Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دهه های اخیر یکی از انتقادات به ورود حجم بالای چادر مشکی و خروج مقادیر زیادی ارز از کشور بود که بایستی برای آن سرمایه گذاری لازم صورت می گرفت؛ در همین راستا با افتتاح فازهای مختلف یک کارخانه در شهرکرد قرار است تا پایان سال آینده 26 میلیون مترمربع چادر مشکی ایرانی تولید شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، ایران با مصرف سالیانه ۷۰ تا ۸۰ میلیون مترمربع چادر مشکی و ارزبری ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون یورو، بزرگترین واردکننده این محصول در جهان بود، در سال‌های گذشته اراده‌ای برای حمایت از تولید این محصول که به نماد فرهنگی جامعه تبدیل شده وجود نداشت و این محصول بیشتر  از کشورهای ژاپن و کره جنوبی وارد کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اکنون چندین کارخانه در کشور برای تولید پارچه چادر مشکی ایجاد شده است.با افتتاح چندین کارخانه در شهرهای مختلف قرار است تا پایان سال آینده 26 میلیون مترمربع چادر مشکی ایرانی تولید شود.حدود پنج سال است که ایران پارچه‌های چادر مشکی با کیفیت بالایی تولید می‌کند

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی پنجشنبه(19خرداد)از مجتمع نساجی حجاب شهرکرد به عنوان بزرگترین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی کشور بازدید کرد.

رئیس جمهور در جریان بازدید از بخش‌های مختلف و در گفت‌وگو با کارگران، مهندسان و مدیران این واحد صنعتی، از زحمات و تلاش‌های آنان برای تولید انواع پارچه‌های با کیفیت چادر مشکی در طرح‌های متنوع قدردانی و اظهار کرد: اجرای برنامه‌های توسعه‌ای، افزایش تولید و ارتقای کیفیت تولیدات این کارخانه می‌تواند کشور را از واردات پارچه چادر مشکی بی‌نیاز کند.

به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، «سید پرویز فتاح» در جلسه با معاون اجرایی رئیس جمهور و تعدادی از مسئولان بانکی درخصوص پیگیری مسائل مربوط به تنها کارخانه تولید چادرمشکی کشور که در سفر اخیر رئیس جمهور به چهارمحال و بختیاری مورد بازدید آیت‌الله رئیسی قرار گرفته بود، اظهار کرد: کارخانه حجاب شهرکرد جزو نادرترین کارخانجات کشور است که با دستور مستقیم و کتبی رهبر انقلاب احداث شده و بنیاد مستضعفان برای عمل به دستور ایشان، این کارخانه را پایه‌ریزی و احداث کرد.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به میزان تولید در این کارخانه گفت: ظرفیت اسمی این کارخانه معادل ۱۰ میلیون مترمربع است و اکنون تولیدات کارخانه حجاب شهرکرد در سقف ظرفیت خود قرار دارد.

وی با تاکید بر کیفیت بسیار بالا و قیمت بسیار مناسب تولیدات این کارخانه برای عرضه در بازار، گفت: نگاه ما به تولید چادر در این کارخانه به هیچ وجه نگاه سودمحور نیست و قصد ما از سرمایه‌گذاری در تولید چادر مشکی توسط این کارخانه، پیگیری اهداف فرهنگی و تأمین نیاز کشور در این بخش است.

فتاح با بیان اینکه با حضور رئیس‌جمهور در این کارخانه مصوب شد که این مجموعه توسعه یابد، افزود: جلسه امروز با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور ۴ روز پس از بازدید آیت‌الله رئیسی برگزار می‌شود و این نشان‌دهنده همت دولت برای اجرایی کردن این مصوبه است.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان کاملاً موافق توسعه این کارخانه است، گفت: توسعه این کارخانه امر بسیار پسندیده‌ای است ولی اجرایی‌شدن این هدف، نیازمند توجه به یک سری مقدمات است، مهم‌ترین آن حل مشکل تسهیلات ارزی این کارخانه است.

به گفته فتاح بنیاد مستضعفان متعهد می‌شود با فراهم شدن مقدمات کار و حل مشکلات بانکی این مجموعه و تأمین سرمایه ثابت موردنیاز، ظرف ۹ ماه، ظرفیت ۱۰ میلیون مترمربعی تولید چادر در این کارخانه را به ۱۶ و تا پایان سال ۱۴۰۲ به ۲۶ میلیون مترمربع برساند.

تولید فعلی چادر مشکی کارخانه شهرکرد تنها پاسخگوی ۴ درصد است

«سید صولت مرتضوی» نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت رسیدگی به این موضوع از جنبه اشتغال آفرینی و تولید آن، و از جهت دیگر توجه به استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: کشور ما به‌عنوان یک کشور اسلامی برای تأمین ضروری‌ترین زیرساخت عفاف و حجاب مشکل دارد و میزان ۱۰ میلیون مترمربع تولیدات کارخانه حجاب شهرکرد، تنها جوابگوی ۱۰ درصد نیاز کشور است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور اضافه کرد: نرخ بیکاری در استان چهارمحال و بختیاری جزو ۳ استان نخست کشور است و امروز توجه به اقتصاد و اشتغال در این استان، جزو یکی از اولویت‌ها است.

وی با اشاره به لزوم توسعه صنایع نساجی به‌عنوان یک صنعت کم‌هزینه و پربازده، گفت: آقای رئیس‌جمهور در همین راستا و با توجه به موضوعات ذکر شده، بر لزوم توسعه کارخانه حجاب شهرکرد تاکید داشتند و از بنیاد مستضعفان تقاضای همکاری در این بخش داریم.

این مجتمع نساجی در حال حاضر ظرفیت تولید ماهانه ۶۰۰ هزار مترمربع و سالانه ۱۰ میلیون مترمربع پارچه چادر مشکی در طرح‌های مختلف را دارد که در صورت تأمین اعتبار و اجرای برنامه توسعه خود می‌تواند این ظرفیت را تا سالانه ۲۶ میلیون مترمربع افزایش دهد.

نخستین گام گسترش خط تولید است

رییس جمهور در شورای اداری استان در سفر به شهرکرد با تقدیر از اقدامات بنیاد مستضعفان در ایجاد اشتغال و احداث کارخانه تولید پارچه چادر مشکی، گفت: نگاه ما در زمینه اشتغال فقط به وزارت کار نباشد بلکه خط‌های تولید را افزایش دهید من با اینکه یک اداره بیاید یک کارمندی را با فشارهای مختلفی مشغول کند مخالفم، کجا می‌خواهید مشغول کنید؟ اول یک خط تولید افزایش دهید بعد به جای یک نفر، هزار نفر اشتغال ایجاد کنید.

این کارخانه تنها کارخانه تولید چادر مشکی ایران در شهرکرد است.  این مجموعه مشتمل بر سه کارخانه است که با تولید انواع پارچه، زمینه اشتغال نزدیک به ۵۰۰ نفر را به صورت مستقیم در دو استان چهارمحال و بختیاری و استان اصفهان فراهم کرده است.

انتهای پیام/


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارز جامعه ژاپن سرمایه گذاری واردات کارخانه حجاب شهرکرد چهارمحال و بختیاری ۱۰ میلیون مترمربع پارچه چادر مشکی بنیاد مستضعفان کارخانه تولید تولید چادر رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۶۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود

شهردار ارومیه گفت: هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۳ آسفالت معابر به میزان بیش از ۱.۵ میلیون متر مربع است که اقدامات اولیه این موضوع آغاز شده است که سازمان عمران معابر فرعی و پیمانکاران معابر اصلی را کار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسین مهدی‌زاده، امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی شهریمیز صدای مرکز آذربایجان‌غربی اظهار کرد: از عموم شهروندان به خاطر اینکه عملیات عمرانی موجود در شهر را تحمل می‌کنند، قدردانی و تشکر می‌کنم.

وی افزود: هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۳ آسفالت معابر به میزان بیش از یک‌ونیم میلیون مترمربع است که اقدامات اولیه این موضوع آغاز شده است که سازمان عمران معابر فرعی و پیمانکاران معابر اصلی را کار می‌کنند.

شهردار ارومیه با اشاره به رقم ۲۰۰ میلیاردتومانی چهار قرارداد آسفالت که در مرحله مناقصه قرار دارد، گفت: سیاست ما استفاده از پیمانکاران بومی است و از این پیمانکاران جهت همکاری دعوت می‌کنیم.

مهدی‌زاده تصریح کرد: پروژه زیرگذر امام علی (ع) را آغاز کرده‌ایم و تا کنون هشت مورد شمع‌کوبی آن انجام شده است و به صورت دو شیفته و بدون اختلال جدی در ترافیک این پروژه را پیش خواهیم برد.

وی با اشاره به تأخیر در افتتاح پروژه زیرگذر شورا-شهید بهشتی ادامه داد: مشکلات حاصل از نبود هماهنگی بین دستگاه‌های خدمات‌رسان و همچنین ترکیدگی لوله انتقال آب موجب کندی در عملیات عمرانی شده است و پیمانکار این پروژه نیز طبق توافق قبلی پروژه را پیش نبرد و در نهایت منجر به ورود شهرداری ارومیه و خاک‌برداری توسط سازمان‌های مدیریت پسماند و عمران شد که امروز این خاکبرداری اتمام پیدا می‌کند.

مهدی‌زاده با اشاره به اهمال‌کاری‌های پیمانکار در پروژه زیرگذر شورا-شهید بهشتی عنوان کرد: بخشی از این اهمال‌کاری نیز مربوط به عوامل شهرداری است که برخورد لازم انجام خواهد گرفت و از شهروندان بابت اینکه دچار زحمت شده‌اند، عذرخواهی می‌کنیم، چرا که در سیستم خود ما نیز در نظارت و زمان‌بندی و مدیریت پروژه ایرادات وجود دارد و این منجر به آزمون و خطا در پروژه‌های بعدی نخواهد شد.

شهردار ارومیه خاطرنشان کرد: بعد از اتمام زیرگذر شورا-شهید بهشتی پروژه زیرگذر شورا-آهندوست را اجرایی خواهیم کرد تا بتوانیم وارد فاز اجرایی چهارراه مخابرات شویم، چرا که بدون ایجاد کریدوری موازی امکان فعالیت در چهارراه مخابرات وجود ندارد.

مهدی‌زاده اظهار کرد: سعی داریم تا پایان اردیبهشت زیرگذر شورا-شهید بهشتی به روی ترافیک گشوده شود.

وی عنوان کرد: دو پروژه نیمه‌تمام بزرگ به نام کمربندی دوم و تقاطع آذربایجان با چندین پل داریم که با حل مشکلات قبلی آن‌ها این پروژه‌ها در حل اجرا هستند و شاهد پیشرفت پروژه هستیم.

مهدی‌زاده در پاسخ به برخی انتقادات در خصوص شروع نشدن پروژه جدید و تمرکز بر پروژه‌های قبلی تصریح کرد: از لحاظ مسائل شهری امکان این موضوع وجود ندارد که تمرکزمان را بر یک نقطه از شهر بگذاریم، بلکه باید عملیات عمرانی و توسعه را در همه نقاط شهر شاهد باشیم.

وی از احداث خیابان جدید در اراضی پشت پارک جنگلی به سمت بلوار ساوالان و منطقه تاناکورا خبر داد و افزود: ظرف ۴۵ روز آینده پیمانکار پروژه معبر پارک جنگلی به سمت خیابان ساوالان به طول ۳.۸ کیلومتر معرفی می‌شود و شاهد انتقال بخشی از ترافیک و تردد خودروها به این معبر جدید و در نتیجه کاهش ترافیک در مناطق اطراف خواهیم شد که این پروژه یک پروژه زیرساختی برای شهر و با اهداف چندمنظوره است.

شهردار ارومیه با انتقاد از پیمانکاران شرکت آب و فاضلاب گفت: بر اساس مجوزی که شهرداری ارومیه صادر می‌کند، پر کردن و ترمیم نوارهای حفاری استانداردهای خود را دارد که رعایت نمی‌شود و این امر موجب نشست محل‌های حفاری، گلایه شهروندان و تحمیل هزینه می‌شود.

کد خبر 748315

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • ۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان