Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، محمد اهلی ظهر امروز در بازدید از نواحی صنعتی روح کندی و پارس‌آباد اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰ قرارداد حق بهره‌بردای زمین، با سرمایه‌گذاران در ناحیه صنعتی پارس‌آباد منعقد شده که از این بین ۵ واحد تولیدی موفق به اخذ پروانه بهره‌برداری شده‌اند.

وی ناحیه صنعتی پارس‌آباد را یکی از تقاضا محورترین نواحی صنعتی استان برشمرد و افزود: این ناحیه صنعتی در دو فاز  به مساحت ۵۰ هکتار احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: با توجه به استقبال سرمایه‌گذاران، واگذاری در فاز نخست آن به اتمام رسیده و واگذاری در فاز ۲ نیز در حال انجام است.

اهلی، تصریح کرد: هدف از بازدیدهای میدانی، رصد مشکلات موجود در شهرک‌ها و نواحی صنعتی است که تلاش می‌شود با احصاء مشکلات موجود، نسبت به برنامه‌ریزی‌ها برای رفع آن اقدام شود.

وی اضافه کرد: در مابقی قردادها، با توجه به آغاز ساخت و سازها، انتظار می‌رود طی دوسال آتی شاهد افتتاح و بهره‌برداری از خیل عظیمی از این طرح‌های تولیدی باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل تحقق این امر را زمینه‌ساز اشتغال پایدار در منطقه دانست و افزود: شهرک‌های صنعتی تمام تلاش و جدیت خود را برای فراهم کردن بسترهای لازم برای حضور سرمایه‌گذاران در استان به کار بسته که نمونه بارز این تلاش ‌، هزینه‌کرد بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان پروژه‌های عمرانی در سال ۱۴۰۰ بود.

اهلی، همچنین در جریان بازدید از واحد تولیدی توسعه مغان در ناحیه صنعتی بیله‌سوار، بیان کرد: با توجه به اتمام زمین قابل واگذاری در ناحیه صنعتی روح کندی، طرح توسعه این ناحیه در حال پیگیری است که امیدواریم با مساعدت مسؤولان استانی و شهرستانی به این هدف مهم که نیاز واقعی این شهرستان برای توسعه صنعتی است دست پیدا کنیم.

گفتنی است؛ ناحیه صنعتی پارس‌آباد با مساحت ۱۰۰ هکتار در شهرستان پارس‌آباد و ناحیه صنعتی روح‌کندی با مساحت ۱۰ هکتار در شهرستان بیله‌سوار واقع شده‌اند.

انتهای پیام/۳۷۲۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرک صنعتی شهرک صنعتی پارس آباد مغان بیله سوار سرمایه گذاری سرمایه گذاران ناحیه صنعتی پارس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان

ایسنا/کرمان معاون اداره کل راهداری استان کرمان گفت: در شهرستان رفسنجان در سال قبل ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد پروژه آسفالت و روکش کردن راه‌های برون شهری و فرعی را منعقد کردیم که یکی از آن‌ها کمربندی است و با ۵۰ میلیارد تومان به زودی به اتمام خواهد رسید.

سید حمزه روح‌الامینی شامگاه ششم اردیبهشت ماه در سفر به رفسنجان و دیدار با فرماندار، اظهار کرد: از لحاظ خرابی راه‌های روستایی، سیرجان و شهربابک جزء بدترین شهرستان‌های استان هستند که راه‌های روستایی آنها نیازمند روکش است.

وی افزود: تمام تلاش ما روکش دار کردن راه‌های روستایی استان کرمان است لذا سال قبل چندین هزار میلیارد تومان صرف روکش کردن آسفالت راه‌های روستایی استان شده است.

وی ادامه داد: در منطقه نوق رفسنجان هم بیش از ۶ پروژه آسفالت و روکش تعریف کردیم لذا ۳۰ کیلومتر راه‌های نوق با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان روکش آسفالت می‌شود.

معاون مدیرکل راهداری استان کرمان با اشاره به انعقاد قرارداد تعدادی از راه‌های روستایی رفسنجان از جمله جنت‌آباد، بهرامی، اودرج و فتح آباد به میزان ۱۴ کیلومتر، گفت: امسال نیز چند پروژه روکش آسفالت را در رفسنجان با اعتبار ۸۵ میلیارد تومان شروع کردیم و پروژه رفسنجان تا کبوترخان از جمله آن‌هاست که با اعتبار ۴۳ میلیارد تومان انجام خواهد شد.

فرماندار رفسنجان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۱ درصد راه‌های استان کرمان در رفسنجان وجود دارد، گفت: محورهای نوق و داوران از حادثه‌خیزترین جاده‌های استان به شمار می‌روند و مرگ و میر در این دو محور باید کاهشی شود.

حسین رضایی افزود: جاده‌های فرعی شهرستان دارای مشکل هستند و نیازمند روکش آسفالت و ساماندهی‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در گرمه انجام شده است
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد