Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:59:43 GMT

شأن دانشگاه در همه امور رعایت شود

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۳۰۱۸

شأن دانشگاه در همه امور رعایت شود

رئیس دانشگاه تربیت مدرس بر لزوم توجه ویژه به مسائل فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد دانشجو در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی در این دانشگاه گفت: دانشگاه‌ها به دلیل شیوع کرونا دو سال به صورت نیمه حضوری و غیر حضوری فعالیت کردند  و ممکن است برخی از دانشجویان جدید با آداب حضور در محیط دانشگاه آشنایی کافی نداشته باشند و یا بر حسب عادت دو سال گذشته، رعایت برخی از آداب و شئون دانشگاهی از سوی دانشگاهیان کمرنگ تر شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص ادامه داد: در این راستا لازم است برخی از موارد مانند وقت شناسی و به موقع حاضر شدن سر کلاس هم از سوی استاد و هم دانشجو،‌ مسئولیت پذیری استاد نسبت به دانشجو و بالعکس، ‌صداقت رفتاری بین استاد، کارمند و دانشجو، ‌پوشش در شأن دانشگاه، سلامت نفس و وظیفه شناسی دانشگاهیان مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: دانشکده‌ها، گروه‌ها، ‌اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارمندان، فرهنگ دانشگاه را تشکیل می‌دهند و روسای دانشکده‌ها باید حساسیت خود را نسبت به مسائل فرهنگی به معاونت‌ها و مدیران گروه‌ها منتقل کنند و آنها نیز اهمیت این امر را به اعضای هیات علمی گوشزد کنند تا از سوی آنان به دانشجویان نیز منتقل شود و زنجیره فرهنگی درستی در دانشگاه شکل گیرد و شأن دانشگاه در همه امور رعایت شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر دانشجو یادآور شد: مسائل فرهنگی باید در جلسات هیأت رییسه دانشکده ها مورد توجه قرار گیرد و از رؤسای دانشکده‌ها جهت ارائه گزارش کار فرهنگی در شورای فرهنگی دانشگاه نیز دعوت به عمل آید و رعایت مسایل فرهنگی فوق در امتیاز فرهنگی اعضای هیات علمی مورد توجه قرار گیرد .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربيت مدرس دانشگاه تربیت مدرس مسائل فرهنگی دانشکده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح فوق العاده نگران کننده ای رسیده است /نباید با ذهنیت‌های بسته به سراغ امور پیچیده کشور رفت
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخوردهای دوگانه
  • دموکراسی دروغین امریکا و برخوردهای دوگانه
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد