Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، وزیر کشور و دبیر شورای عالی مدیریت بحران داشتن فضای ارتباطی را در مدیریت حوادث و بحران های طبیعی مهم و موثر دانست و گفت: ضرورت دارد وزارت ارتباطات نسبت به تکمیل زیرساخت ها و فعالیت شرکت های ارتباطی در مناطق مختلف کشور اهتمام ورزد.

احمد وحیدی در نخستین نشست ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سال ۱۴۰۱ که در محل وزارت کشور و با حضور دستگاه های مربوطه برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ایجاد و تقویت سامانه های هشدار سریع تاکید کرد و افزود: اقدام به موقع در زمان زلزله همچون قطع گاز و برق از مسلمات مدیریت بحران های طبیعی برای کاهش مخاطرات و هزینه های مادی و انسانی است.

وزیر کشور ادامه داد: در این عرصه نصب هشدار خطر برای خاموش کردن خودکار گاز و برق تعیین کننده است.

وحیدی همچنین خواستار احصای مکان های نظامی و غیر نظامی برای اسکان موقت جمعیت در هنگام وقوع بحران های طبیعی شد و اظهار کرد: دستگاه های نظامی و غیر نظامی باید در بازه زمانی مشخص، ظرفیت های پشتیبانی و ساختمانی خود را برای این کار مشخص و اعلام کنند.

وی تصریح کرد: این کار باید در استانداری های سراسر کشور انجام شود تا بانک اطلاعاتی دقیقی از ظرفیت مکان هایی که قابلیت استفاده دارند، داشته باشیم.

وزیر کشور همچنین در حاشیه این نشست در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا در مرحله شناسایی ساختمان ناایمن هستید یا در مرحله برخورد گفت: هر دو با هم در حال انجام است ما شناسایی را باید ادامه دهیم و تکمیل کنیم.

وحیدی خاطرنشان کرد: در تهران شناسایی به خوبی انجام شده و در شهرها و به ویژه کلانشهرها ابلاغ شد تا با سرعت بیشتری دنبال شود تا آنچه برابر قانون پیش بینی شده است، انجام پذیرد.

/انتهای پیام
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: زیرساخت‌های محافظت از محوطه غار باستانی زل هستیجان در شهرستان دلیجان مهیا می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمود مرادی در بازدید از محوطه غار باستانی زل در شهرستان دلیجان اظهار کرد: غار زل هستیجان دربردارنده اسناد و شواهد فراوانی به خط و زبان فارسی میانه، متعلق به اواخر عهد ساسانی و اوایل دوران اسلامی است.

وی افزود: این غار بارها مورد هجوم غارتگران آثار ملی قرار گرفته و تا کنون بسیاری از این اسناد به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با اشاره به تصمیمات که در خصوص برنامه‌های در دست اقدام برای حفاظت و شناسایی بیشتر غار گفت: با استقرار کانکس نیروی یگان حفاظتی و نصب دوربین‌های نظارتی، حفاظت این اثر تاریخی تشدید خواهد شد.

مرادی با تاکید بر اینکه فصل دوم پژوهش غار هستیجان به زودی آغاز خواهد شد، ادامه داد: نیاز است به این غار توجه ویژه شود، فصل اول پژوهش این غار توسط محمدرضا نعمتی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده باستان شناسی وزارت میراث‌فرهنگی در دست کاوش قرار گرفته است و فصل بعدی پژوهش‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: خشت‌های خام و داده‌های سفالی تکه‌های پارچه و چرم نوشته دوره ساسانی از جمله آثار به دست آمده در فصل اول کاوش غار زل است که در دست بررسی و مطالعه بیشتری قرار دارد و فصل دوم پژوهش‌ها توسط پیمانکار ذیصلاح به زودی آغاز می‌شود.

کد خبر 747929

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • ادامه بارش‌ها در شرق و شمال اصفهان
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام