Web Analytics Made Easy - Statcounter

در طرح هدفمندی یارانه آرد و نان و در راستای کاهش عرضه خارج از شبکه آرد در خبازی‌ها و بهینه‌سازی مصرف نان نصب دستگاه کارتخوان هوشمند در نانوایی‌ها راه قاچاق سد خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس در سالیان گذشته با توجه به نبود سازوکار مشخص و دقیق  و نظارت درست بر مصرف آرد در نانوایی ها، دولت ها با اختصاص یارانه قابل توجه به خبازی ها هزینه های سنگینی متحمل می شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در یک دهه اخیر در اقصی نقاط کشور قاچاق آرد، فروش خارج از عرضه آرد  در نانوایی ها پای ثابت اخبار و رسانه ها تبدیل شده بود و هر از گاهی در گوشه و کنار استان کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری محموله های قاچاق ارد خبردار می شدیم که علاوه بر  اتلاف هزینه های بیت المال  نارضایتی مردم را نیز به دنبال داشت.

دولت سیزدهم از زمان استقرار بر شعار خود در راه مبارزه با فساد و حرکت به سمت عدالت تاکید داشته که در همین راستا با یک اقدام شجاعانه طرح اصلاح هدفمندی یارانه ها را کلید زد و بدون تغییر نرخ نان با سازوکار جدید و از طریق نصب کارتخوان های هوشمند در نانوایی ها که فعلا به شکل آزمایشی آغاز شده است می خواهد موضوع قاچاق آراد و توزیع خارج شبکه توسط خبازی ها با توجه به سهمیه های اختصاص یافته را کنترل کند.

در همین خصوص مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه وبویراحمد در گفتگو با صبح زاگرس  با اشاره به اینکه معضلات و مشکلات ما در بحث بازار زیاد بوده و بخش عمده از تخلفات در حوزه  صنف نانوایان است گفت: برخی خبازی ها تخلفات بسیار زیادی از جمله کم فروشی،تقلب، پخش عرضه خارج از شبکه آرد و قاچاق را داشتند و به وفور روزانه در بحث گشت ها  آنها رصد، بررسی  و کشف می شود.

براتعلی صالحی افزود: اکنون با این اتفاق کارتخوان‌های نان که در اختیار خبازی ها قرار می‌گیرد میزان  فروش نانی که به مردم تحویل می دهند یعنی بر اساس سهمیه آرد که در اختیار نانوایی ها قرار می گیرد مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به میزان فروش، سهمیه آرد به نانوایی ها تعلق خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: با اجرای این طرح  بحث تخلفات کاهش پیدا  کرده و عرضه خارج از شبکه آرد را نخواهیم داشت و اصلاح خواهد شد.

صالحی با اشاره به اینکه در این طرح وضعیت چانه ها نیز دیده خواهد شد ادامه داد: ساز و کارهای لازم اتخاذ و سامانه‌های کاملا هوشمند طراحی، اجرایی و رصد می‌شوند تا از قاچاق، کم فروشی، گران فروشی و احتکار جلوگیری به عمل آید.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نانوایی ها خبازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • فینال جام حذفی در یک صورت خارج از کرمان برگزار می شود
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟