Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل سابق آمریکا در دولت دونالد ترامپ در جلسه استماع کنگره این کشور گفت، این رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا به حقایقی که اشتباه بودن ادعای "بی‌اساس" وی را مبنی بر تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا اثبات می‌کرد، هیچ علاقه‌ای نشان نمی‌داد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری فرانس ۲۴، ویلیام بار، دادستان کل سابق آمریکا در صحبت‌های ویدیویی در کمیته منتخب کنگره این کشور برای تحقیق در مورد حمله به ساختمان کنگره آمریکا در ششم ژانویه گفت: من روحیه‌ام را از دست داده بودم، چون فکر می‌کردم که اگر ترامپ واقعاً به این مسئله باور داشته باشد، پس ارتباطش با واقعیت را از دست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو سابق دولت ترامپ گفت: وقتی به او می‌گفتم که برخی از این اتهامات تا چه حد دیوانه‌وار به نظر می‌رسد، هرگز نشانه‌ای از علاقه به حقایق واقعی درون او نمی‌دیدم.

به گفته بار، دونالد ترامپ هشدارهای متعدد دستیارهای ارشد خود را نسبت به تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰، نادیده گرفت.

در دومین جلسه از ۶ جلسه استماع برنامه‌ریزی شده برای ماه ژوئن، مشاوران ارشد ترامپ از جمله ویلیام بار و بیل استپین، مدیر کارزار انتخاباتی او گفتند که مکرراً به این رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا توصیه کرده بودند تا در شب انتخابات اعلام پیروزی نکند، چرا که پیروز نشده. اما ترامپ کار خودش را کرد.

لیز چنی، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا و معاون بنی تامسون در این کمیته گفت، ترامپ در عوض تصمیم گرفت به پیشنهاد رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک عمل کند و ادعا کند که برنده شده و خواستار توقف شمارش آرا شود. جولیانی از او خواست به اشتباه مدعی شود که همه چیز دروغ است و تقلب صورت گرفته است.

ویلیام بار در شهادت خود گفت که ترامپ مستقیماً به سراغ ادعای حاضر و آماده تقلب گسترده رفت، پیش از آنکه حتی امکان بررسی شواهد فراهم باشد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ویلیام بار ، دونالد ترامپ ، حمله به کنگره آمریکا ، ششم ژانویه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ویلیام بار دونالد ترامپ حمله به کنگره آمریکا ششم ژانویه ویلیام بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۱۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • دستگیری ۵ نفر در ارتباط با قتل بازپرس سابق در آمل
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی