Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، گفت: کمیسیون با دعوت از وزیر جهاد کشاورزی، رؤسای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان امور اراضی و همچنین نمایندگانی از سازمان بازرسی کل کشور و مرکز پژوهش‌ها به بررسی آخرین وضعیت اجرای قانون حدنگار در کشور پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از بررسی‌ها و نظارت‌های میدانی صورت گرفته شده از سوی کمیسیون اصل ۹۰ از بخش‌های مختلف کشور و جلسات متعدد با مسئولین ذیربط بررسی‌ها نشان می‌دهد اراضی زراعی حدنگاری شده نیز به صورت موثر و دقیق انجام نشده و نیاز به بازنگری جدی دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد سازمان امور اراضی طی ۲ هفته راهکارهای تشویقی و تنبیهی و همچنین مسیرهای اطلاع‌رسانی مقتضی از طریق رسانه‌ها در راستای آگاهی بخشی به بهره‌برداران از اراضی کشاورزی برای همکاری با مجریان طرح کاداستر را به منظور استفاده از مزایای سنددار شدن اراضی زراعی به کمیسیون ارائه دهد. همچنین سازمان ثبت موظف شد قوانین، دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌هایی که مانع از اجرای صحیح و کامل قانون حدنگار است را استحصال کرده و به کمیسیون اصل نود تقدیم کنند تا کمیسیون در جلسه‌ای با دستگاه‌های مرتبط در خصوص اصلاح و بازنگری در آنها تصمیمات مقتضی را اتخاذ کند. ضمنا قرار شد سازمان ثبت تا پایان شهریورماه با استفاده از توان داخلی خود بخشی از طرح حدنگار را پیش برده و گزارش آن را به کمیسیون ارائه نماید و بخش دیگر روال اجرای قانون نیز با استفاده از توان بخش خصوصی اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس در پایان گفت: مقرر شد موضوع تهیه نقشه اراضی زراعی همراه با تطبیق و مستندسازی آنها توسط سازمان ثبت و با نظارت و همکاری سازمان نقشه برداری و امور اراضی انجام شود و از اختصاص هرگونه بودجه در این خصوص به سازمان امور اراضی جلوگیری شده و سازمان ثبت از محل درآمدهای مندرج در قانون در تهیه نقشه‌ها استفاده کند.

کد خبر 5513640

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون اصل 90 کمیسیون اصل نود شمیرانات جهاد کشاورزی کمیسیون اصل نود مجلس سازمان بازرسی کل کشور کمیسیون اصل 90 مجلس مجلس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی علی خضریان کمیسیون اسلامشهر مجلس شورای اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان جمهوری اسلامی ایران حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی ونزوئلا ایالات متحده امریکا هندوستان آژانس بین المللی انرژی اتمی سازمان انرژی اتمی امور خارجه حسین امیر عبداللهیان صحن مجلس محمد باقر قالیباف کمیسیون اصل نود امور اراضی سازمان ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد هاشمی رفسنجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

دغدغه مجلس آینده حل مشکلات و چالش‌های کشور باشد

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903314

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده