Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - سپیده قاسمی؛ احمد مقدسی، رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران،  با تاکید بر اینکه با حذف ارز ترجیحی از واردات نهادهای خوراک دام قیمت این نهاده‌ها تا ۶ برابر افزایش داشته است، گفت: با افزایش ۶ برابری قیمت در سامانه توزیع سهمیه دولتی نهاده‌های خوراک دام (بازارگاه)، دامداران با چالش تامین نقدینگی برای خرید نهاده‌ها مواجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نبود نقدینگی برای خرید نهاده‌های خوراک دام تبدیل به چالش صنعت شده و انتقاد و اعتراض دامداران را به دنبال داشته است. 

مقدسی با بیان اینکه با تشدید مشکلات دامداران در تامین نقدینگی برای خرید نهاده‌های خوراک دام، مسئولان وعده پرداخت تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد را دادند، افزود: مسئولان اعلام کردند، تسهیلات سرمایه در گردش در قالب سامانه بازارگاه برای تامین نهاده‌های مورد نیاز، با سهولت و سرعت بیشتری در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: قرار بر این شد که دامداران و مرغداران بر روی سامانه بازارگاه ۵۰ درصد از نهاده را از طریق تسهیلات دریافت ‌کنند و ۵۰ درصد باقی مانده، به صورت واریز نقدی و یا به صورت توافق با فروشنده قابل اجرا باشد.

مقدسی در توضیح بیشتر گفت: به طور مثال اگر میزان سرمایه در گردش یک واحد دامپروری معادل ۱۰ هزار تومان به ازای هر راس محاسبه شود، بر اساس دستور العمل، بانک ۵۰٪ این مقدار به عنوان تسهیلات در اختیار تولید کننده جهت خرید نهاده دامی واحد در سامانه بازارگاه ارائه دهد و مابقی مبلغ سرمایه در گردش سهم واحد دامپروری است که باید توسط تولید کننده برای خرید باقیمانده نهاده دامی واحد خود تامین شود.

به گفته مقدسی، به نظر می‌رسد، بانک‌ها پولی برای پرداخت این حجم از تسهیلات را ندارند و دلیل عدم تحقق پرداخت سهل این تسهیلات بر خلاف وعده‌‌ها، نبود منابع مالی باشد.

رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران معتقد است: با توجه به تداوم مشکلات دامداران در تامین نهاده‌های خوراک دام، مسئولان به جد باید نگران آینده تولید شیر و گوشت کشور باشند.

مقدسی اظهار کرد: شرایط برای تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ در تامین دان حتی بدتر از دامداران است و احتمالا به زودی اثر آن در تولید و عرضه این محصولات خود را نشان خواهد داد. 

 گفتنی است، در جلسه غیر علنی روز گذشته مجلس که با حضور جواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی، تشکیل شد، وی درباره تامین منابع نهاده‌های دامی گزارشی به نمایندگان ارائه کرد. وزیر جهاد کشاورزی در این جلسه اظهار کرد که برای تامین نهاده‌های دامی کشور و خرید گندم نیازمند به ۴۰ الی ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع است. ساداتی نژاد در این جلسه تاکید کرد: "اگر این منابع تا دو الی سه ماه دیگر تامین نشود، تولید مرغ نخواهیم داشت."

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو تولید شیر احمد مقدسی نهاده های خوراک دام خرید نهاده برای خرید نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد