Web Analytics Made Easy - Statcounter

مواردی همچون: مباحث و قوانین مالیاتی، روش جذب و تأمین منابع مالی، برندینگ، مارکتینگ وکاربردهای فضای مجازی، راهبری نیروهای داوطلب، طراحی سایت و کاربرد اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی، روابط عمومی و نقش آن در پیشبرد اهداف مؤسسات خیریه و سمن‌ها محورهای اصلی این دوره را تشکیل می‌دهند.

 عموم علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام موردی یا کلی در کارگاه‌های آموزشی و کلاس‌های مشاوره عمومی که با ظرفیت محدود برگزار می‌شوند، اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت مهارت‌افزایی مؤسسات خیریه و سمن‌ها

یکی از واقعیت‌های عصر حاضر، نقش پررنگ مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در رفع بسیاری از مشکلات جوامع بشری و محیط زیستی است. امروزه بیش از 10 میلیون مؤسسه خیریه و سمن در سراسر دنیا مشغول به فعالیت هستند و این تعداد، بی‌وقفه رو به افزایش است. این به ‌مفهوم فعالیت ده‌ها میلیون انسان در مؤسسات خیریه و سمن‌ها به ‌عنوان پرسنل رسمی و حقوق بگیر و یا در نقش نیروهای داوطلب می‌باشد. خیریه‍ها و سمن‌ها نسبت به این سرمایه عظیم و ارزشمند انسانی، وظایفی سنگین برعهده دارند.

چرا به توسعه فردی نیروهایتان نیاز دارید؟

بی‌شک توجه و برنامه‌ریزی در راستای ارتقای توانمندی‌ها و توسعه فردی نیروی انسانی، از نافع‌ترین اقداماتی است که یک سازمان می‌تواند انجام دهد. به‌ عنوان تأییدی بر اهمیت غیرقابل انکارِ نیاز کارکنان بخش سوم (بخشی متفاوت از بخش دولتی و خصوصی، که ماهیتی داوطلبانه دارد) به توسعه، می‌توان به این واقعیت اشاره کرد که بر اساس برآوردها تا سال 2030 میلادی، تعداد افرادی که کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیرخواهانه انجام خواهند داد، بیش از 2.5 میلیارد نفر خواهد بود و بالطبع بخش بزرگی از این کمک‌ها به مؤسسات خیریه و سمن‌ها سپرده خواهد شد تا به جامعه هدف‌شان برسد.

در نتیجه، مؤسسات بخش سوم، به‌عنوان تسهیل‌گران تغییرات مثبت اجتماعی، بیش از گذشته به نقش‌آفرینی خواهند پرداخت. همچنین توجه به این نکته خالی از لطف نیست که اگر مجموع سازمان‌های غیردولتی را به‌عنوان یک کشور واحد در نظر بگیریم، این کشور، پنجمین اقتصاد بزرگ جهان را در دست دارد! این وضعیت، اهمیت مهارت‌افزایی، حرفه‌ای‌شدن و توسعه کیفی کارکنان و پرسنل فعال در این بخش را بیش از گذشته هویدا می‌کند.

به بیان دیگر، در عصر حاضر، توجه به نیروی انسانی فعال در بخش سوم، از فعلی مهم، به امری حیاتی، تغییر ماهیت داده است. با بررسی ابزارهای تحقق هدف «توسعه نیروی انسانی»، بی‌شک از نقش «آموزش» به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین بازیگران این عرصه نمی‌توان چشم پوشید. آموزش فرصتی مغتنم برای گسترش دانش همه کارکنان است.

فواید آموزش منابع انسانی در خیریه‌ها و سمن‌ها

هرچند برخی از مدیران، فراهم‌کردن شرایط لازم برای آموزش را به ‌معنی هزینه مالی و اتلاف وقت و بالطبع کاهش راندمان در سازمان خود تلقی می‌کنند اما بی‌تردید، این هزینه‌کرد در واقع نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت به‌ حساب می‌آید که عواید آن به زودی پرسنل و سازمان را در بر خواهد گرفت.

برخی از این فواید عبارتند از:

بهبود عملکرد بهبود رضایت و رحیه کارکنان رفع نقاط ضعف اعتمادسازی افزایش نوآوری و قابلیت ارائه خدمات جدید کاهش جا به جایی کارکنان افزایش اعتبار و خوش نامی سازمان ایجاد فرصت برابر و ظرفیت رشد در محیط خیرخواهی

گفتنی است که باید برای رشد و توسعه فردی همه کارکنان و فعالان مؤسسات خیریه و سمن‌ها، در همه سطوح، از کارشناسان تا مدیران، فرصتی برابر و دردسترس، فراهم شود.

به این منظور آکادمی خیر ایران از زمان تأسیس خود در سال 1398 به ایجاد ظرفیتی برای آموزش و مشاوره فعالان مؤسسات خیریه و سمن‌ها اقدام کرده که برگزاری دوره‌هایی تخصصی و ویژه به شکل حضوری و مجازی در فصول مختلف، از جمله این اقدامات است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت آکادمی خیر ایران مراجعه و یا با شماره 09912069037 تماس حاصل نمایند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: متروپل آبادان طبس صندوق امانات بانک شورای حکام کارگاه های آموزشی کلاس های مشاوره ای رپرتاژ آگهی متروپل آبادان طبس صندوق امانات بانک شورای حکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه با محوریت معرفی دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش بنیان مورد حمایت این سازمان از پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز به کار کرده و پذیرای بازدیدکنندگان است.

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ظهر شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران استان البرز از این نمایشگاه در جمع اصحاب رسانه بر شفاف سازی موقوفات در اختیار سازمان و اقداماتی که در آنها انجام می‌شود تاکید کرد و گفت: مردم باید بدانند در این موقوفات چه اتفاقی می‌افتد.

وی مولدسازی را یکی از مواردی که در گزاره‌های مأموریت‌های این سازمان است برشمرد و بیان کرد: ما در بحث مولد سازی می‌توانیم به سراغ ساختمان سازی یا حتی احداث مراکز تجاری و پاساژ هم برویم اما علاوه بر این موارد باید درصدی از این مولدسازی ها به علم و دانش و پیشرفت کشور تعلق گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور افزود: صد درصد یا سهم اقلی از شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه وقف هستند اما اکثر سهام برخی از آنها متعلق به دانش بنیان‌ها و سهام اقل متعلق به اوقاف است. در واقع این مجموعه‌ها طرحی را ارائه داده‌اند که پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسی در کمیسیون بهره وری تصمیم گیری ها انجام شده است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: سهام بسیاری از این شرکت‌ها مانند شرکت‌های نفتی و پزشکی پس از مساعدت سازمان اوقاف و تجاری سازی خوبی که اتفاق افتاده است قیمت دار شده‌اند. وقف، بودجه دولتی و منابع عمومی دولت یا بانک و عوارض نیست، هر موقوفه شخصیت حقوقی مستقل یا تولیت دارد و اصطلاحاً موقوفه غیر متصرفی نامیده می‌شود. برخی هم که فاقد تولیت هستند در اختیار سازمان اوقاف قرار دارند.

وی حفظ این موقوفات، افزایش منافع یا مولدسازی و اجرای نیت را سه گزاره سازمان اوقاف عنوان و مطرح کرد: طی سال گذشته ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اجرای نیت کردیم که به نظر قدرت خوبی است. در زمینه مولدسازی یک نمونه از دانش بنیان‌ها را نمایش دادیم و در حال توسعه آن هستیم که به امید خدا سال آینده اخبار توسعه آن به سمع و نظر مردم می‌رسد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این مجموعه در زمینه ثبت، کاداستر و GIS اذعان کرد: طی دو سال اخیر دو و نیم برابر عمر وقف، موفق به ثبت با سند برابر شده‌ایم و مفهوم آن این است که سند موقوفات را تک برگی و کاداستر اخذ کرده‌ایم و GIS نیز انجام می‌شود.

حجت الاسلام خاموشی عنوان کرد: در صورت تکمیل و توسعه این روند ثبت دعاوی در سامانه‌های سازمان اسناد و املاک به شدت فروکش می‌کند زیرا در برخی موارد مشاهده می‌شود که فرد ملکی را خریداری کرده اما پس از استعلام متوجه موقوفه بودن آن می‌شود، بنابراین کاهش دعاوی از همان مراحل اولیه حتمی است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه با اشاره به اذعان سازمان ثبت و قوه قضائیه به کاهش اختلاف‌های این چنینی به بیش از ۷۰ درصد اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا انتهای سال جاری تمام اسناد را تک برگی و کاداستر کنیم، البته حدنگاری آنها چند سال طول می‌کشد اما این کار را انجام می‌دهیم.

وی با تاکید بر اهمیت اهداف دنبال شده در زمینه خدمات درمانی مطرح کرد: موقوفات متعدد و متکثری به نیت درمان داریم و تصمیم گرفتیم تولید تجهیزات پزشکی ارزان قیمت که پیش از این وارداتی بوده‌اند را در دستور کار قرار دهیم و بدین ترتیب علاوه بر خودکفایی، صرفه جویی ارزی خوبی را در کشور رقم بزنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به پیشرفت‌های خوبی که در زمینه درمان سرطان کسب شده عنوان کرد: در حال پیگیری الکترو کروموتراپی یا جریان ام آر ان ای هستیم زیرا پزشکی آینده در این لبه‌ها در حال حرکت است. تلاش می‌کنیم ماژول های درمان را کاهش دهیم تا هزینه‌ها کاهش یابد و در حد توان مردم باشد.

حجت الاسلام خاموشی با اشاره به بومی سازی جریان سنج مطرح کرد: واردات دام‌های مولد اصیل هزینه سنگینی را به دولت تحمیل می‌کند که شرکت‌های دانش بنیان با انتقال جنین دام سنگین، در داخل کشور اقدام به تولید دام می‌کنند و هزینه‌ها را کاهش می‌دهند.

کد خبر 6090240

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است