Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، صادق داوری فر درباره مستند «صد و هشتاد و یک ثانیه» گفت: در ایران هر «صد و هشتاد و یک ثانیه» یک طلاق اتفاق می‌افتد، این مستند در ۶۰ دقیقه به بررسی ریشه و علل طلاق پرداخته است.

او درباره هدفش از تولید این مستند گفت: سال‌ها پیش شنیدن خبر جدایی یکی از آشنایان شوکه‌ام کرد و تلاشم برای ادامه زندگی آنها بی ثمر ماند، مدت کوتاهی از این ماجرا گذشت و این تجربه برای من تکرار شد، در کمتر از دو یا سه سال به اطرافم نگاه کردم و دیدم در دایره دوستان و همکاران آن دوره، فقط منم که در زندگی متاهلی باقی ماندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیم گرفتم روی ماجرای طلاق مطالعه کنم و ببینم سرمنشا این پدیده اجتماعی کجاست؟

این تهیه کننده گفت: پس از چندین سال تحقیق میدانی، کتابخانه ای و اینترنتی و مطالعه بر روی پایان نامه‌های دانشجویی به این نتیجه رسیدم که اگر بتوانیم مهارت‌های زندگی را به فرزندانمان بیاموزیم، آمار طلاق حتماً در کشور کاهش خواهد یافت، برای اثبات این ایده سراغ افراد متعدد و متفاوتی رفتم و آنها از تجربه جدا شدن خود برایم گفتند.

داوری فر با بیان اینکه متاسفانه ما در مدارس به فرزندانمان اطلاعات می‌دهیم نه مهارت و این مسئله در سیستم آموزشی ما باید بازنگری شود، افزود: ریشه و منشا اصلی طلاق‌هایی که من روی آنها تحقیق کرده بودم، فارغ از اینکه باید فاکتورهای مهم دیگری مثل بحث اقتصادی، دخالت خانواده و… را در نظر داشت، نداشتن مهارت زندگی مشترک بود و این موضوعی است که باید روی آن کار شود.

وی گفت: «صد و هشتاد و یک ثانیه» یک مستند اجتماعی است، ما سراغ اقشار مختلف جامعه از روحانی و معلم و روانشناس گرفته تا کاسب رفتیم و درباره موضوع خاص «طلاق» با آنها گفت و گو کردیم، این مستند از نظر فرمی کمی متفاوت است ما حرمت آدم‌هایی که جدا شدند را حفظ کردیم و در عین حال نخواستیم این تابو را بشکنیم بنابر این همه با روبنده صحبت می‌کنند الا یک نفر به خواست خودش بدون روبنده جلوی دوربین حاضر شده است.

این تهیه کننده افزود: این مستند با یک پشتوانه مطالعاتی بیش از ۵ سال تولید شد، بنا براین تولید کار حدود یکسال طول کشید و بخشی از این زمان هم صرف متقاعد کردن کیس های مطالعاتی برای قرار گرفتن جلوی دوربین شده است. «صد و هشتاد و یک ثانیه» در شبکه مستند تولید شده و از عوامل آن می‌توان به تحقیق و پژوهش: علی جانب الهی و صادق داوری فر، تصویربردار: صادق داوری فر و مصطفی آتش مرد، تدوین: احسان لهراسبی و سولماز افتخاری، صدا بردار: تامی ایل بیگی اصل، صادق داوری فر و … اشاره کرد.

این مستند سه شنبه ساعت ۲۱ از تلویزیون پخش می‌شود و تکرارش روز بعد ساعت ۹ خواهد بود.

کد خبر 5513554 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه مستند سیما طلاق ازدواج و طلاق تئاتر ایران فیلم کوتاه حوزه هنری موسیقی ایرانی نقاشی هنرمندان تئاتر فیلم بدون قرار قبلی خوشنویسی فیلم سینمایی بهروز شعیبی کارگردان تئاتر آلبوم موسیقی شبکه پنج سیما تئاتر شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن

در ایران، گیاهی خودرو و بسیار مفید وجود دارد که هم اکنون در فصل رویش آن هستیم. این گیاه نه تنها در آشپزی کاربرد دارد بلکه به عنوان دارو نیز مصرف می‌شود.

«شنگ»، گیاهی خودرو و مفید از خانواده کاسنیان، از اردیبهشت تا تیر در مناطق کوهستانی ایلام ایران می‌روید. با فرا رسیدن بهار و پایان سرما، این گیاه خوراکی و دارویی سر از خاک بر می‌آورد.

به گزارش فرطب، شنگ که با نام‌های دیگری همچون آلاله شنگ، ریش بز خالدار، اشلنگ، یمنیه، قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج، اسفلنج و یملیک شناخته می‌شود، به دلیل خواص بی‌شمارش، محبوبیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله، به تفصیل به بررسی خواص و کاربردهای این گیاه پرداخته‌ایم.

خواص دارویی گیاه شنگ در طب سنتی

گیاه شنگ که در طب سنتی استفاده‌های فراوانی دارد، در درمان زخم‌های گوارشی و مشکلات ریوی مفید است. به دلیل داشتن خواص قابض، در درمان خونریزی‌های رحمی و دستگاه تنفسی و همچنین برخی انواع اسهال کاربرد دارد. پودر گل و ریشه شنگ برای تسریع در التیام زخم‌های چرکی و سوختگی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، و ریشه آن برای سم‌زدایی بدن به کار می‌رود.

مصرف شنگ: خواص و کاربردهای آشپزی و درمانی

شنگ را می‌توان به شکل جوشانده استفاده کرد یا از برگ‌های آن برای ساخت ضماد به منظور درمان زخم‌ها بهره برد. ریشه این گیاه که خواص اصلی آن را داراست، به صورت دم‌کرده مصرف می‌شود، گرچه طعم تلخ آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد. پزشکان طب سنتی، ریشه و برگ‌های خشک شده‌ی شنگ را پودر کرده و برای استفاده‌های خارجی با دیگر ترکیبات گیاهی مخلوط می‌کنند.

غذاهای محلی ایران با استفاده از شنگ

آش شنگ به عنوان یک غذای سنتی ایرانی با سبزی کوهی شنگ تهیه می‌شود که شامل موادی چون نخود، لوبیا چیتی، عدس، نمک، فلفل، کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر است و طعمی عالی دارد. شنگ همچنین به عنوان چاشنی در سالادها و سایر غذاها استفاده می‌شود. شنگ‌پلو، که با تفت دادن شنگ خردشده با پیاز و گوشت قیمه و ادویه تهیه می‌شود، پس از آبکشی با برنج مخلوط و دم کشیده می‌شود، نمونه‌ای دیگر از غذای محلی پرطرفدار است.

جمع بندی

گیاه شنگ، با خواص دارویی و غذایی فراوان، یکی از گیاهان خودروی محبوب در طب سنتی ایران است. این گیاه در درمان زخم‌ها، مشکلات گوارشی و ریوی به کار می‌رود و همچنین به عنوان یک ماده غذایی مغذی در آشپزی سنتی ایران، به خصوص در تهیه آش و شنگ‌پلو، استفاده می‌شود. افزایش آگاهی نسبت به فواید این گیاه می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • فیلم| سخنرانی باورنکردنی یک دانشجوی آمریکایی درمورد ایران/ایران مثل رگ‌های بدن در کل دنیا ریشه دوانده
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • ژاوی: مایه شرمساری است، خیلی عصبانی‌ام!
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • جنجال داوری: گلی که آرسنال خورد درست بود! (عکس)‏