Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل شورای عالی کانون صرافان گفت: امروز به غیر از بازار متشکل ارزی، ۱.۵ میلیون یورو ارز حاصل از صادرات توسط صادرکنندگان عرضه شده که فقط ۵۰۰ هزار یورو تقاضا برای آن وجود داشت.

به گزارش ایران اکونومیست، کامران سلطانی‌زاده، دبیر کل شورای عالی کانون صرافان در گفتگو با رسانه ملی با اشاره به بخشنامه روز گذشته بانک مرکزی اظهار داشت: از روز گذشته شاهد متوقف شدن افزایش قیمت ارز بودیم و در ۲۴ ساعت اخیر ارز از کانال ۳۳ هزار تومان به کانال ۳۲ هزار تومان وارد شده و خریدارا بازار نسبت به روز گذشته کاهش یافته است و درواقع خریداران به نظاره‌گران بازار تبدیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که امروز عرضه ارز در بازار بیشتر شده است یا خیر، گفت: پس از انتشار مصوبه بانک مرکزی، اقدام صادرکنندگان به فروش ارز چند برابر شد زیرا صادرکنندگان به دلیل قیمت پایین‌تر ارز در صرافی‌ها نسبت به بازار، تمایلی به فروش ارز نداشتند و از زمانی که قیمت ارز برای صادرکننده توافقی شد، فروش به صرافی‌ها جذابیت پیدا کرد.

دبیر کل شورای عالی کانون صرافان تصریح کرد: برای صرافی‌ها هم مشکل این بود که مصارف تعیین شده محدود بود و امکان فروش حجم بیشتری از ارز را نداشتند و به همین دلیل بانک مرکزی سرفصل فروش ارز را در قالب سایر موارد برای صرافی‌ها باز کرد و در همین راستا مردم می‌توانند با قیمت توافقی ارز بخرند.

سلطانی‌زاده با بیان اینکه عرضه ارز و امکان خرید افزایش پیدا کرده است، گفت: امروز تا ساعت ۱۲، به غیر از ارز عرضه شده در بازار متشکل ارزی، ۱.۵ میلیون یورو ارز حاصل از صادرات توسط صادرکنندگان عرضه شده که فقط ۵۰۰ هزار یورو تقاضا برای آن وجود داشته و منجر به خرید شده است. این نشان می‌دهد عرضه ارز توسط صادرکنندگان از تقاضای ارز پیشی گرفته و قیمت‌ها نزولی شده است.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: ارز ، کانون صرافان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارز کانون صرافان توسط صادرکنندگان کانون صرافان صرافی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه ۵۰۰ یورو به زئران حج ۱۴۰۳
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه 500 یورو به زئران حج 1403
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران