Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، «سه گانه لمن» نوشته استفانو ماسینی نمایشنامه‌نویس ایتالیایی که روز پیش ۵ جایزه از جوایز تونی ۲۰۲۲ را از آن خود کرد و به عنوان بهترین نمایش درام شناخته شد در قالب یک سریال تلویزیونی ساخته می‌شود. این سریال توسط توسط کمپانی «فاندانگو» ایتالیا و «آپارتمانت» که سازنده سریال «دوست اعجوبه من» النا فرانته است، ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان این نمایش درباره تاریخچه یکی از موسسات مالی است که تصمیم‌هایش در ایجاد رکود اقتصادی سال ۲۰۰۸ موثر بود.

«آپارتمانت» متعلق به کمپانی فریمانتل است که سازنده «دست خدا» به کارگردانی پائولو سورنتینو هم بود و سریال‌های تحسین‌شده‌ای چون «پاپ جوان» و «پاپ جدید» را ساخت.

ورود این کمپانی با پشتوانه فریمانتل، اقتباس تلویزیونی از این نمایش را به میزان قابل توجهی بالا می کشد؛ گرچه هنوز پخش‌کننده‌ای برای آن معرفی یا انتخاب نشده است.

«سه‌گانه لمن» جایزه بهترین کارگردانی را برای سم مندس به همراه داشت و سیمون راسل بیل جایزه بهترین بازیگر مرد نقش اصلی را برد.

ماسینی پیش از این نیز برای این که توانسته داستانی را که هیچ عنصر ایتالیایی ندارد به خوبی روایت کند، تحسین شده بود. بیشتر داستان این نمایش در آمریکا رخ می دهد.

این نمایش سال ۲۰۱۵ در تئاتر پیکولو میلان به کارگردانی لوکا رونکونی چهره فقید و مبتکر بزرگ ایتالیایی روی صحنه رفته بود. این اثر الهام‌بخش مندس شد تا نسخه انگلیسی آن را با اقتباس از نمایش ۵ ساعته ماسینی روی صحنه ببرد. اقتباس فشرده از این نمایشنامه توسط بن پاور که آن زمان معاون مدیر هنری تئاتر ملی لندن بود، انجام شد. این نمایش پیش از آن که به نیویورک برسد چندین بار در لندن و دیگر شهرهای بزرگ جهان روی صحنه رفته بود.

کد خبر 5514007

منبع: مهر

کلیدواژه: سم مندس سریال خارجی جوایز تونی تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم کوتاه حوزه هنری نقاشی هنرمندان تئاتر فیلم بدون قرار قبلی خانه هنرمندان ایران همایون شجریان فیلم سینمایی بهروز شعیبی کارگردان تئاتر کنسرت موسیقی آلبوم موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد

رمان «نقاب، رنگ آسمان» اثر باسم خندقجی نویسنده اسیر فلسطینی رای هیأت داوران جایزه بوکر عربی که در ابوظبی مستقر است را از آن خود کرد.

برادر خندقجی این جایزه را از طرف او دریافت کرد و در فضایی آمیخته از شادی و غم اشک ریخت و اشاره کرد که «نقابی به رنگ آسمان» نسبت به ۱۳۳ رمان دیگر بهتر بوده است.

این رمان توسط هیأت داوران به عنوان بهترین رمان عربی منتشر شده در دوره بین جولای ۲۰۲۲ تا ژوئن ۲۰۲۳ شناخته شد.

نقاب موجود در عنوان رمان اشاره‌ای به «هویت آبی» است که نور، باستان‌شناس ساکن اردوگاهی در رام‌الله، در جیب یک کت قدیمی که صاحب آن اسرائیلی است، می‌یابد و بنابراین سفر روایی رمان آغاز می‌شود.

هیأت داوران این رمان را «چند لایه، با شخصیت سازی، آزمایش،  بازیابی تاریخ و حافظه مکان‌ها» توصیف کردند.

باسم خندقجی ۲۰ سال اسیر بوده و سه بار توسط اشغالگران به اتهام شرکت در عملیاتی که منجر به کشته شدن ۳ اسرائیلی شد به حبس ابد محکوم شده است.

خندقجی که در سال آخر تحصیل در دانشکده روزنامه‌نگاری و ارتباطات دستگیر شده بود، علاوه بر مجموعه‌های شعر، چندین رمان از داخل زندان نیز منتشر کرد.

خندقجی از زمان زندانی شدنش در سال ۲۰۰۴ مجموعه‌های شعری از جمله آیین‌های اولین بار (۲۰۱۰) و شعر نفس‌های یک شب (۲۰۱۳) را سروده است؛ همچنین سه رمان: نرگس تنهایی (۲۰۱۷)، کسوف بدرالدین (۲۰۱۹) و نفس‌های یک زن فریب خورده (۲۰۲۰).

منبع: عربی ۲۱

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟