تعظیم شعائر دینی گام برداشته و قدردان این زحمات هستیم.

اعلام آمادگی مدیریت شهری در خدمت به زائران اربعین حسینی با شعار «من از حسینم»

حسین حسامی،رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری و اطلاعات و نیروی انسانی شورای  شهر مشهد پیرامون مجموعه اقدامات مدیریت شهری در حوزه خدمت به زائران اربعین حسینی(ع) اظهار داشت: اربعین حسینی رویدادی است توحیدی، بی نظیر و منحصر به فرد که از مسیر امامت می‌گذرد، در قالب زیارت به صورت پیاده در جغرافیای جهانی و در مقیاس میلیونی که نشانه عظمت جهان تشیع و اسلام بوده و زائران بسیاری از تمام نژادها و ادیان مختلف در این رویداد حضور پیدا می‌کنند.

وی افزود: با تشکیل ستاد ملی اربعین و ستاد استانی، شعار «من از حسینم » در سال 1401 توسط ستاد ملی اربعین مشخص و رویداد اربعین با این شعار آغاز خواهد شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بیان کرد: شهرداری مشهد مقدس نیز براساس بند الف، ماده 97 برنامه پنج ساله ششم توسعه، برای ارائه خدمات، ستاد اربعین حسینی را تشکیل داده است؛ شهرداری مشهد مقدس اعزام کاروان خدام الحسین(ع) را برای ارائه خدمات پیرامون سه حوزه در کشور عراق خواهد داشت.

حسامی تاکید کرد: با وجود بند قانونی شهرداری برای ورود و ارائه خدمات تخصصی، در حوزه خدمات شهری، حمل‌ونقل و راهنمای زائر نیرو اعزام خواهد شد.

وی ادامه داد: در اعزام نیروهای پاکبان و اتوبوسران رویکرد خدمت و تشویق همکاران ساعی و نمونه مدنظر می‌باشد و خادمینی انتخاب می‌شوند که در طول سال خدمات مستقیمی به زائران حضرت رضا(ع) ارائه می‌دهند و بر اساس شاخص‌هایی که در ستاد اربعین حسینی(ع) تدوین شده است، افرادی که خدمات خوب و نمونه‌ای در مشهد ارائه کرده و زیارت اولی هستند، برای حضور و خدمت به زائران اربعین حسینی(ع) در نجف اشرف و محل‌های مشخص شده از سوی ستاد ملی اربعین برگزیده می‌شوند.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خدمت به زائران اربعین ساختمان های ناایمن معاونت برنامه ریزی شهرداری مشهد مقدس فرهنگی و اجتماعی اعضای شورای شهر معاونت شهرسازی نامگذاری معابر شورای شهر مشهد عضو هیات رئیسه اربعین حسینی رئیس کمیسیون مدیریت شهری جلسه علنی دهه کرامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • منع قانونی برای ادامه حضور شهردار قم وجود ندارد
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • خروج علیه شهردار تهران
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود