Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اخبار استان ها، خبرنگاران ایرنا در استان های مختلف سوژه های مهمی را با عنوان  حمایت‌، لازمه گذر صنایع دستی خراسان از گردنه چالش‌ها ،صنعت فروسیلیس ملایر روی ریل توسعه ، آینده روشن صنعت ساختمان با اجرای قانون جهش تولید و تامین مسکن ، گذر از کم آبی با اعتبار پنج هزار میلیارد تومانی دولت برای آذربایجان‌شرقی ، راه‌اندازی سرویس واحد ارزیابی کالا در گمرکات استان مرکزی برای تسهیل در صادرات ، بزرگترین مجتمع نان صنعتی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند حمایت ، اشنویه پایتخت گیلاس،گوشه‌ای از بهشت آذربایجان‌غربی ، ضرورت معرفی صنایع دستی چهارمحال و بختیاری به بازارهای جهانی ، سایه بی‌امانی بر سر خانه امان‌الله خان صوفی املش ، پیگیری و به بحث و گفت و گو با کارشناسان پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از گزارش مرکز مازندران با عنوان  پایان چشم انتظاری برای تکمیل تنها بیمارستان شهرستان گلوگاه  می خوانیم : پس از سفر اسفند ماه سال گذشته رییس‌جمهور به مازندران و سفر اخیر استاندار به گلوگاه به نظر می‌رسد مهم‌ترین خواسته شهروندگان گلوگاهی با تعیین اولویت در مسیر تحقق قرار گرفته و توان‌ها و امکانات برای حل مشکلی که قرار بود سال ۹۸ حل شود ، متمرکز شده است.

مازندران همچنین در گزارشی با عنوان آمارسازی و آماربازی در آشفته بازار برنج کشور به نبود آمار دقیق و قابل اتکا در باره سرانه مصرف ، تولید داخل و به تبع آن میزان نیاز به واردات برنج در کشور طی سال‌های اخیر اشاره کرده است که همواره یکی از عوامل مهم آشفته‌سازی بازار این محصول راهبردی به زیان تولید داخلی بوده است ؛ مشکلی که اگر حل نشود تنها برندگان آن کاسبان واردات و دلالان خواهند بود.

مرکز گیلان نیز با انتشار گزارشی با عنوان  کلاف سردرگم تلفات زنبورهای عسل در رضوانشهر به تلفات و مرگ و میر زنبورهای عسل در رضوانشهر اشاره کرد که  طی روزهای اخیر به یکی از نگرانی‌های اصلی زنبورداران این شهرستان تبدیل شده است و هنوز از سوی مراجع رسمی دلیلی برای آن مشخص نشده است.     

در بخشی از این گزارش می خوانیم : همزمان با آغاز فصل بهار و گرم شدن هوا، جنگل ها و مراتع پر از گل و سرسبز رضوانشهر و منطقه پره سر در غرب گیلان، میزبان انواع حشرات و پرندگان بومی و مهاجر می‌شود تا از این طریق زیباترین ارمغان طبیعت که شکوفه‌های معطر است را پیشکش میهمانان زیبا و بخشنده خود به خصوص زنبورهای عسل کنند. بازدهی اکثر محصولات کشاورزی و همچنین گرده افشانی آنها به عهده زنبور عسل وحشی و پرورشی است که عملاً رونق کشاورزی و باغداری را وابسته به زنبورها می‌سازد.اما طی هفته های اخیر که همزمان با آغاز فصل زنبورداری در ییلاقات و مراتع جنگلی استان است، گزارشات متعددی مبنی بر بیماری در کندوهای زنبورداران در شهرستان رضوانشهر رسیده که همراه با خسارات شدید است.  

مرکز اصفهان نیز با انتشار فیلمی با عنوان شیوع "سالَک" در نواحی شمال شرق و شرق اصفهان از شیوع این بیماری در نواحی شمال شرق و شرق اصفهان خبر می دهد که در این ارتباط به توصیه های پزشکی اشاره شده است .

اصفهان یکی از استان‌های سالک خیز کشور به ویژه از نوع روستایی است که مناطقی مانند اردستان، نطنز، برخوار، شاهین شهر و میمه، اصفهان (مناطق جنوب و جنوب شرق)، نایین، کاشان و آران و بیدگل با جمعیت حدود ۷۰۰ هزار نفر با این پدیده مواجه هستند.

سه طرح بزرگ صنعتی با سرمایه‌گذاری سه هزار میلیارد تومان و امکان اشتغالزایی یک هزار و ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم تا پایان امسال در استان کرمانشاه به بهره‌برداری می‌رسد که علاوه بر کمک به رفع بیکاری و ایجاد شغل، بسترها را برای سرمایه‌گذاری های جدید نیز فراهم می‌کند.

برخی عناوین خبری مهم استان ها در روز دوشنبه 

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در بازید از دومین جشنواره بانوی نخبه سیستانی و بلوچستانی در زاهدان گفت : زنان هنرآفرین سیستان و بلوچستان سرمایه بزرگی هستند و برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی در عرصه ملی می‌تواند تأثیر بسزایی در افزایش درآمد آنان داشته باشد.

استاندار خراسان جنوبی از افزایش سقف اعتبارات مصوبات سفر رئیس جمهور به این استان از رقم قبلی به ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

استاندار آذربایجان شرقی در دیدار سفیر اتریش در ایران با اشاره به روابط دوستانه و روبه‌رشد کشورمان با اتریش، گفت: استان ما با ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های مختلف دارد، آماده برقراری روابط با یکی از استان‌های اتریش و ترسیم چشم‌اندازی در یک افق مشخص برای توسعه همکاری در همه زمینه‌هاست. 

وعده وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که به عنوان نماینده تام‌الاختیار رییس‌جمهور به شهرستان بروجن سفر کرده بود، مبنی بر آغاز سریع‌تر مرمت مسجد جامع تاریخی شهر نقنه محقق و عملیات اجرایی مرمت این مسجد آغاز شد.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز با بیان اینکه ایجاد بیش از ۸۰ هزار  شغل از سوی دستگاه‌های اجرایی تا پایان سال‌جاری در این استان تعهد شده است، گفت : با اطمینان کامل اعلام می‌کنیم که بیش از این تعداد هم محقق خواهد شد.

 داخلی سازی ۳۰ درصد از قطعات وارداتی محصولات شرکت هایما را در دستور کار شرکت ایران خودرو خراسان قرار داده است.

یکی دیگر از مصدومان حادثه انفجار گاز و تخریب یک ساختمان مسکونی در نوسود شهرستان پاوه به دلیل شدت جراحات جان باخت و شمار جانباختگان این حادثه به چهار نفر رسید.

تیراندازی طرفین یک دعوای شخصی بین سرنشینان ۲ خودرو در زرند استان کرمان منجر به زخمی شدن ۲ نفر شد .دادستان عمومی و انقلاب زرند استان کرمان گفت که دراین زمینه سه متهم دستگیر شدند و احتمال افزایش تعداد متهمان نیز وجود دارد.

عملیات گازرسانی به ۴۵ روستای ییلاقی منطق جواهرده ، جنت رودبار و اشکورات رامسر نیز با تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در مرحله اجرایی قرار گرفت و این روستاها تا سال آینده از انرژی سبز بهره‌مند می‌شوند.

 ۸۵ واحد تولیدی مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام به چرخه تولید برمی گردد.

مدیرعامل راه‌آهن کشور گفت: حوادثی از قبیل حادثه تلخ اخیر قطار مشهد به یزد، به دلیل سهل انگاری ها اتفاق می افتد و ما باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا دیگر شاهد اتفاقات تلخ این چنینی نباشیم.

ایران به کارگاه بزرگ مسکن‌سازی تبدیل شده است ، سه هزار پایگاه اورژانس در کشور فعال هستند ، تعطیلی ادارات جیرفت به دلیل افزایش غلظت ریزگردها ، اورژانس کشور سالانه حدود پنج میلیون ماموریت امدادی انجام می دهد ، مرگ جوان ۳۵ ساله مشکوک به تب کریمه کنگو در قشم، جاده کندوان از ۲۹ خرداد به صورت مقطعی بسته می‌شود ،پروازهای فوق العاده در مسیر تبریز- تهران افزایش می‌یابد ، افزایش ٨٩ درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی در سمنان چهار هزار شغل ایجاد کرد ، تعداد بیماران بستری کرونا مثبت در قم به صفر رسید ، یک شرکت در اصفهان موفق به تولید نمونه اولیه زخم‌پوش بیماران پروانه‌ای شد ، حضور وزیر امور خارجه نیجریه در حرم حضرت معصومه(س) ، ۲۰۲۰ خانه احسان در کشور راه‌اندازی شد از دیگر عناوین مهم خبری استان ها است .

برچسب‌ها رونق تولید توسعه صادرات کالای اساسی مدیریت پسماند کمبود تخت بیمارستانی میراث فرهنگی مسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید توسعه صادرات کالای اساسی رونق تولید توسعه صادرات کالای اساسی مدیریت پسماند کمبود تخت بیمارستانی میراث فرهنگی مسکن صنایع دستی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟

سخنگو و معاون انجمن واردکنندگان برنج ایران معتقد است بلاتکلیفی فعالان بازار دومین کالای اساسی کشور موجب بروز مشکلات جدی در حوزه تامین برنج خواهد شد.    به گزارش عصر ایران؛ مجیدرضا خاکی با بیان این موضوع و تاکید بر اهمیت تعیین تکلیف بازار برنج گفت: وضعیت نابسامان این روز‌های تخصیص ارز و بازار برنج خصوصا برای واردکنندگان چالش برانگیز شده و تداوم این شرایط در صورت عدم اتخاذ تدابیر عاجل از سوی دست‌اندرکاران، می‌تواند باعث اختلال در روند تامین برنج و چه بسا تکرار اتفاقات بازار برنج در سال 1400 شود.    خاکی اضافه کرد: چالش بزرگی که هم اکنون با آن مواجهیم، تخصیص نیافتن ارز محموله های برنجی است که از شهریور سال گذشته به کشور وارد شده و بر اساس نرخ ارز ترجیحی 28500تومان به فروش رسیده، اما همچنان در انتظار تائید وزارت جهاد کشاورزی و ارجاع به بانک مرکزی برای فرآیند تخصیص و تامین ارز است.   نگرانی اصلی ما، حساب تسویه نشده یازده ماهه واردکنندگان برنج با طرف خارجی و تنزل شدید اعتبار تجاری است که فروش آتی و استمرار تامین را به مخاطره انداخته است. هم اکنون واردکنندگان برنج در حال پرداخت هزینه‌های گزافی از بابت دیرکرد و جریمه‌های مختلف هستند و بیم آن وجود دارد که تامین‌کنندگان کشورهای مبدا به ایران بار جدید نفروشند.   سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه تعیین تکلیف وضعیت ارز و بازار برنج انتظار عجیب و غیرمنطقی نیست، افزود: در نیمه اردیبهشت هستیم و متاسفانه پایه ارزی برای واردات برنج در سال 1403 هنوز رسما مشخص نشده و هر روز شایعات و گمانه‌های جدید و متناقض به گوش می‌رسد. گو آنکه هیات دولت چند روز قبل فهرست اقلام مشمول ارز ترجیحی را منتشر کرد که در کمال تعجب، برنج در آن جایی نداشت؛ اما بلافاصله مسوولان دست‌اندرکار بصورت غیررسمی خبر از صدور اصلاحیه‌ای جدید دادند با این مضمون که برنج به این فهرست بازخواهد گشت. با این حال، همچنان این موضوع رسما اعلام نشده و در وضعیت بلاتکلیفی کامل قرار داریم.    خاکی همچنین به کاهش چشمگیر سهمیه‌های ماهانه ثبت سفارش در سال جاری نسبت به سال گذشته به عنوان دغدغه دیگر اشاره کرد و گفت: ماحصل سهمیه‌های تخصیصی برای ثبت سفارش در سال قبل، ترخیص حدود 900هزار تن برنج توسط فعالان بخش خصوصی بود که با کاهش حدود 40درصد نسبت به سال قبل همراه بود. از این رو، حتی اگر تمامی ثبت سفارش‌های جدید انجام شده تائید و مورد تخصیص و تامین به موقع ارز قرار بگیرند، باز هم ریزش در میزان واردات خواهیم داشت و کسری بازار از این محل نیز متاثر خواهد شد.    او اضافه کرد: گلایه دیگر این است که با وجود صدور دستورالعمل حمایتی خرید برنج ایرانی با رویکرد تنظیم بازار از سوی وزارت جهاد کشاورزی درخصوص اعطای مجوز واردات در قبال خرید برنج ایرانی و علی رغم خرید ده‌ها هزارتن خرید برنج ایرانی از سوی اعضا این انجمن در راستای حمایت از تولید، اما تاکنون مجوزی برای ثبت سفارش از این محل صادر نشده و این خلف وعده ها به فضای موجود بی اعتمادی میان فعال اقتصادی و سیاست گذار، دامن زده است.   معاون انجمن واردکنندگان برنج ایران همچنین با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی در خصوص تعریف فرآیند پیچیده و زمانبر رفع تعهد ارزی و کاهش مهلت تامین ارز پس از صدور کد تخصیص به 20 روز گفت: گویا این فرآیندها به گونه‌ای طراحی شده که رفع تعهد ارزی بصورت قطره چکانی انجام شود و مطابق این فرآیند، تمامی محموله‌هایی که وارد کشور و توزیع شده‌اند، باید به صورت هر اظهار (کوتاژ به کوتاژ) توسط وزارتخانه تخصصی مربوطه مورد تائید قرار گیرند که این مساله مورد اعتراض وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته است.   خاکی با بیان اینکه روند تغییرات قیمت‌ها در بازار به روشنی بیان‌گر آن است که وضعیت بازار برنج دچار مشکل شده و نیازمند تدبیر فوری از سوی متولیان امر است، تصریح کرد: مواضع غیرشفاف سیاست‌گذار در کنار فضای نااطمینانی و بلاتکلیفی، با از بین بردن امکان هرگونه برنامه‌‎ریزی، یقیناً هر فعالیت اقتصادی را دچار مشکل و اختلال می‌کند؛ حال آنکه کالای مورد نظر ما، برنج به عنوان دومین کالای استراتژیک اساسی و پای ثبات سفره ایرانی‌ها است. اگر قرار است بیش از این برنجی به کشور وارد نشود یا ارز ترجیحی مقرر تخصیص نشود این موضوع را رسما اعلام کنند تا بازار دیگر در انتظار ورود برنج خارجی نباشد و البته بپذیرند مسئولیتی از بابت کسری بازار متوجه انجمن و واردکنندگان آن نیست.   چند ماه تا فرا رسیدن ماه محرم مانده و چگونه نیاز این بازار تامین خواهد شد؟ وی افزود: مساله دیگر اینجاست چنانچه قرار نیست ارز ترجیحی به برنج تخصیص پیدا کند چه کسی پاسخگوی زیان و خسارت هنگفت واردکنندگان خواهد بود؟ اکنون انتظار حداقلی از مجموعه دولت این است مطالبات معوق ارز ترجیحی مربوط به محموله‌هایی که ماه‌ها قبل ترخیص و توزیع شده‌اند، در اسرع وقت پرداخت و همچنین نسبت به اعلام فوری و شفاف پایه ارزی واردات برنج در سال جاری اقدام شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • معلم، نویدبخش آینده روشن
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده درباره توافق یا حمله به رفح تکلیف روشن می‌شود
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن