Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@17:50:16 GMT

ماهواره‌های ناسا به مدار نرسیدند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۳۶۲۰

دو ماهواره مکعبی کوچک (تاسواره) متعلق به اداره کل ملی هوانوردی و فضا (ناسا) که با هدف نظارت و مطالعه وقوع طوفان‌ها طراحی شده بودند پس از پرتاب توسط موشک به دلیل نقص از رسیدن به مدار بازماندند. ناطقان: این موشک متعلق به شرکت آمریکایی آسترا است که شب گذشته (یکشنبه، ۲۱ خرداد) به نام حمل‌کننده پرتابگر این دو ماهواره را از ایستگاه فضایی کیپ کارناوال در فلوریدا آمریکا به فضا پرتاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دو تاسواره ناسا اولین ماهواره ها از مجموعه ۶ ماهواره ای هستند که قرار است وضعیت وقوع طوفان ها در آمریکا را زیر نظر داشته باشند؛ ماموریتی که در مجموع بیش از ۳۰ میلیون دلار هزینه برخواهد داشت.
 
اما این پرتاب موفقیت آمیز نبود و برنامه خدمات پرتاب ناسا اعلام کرد: بعد از اولین مرحله پرواز موتور جلویی موشک به سرعت خاموش شد و نتوانست ماهواره های مکعبی متعلق به پروژه تروپیکس (TROPICS) را به مدار برساند.  
منبع: عصر ایران برچسب ها: ماهواره ها ، ناسا ، مدار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماهواره ها ناسا مدار ماهواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۳۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی

به گزارش همشهری آنلاین، فوران خورشیدی یک رویداد قوی و شدید است که از بازآرایی خطوط میدان مغناطیسی خورشید نشأت می‌گیرد و باعث آزاد شدن مقادیر زیادی انرژی در قالب تشعشعات و ذرات باردار می‌شود. این پدیده می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر زمین و فناوری‌های مرتبط با آن داشته باشد.

به‌عنوان مثال این فوران‌های می‌توانند، ماهواره‌ها را دچار آسیب‌دیدگی کرده یا نابود کنند و حتی باعث ایجاد اختلال در شبکه‌های ارتباطی زمینی شوند. البته فوران‌های خورشیدی شفق قطبی را نیز شکل می‌دهند که پدیده‌ای جذاب و تماشایی در نزدیکی قطب شمال است.

در ویدئوی زیر، فوران‌های خورشیدی را مشاهده فرمایید.

بیشتر بخوانید:

پیش‌بینی هوای ۳۰ روز آینده با هوش مصنوعی! کد خبر 849531 برچسب‌ها خورشید کره زمین نجوم - سیاره - ستاره اینترنت ماهواره فضا

دیگر خبرها

  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی