Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@15:44:59 GMT

تامین آب شرب پایدار ۳۷ روستای روانسر در حال انجام است

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۰۵۶۹

تامین آب شرب پایدار ۳۷ روستای روانسر در حال انجام است

به گزارش خبرنگار ایرنا، «کیکاوس عزیزی‌نسب» روز سه‌شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه آب شرب روستایی شهرستان روانسر، افزود: عملیات احداث خط انتقال و آبرسانی پایدار به مجتمع حسن آباد با ۱۶ روستا با اعتبار هفت میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه آبرسانی به مجتمع چقاشکر - تم تم با هفت روستا با اعتبار سه میلیارد ریال در حال انجام است ادامه داد: پروژه آبرسانی به مجتع خرم آباد علیا با اعتبار هفت میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال و سه روستای زیر پوشش به پیمانکار واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان روانسر اظهار داشت: پروژه آبرسانی به مجتمع آبرسانی نوروله با ۲ روستای زیر پوشش و اعتبار پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال هم اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عزیزی‌نسب اضافه کرد: پیمانکار عملیات آبرسانی به مجتمع نهرابی با ۹ روستای زیرپوشش و با اعتبار ۱۱ و ۳۱۰ میلیون ریال مشخص  که پیمانکار درحال تجهیز کارگاه است.

وی گفت: با پیگیری های فرماندار و نماینده اورامانات در مجلس شواری اسلامی و مساعدت های مدیرعامل آب و فاضلاب استان در نظر داریم در کوتاه ترین زمان ممکن این پروژه ها به بهره برداری برسد.

فرماندار شهرستان روانسر نیز در این جلسه گفت: تامین آب شرب روستاهای دارای تنش آبی در شهرستان اولویت ما در ماه‌های پیش رو است.

«سعدی مصطفی‌زاده» افزود: با توجه به کاهش چشمگیر و یا قطع شدن بعضی از منابع آبی، در حال حاضر ۲۳ روستای این شهرستان به آبرسانی سیار نیاز دارند و در این راستا استقرار ۲ تانکر آبرسانی به ظرفیت ۱۴ هزار لیتر را از استان درخواست کرده ایم.

شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.

برچسب‌ها روانسر آب و فاضلاب آبرسانی آب آشامیدنی اعتبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روانسر آب و فاضلاب آبرسانی روانسر آب و فاضلاب آبرسانی آب آشامیدنی اعتبار شهرستان روانسر میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد