Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای دهه‌ها، دانشمندان به این فکر می‌کردند که با مایع درون باتری‌های لیتیوم یونی چه کنند. این الکترولیت کلید نحوه عملکرد باتری‌ها است و یون‌ها را از یک سر سلول به سر دیگر منتقل می‌کند. اما این نوع باتری نیز مشکلات خاص خود را دارد.

گزارش‌ها نشان می‌دهند که یک راه حل عالی، جایگزینی آن مایع با یک مدل جامد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل باتری‌های حالت جامد برای مصارف صنعتی، بهتر از باتری‌های لیتیوم یونی هستند.

در ماه‌های اخیر، استارت‌آپ‌هایی که روی باتری‌های حالت جامد کار می‌کنند، پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند. اما هنوز کار تمام نشده و به توسعه بیشتری نیاز است.

چالش بعدی در پیشرفت این فناوری بسیار مهم است. هنگامی که یک باتری خوب در شرایط سخت آزمایشگاهی ساختید، چگونه می‌توانید میلیون‌ها عدد از آن‌ها را به سرعت بسازید؟

Venkat Srinivasan مدیر مرکز مشترک Argonne که در حوزه علم ذخیره‌سازی انرژی فعالیت می‌کند، در این باره گفت: این شرکت‌ها باید تغییر ذهنیت گسترده‌ای داشته باشند و از شرکت‌های تحقیق و توسعه به شرکت‌های تولیدی تبدیل شوند، که این امر ساده نخواهد بود.

محققان سال‌ها به دنبال مواد مناسب بوده‌اند و در نهایت به طیف وسیعی از ایده‌ها از جمله سرامیک و پلیمر‌های پلاستیکی دست یافته‌اند. اما درست کردن همه آن‌ها آسان نیست. برخی از آن‌ها فوق‌العاده شکننده هستند و ممکن است در هنگام ساخت یا زمانی که بین الکترود‌ها قرار می‌گیرند از هم جدا شوند.

برخی دیگر نیز نرم‌تر و انعطاف پذیرتر هستند، اما نمی‌توانند در معرض رطوبت قرار گیرند. به علاوه، دانشمندان تجربه زیادی برای تولید مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت آن‌ها ندارند و همه این موارد (و دیگری مواردی که ذکر نشده یا هنوز کشف نشده اند) نشان می‌دهند که توسعه این فناوری هنوز جای کار دارد.

بیشتر بخوانید

پیوند گوش انسان با چاپ سه بعدی برای اولین بار در جهان   باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باتری جامد فناوری نوین باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد