Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت «پیش‌رو صنعت صاحبی» از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز برای نخستین بار در کشور موفق به ساخت کولر صنعتی کابین آسانسور و تابلو برق plc و عرضه‌ آن به باراز هدف شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی سید صاحبی جوان ۳۳ ساله نوآور و خلاقی است که از کودکی با توجه به علاقه مندی به کار‌های فنی، کار تعمیر کولر و یخچال را در کارگاه پدر آموخته است؛ علاقه‌مندی وی به در این بخش موجب شد از سال ۱۳۸۱ به‌صورت حرفه‌ای وارد این حوزه شود با تحصیل در رشته کارشناسی مکانیک سیالات از آن سال با فعالیت در برخی شرکت‌های صنعتی استان خوزستان بر تجربه‌های خود بیفزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاصل این تجربه‌ها تاسیس شرکتی با عنوان «پیش‌رو صنعت صاحبی» است که بیش از دو سال است که در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز مستقر شده است.

«استفاده از حمایت‌های مالی، خدمات فنی و مشاوره‌ای»، «ایجاد فضای متناسب با فعالیت واحد‌های فناور»، «قرار گرفتن در فضای پژوهشی» و «ایجاد شرایط رقابتی و هم‌افزایی» از جمله مزایایی است که شرکت‌ها با استقرار در مراکز رشد می‌توانند از آن در توسعه‌ی فعالیت‌های خود بهره‌گیرند؛ آنچه که این کارآفرین جوان از آن به عنوان مزیتی مهم برای شرکت‌های تازه تأسیس و نوپا نام می‌برد.

«تأمین محل کار»، «ارائه خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی و اطلاع‌رسانی»، «ارائه خدمات مدیریتی، مشاوره حقوقی، مالی، اعتباری، پژوهشی و بازاریابی» و «برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای رشد و ارتقای واحد‌های فناور» از خدمات مرکز رشد است که در این زمینه مدیرعامل شرکت «پیش‌رو صنعت صاحبی» معتقد است خوشبختانه این مرکز توانسته است بخش قابل توجهی از مشکلات این شرکت بالأخص در بخش تأمین کارگاه ومعرفی به شرکت‌های بازار هدف را برطرف کند.  

سید محمدمهدی سیدصاحبی در خصوص اینکه چگونه وارد فعالیت‌های صنعتی شده، گفت: پس از چندسال کار در دفتر مرکزی یکی از شرکت‎های معتبر حوزه کولر‌های اسپلیت و همچنین شرکت فولاد خوزستان با برخی از چالش‌های این حوزه آشنا شدم که یکی از این چالش‌ها مشکل کولر‌های تابلو برق‌های صنعتی بود.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مشکلات شرکت فولاد خوزستان بنا بر ماهیت کاری این شرکت، خنک نگه‌داشتن تابلو برق‌ها با استفاده از خنک‌کننده‌هایی است که بر روی این دستگاه نصب می‌شود.

مدیرعامل شرکت پیش‌رو صنعت صاحبی، گفت: این مسئله موجب تمرکز، فعالیت و تحقق درباره ساخت کولر تابلو برق‌های صنعتی شد و توانستیم جزو اولین شرکت‌ها در کشور باشیم که این نوع کولر را برای شرایط و دمای هوای ۶۰ تا ۶۵ درجه، بدون کاهش بهره‌وری تولید کنیم.

صاحبی در خصوص دیگر طرح‌های اجرا شده در این شرکت، اظهار کرد: در این باره برای افزایش سرمایه در گردش ساخت «اوریفیس پایپ» را در برنامه کاری قرار دادیم که جایگزین لوله‌های مویی در کولر‌های اسپلیت است. لوله‌های مویی در کولر‌های اسپلیت و پنجره‌ای کار شکستن فشار مبرد و جداکننده قسمت فشار بالا از فشار پایین را برعهده دارد و وسیله‌ای است که در کولر‌های اسپلیت و پنجره‌ای افت فشار ایجاد می‌کند.

وی، ادامه داد: این ایده از شرکتی تایلندی که کولر‌های ۳۰ هزار مک‌کوی (McQuay) را تولید می‌کند گرفته شد که توانسته‌ایم با پردازش آن برای محصولات شرکت‌های مختلف، لوله مویی‌هایی با ظرفیت‌های ۱۲ تا ۶۰ هزار تولید کنیم و خوشبختانه به دلیل کارآیی، تقاضا‌های بسیاری از شرکت‌های مختلف برای خرید این قطعه، داشته‌ایم.

این صنعتگر که تاکنون توانسته است در کارگاه خود برای پنج نفر اشتغال‌آفرینی کند، می‌گوید: در سال نخست راه‌اندازی شرکت (سال ۱۳۹۸) تنها توانستیم ۵۰ قطعه اوریفیس پایپ به فروش برسانیم؛ اما پس از انجام تست‌های میدانی موفق تولید را افزایش داده و از ابتدای امسال شش هزار قطعه در اختیار شرکت‌های  مختلف و بازار هدف قرار گرفته است و اکنون نیز در حال خرید مواد اولیه، تولید و توزیع هستیم.

وی درباره ساخت سیستم‌های تهویه مطبوع تابلو برق برای رطوبت‌گیری و خنک‌کردن فضای داخل تابلو برق‌های PLC گفت: سیستم تهویه تابلو برق ساخت شرکت پیشرو صنعت صاحبی انتخابی مناسب برای رطوبت‌گیری و خنک کردن تابلو برق‌های PLC است که ساخت آن در داخل کشور صرفه اقتصادی داشته و با توجه به بومی بودن آن نگرانی در بخش تأمین قطعه نیز وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت پیش‌رو صنعت صاحبی در پایان گفت: در این شرکت تلاش می‌کنیم از تکنولوژی‌های روز بهره گرفته تا بتوانیم به اقتصاد و توسعه‌ی روزافزون استان خوزستان و کشورمان، کمک کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان دانشگاه چمران اهواز خوزستان کولر های اسپلیت تابلو برق تابلو برق ها مرکز رشد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • آموزش نصب کولر صنعتی آبی
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳