Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری گیلان، با ی بان اینکه امسال با خشکسالی شدیدی رو به رو هستیم که در ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است، گفت: همکاران آب منطقه ای استان شبانه روزی از شبکه های آبیاری بازدید می کنند تا آب عادلانه توزیع شود.

مهران محمدحسن زاده، با اشاره به اقدامات انجام شده جهت رفع تشنگی نقطه ای برخی از شالیزارهای گیلان، اظهار کرد: امسال با خشکسالی شدیدی رو به رو هستیم که در ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هم در داخل و هم در خارج شبکه آبیاری سد سفیدرود برنامه نوبت بندی را اجرایی کردیم، افزود: این نوبت بندی برای کشاورزان سختی هایی را به وجود آورده، اما با تعامل سازنده می توانیم مشکلات را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان در گفت وگوی ویژه خبری باران، با اشاره به سرمایه گذاری شرکت آب منطقه ای برای احداث ایستگاه های پمپاژ، گفت: در حال حاضر در شرق گیلان رودخانه لنگرود با کاهش شدید سطح آب مواجه شده و لذا کشاورزان مشکلاتی دارد، اما با برنامه ریزی انجام شده به زودی مشکل حل می شود.

محمدحسن زاده، با بیان اینکه هم اکنون آب منطقه شرق گیلان برقرار شده و لذا زه آب ها وارد رودخانه لنگرود می شود، گفت: از مسیر رودخانه و کانال مشکل کم آبی شالیزارهای لنگرود را حل خواهیم کرد.

وی غرب گیلان را نیز دارای آب دانست و ادامه داد: به دلیل کاهش سطح آب تالاب انزلی امکان فعالیت مستمر ایستگاه پمپاژ منطقه غرب وجود ندارد و لذا طی روزهای آینده با لایروبی دو کیلومتری توسط شناور آب بیشتری به سوپاپ های ایستگاه پمپاژ می رسد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان، با بیان اینکه همکاران آب منطقه  استان شبانه روزی از شبکه های آبیاری بازدید می کنند تا آب عادلانه توزیع شود، یادآور شد: کشاورزان در صورت مشاهده افراد سودجو که قصد برای برقراری آب کانال درخواست وجه می کنند، به ادارات آب اطلاع دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کشاورزی بحران کم آبی شبکه های آبیاری آب منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۹۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار