Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل شیلات گلستان در بازدید از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان بندرگز با تاکید بر حمایت از توسعه طرحهای خاویاری استان گفت: استفاده از سیستم مکانیزه و دانش روز در افزایش ظرفیت تولید گوشت و خاویار مزارع پرورش ماهیان خاویاری تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ اسماعیل جباری با اشاره به میزان تولید گوشت ماهی خاویاری و خاویار در استان اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۱۲۰ تن گوشت ماهی خاویاری و ۵۰۰ کیلوگرم خاویار در مزارع منفرد استان تولید شده است که تلاش می شود با افزایش ظرفیت مزارع منفرد استان، در تولید و پرورش ماهیان خاویاری به رشد قابل توجهی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت سواحل استان در صید ماهیان خاویاری در سنوات گذشته خاطر نشان کرد: در گذشته استان گلستان یکی از قطب های مهم صید ماهیان خاویاری بوده و به لحاظ اقلیمی و اکولوژیکی شرایط مناسبی برای تولید مثل و مهاجرت انواع ماهیان خاویاری را داشته است. بطوریکه طی سنوات گذشته همیشه بیش از نیمی از خاویار و گوشت ماهی خاویاری دراین منطقه استحصال می شد.

وی افزود: امروز نیز با توجه به امکانات تولید این ماهی در استان و بهره گیری از پتانسیل های موجود، گلستان می تواند نقش بسزایی در افزایش روند تولید این ماهیان ارزشمند بصورت پرورش در مزارع منفرد داشته باشد.

سرپرست اداره کل شیلات گلستان با تاکید بر بازسازی ذخایر ارزشمند ماهیان خاویاری دریای خزر در استان تصریح کرد: در حال حاضر یک مرکز تکثیر بچه ماهی خاویاری در استان فعال است که این مرکز در بازسازی ذخایر ماهی خاویاری در دریای خزر و همچنین تامین ماهی مولد ، لارو و بچه ماهی سایر مراکز بازسازی و مزارع بخش خصوصی در داخل و خارج از استان نقش مهمی دارد.

جباری با اشاره به وجود ۶ مزرعه منفرد پرورش ماهیان خاویاری در سطح استان بیان داشت: امروز ۶ مزرعه منفرد پرورش ماهیان خاویاری، با ظرفیت اسمی ۱۳۷ تن گوشت و ۳/۱ تن خاویار در سطح استان فعال است که تلاش داریم تعداد این مزارع افزایش یابند.

وی در خصوص راه اندازی بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان خاویاری کشور در شهرستان گمیشان اذعان داشت: با توجه به کاهش ذخایر ماهیان خاویاری و با هدف توسعه آبزی پروری اراضی ساحلی استان و حفظ بـرند استان با پرورش گونه های بومی و با ارزش ماهیان خاویاری شیلات استان نسبت به احداث مجتمع  پرورش ماهیان خاویاری به مساحت  ۵۰۰ هکتار در  اراضی مستعد شمال شهرستان گمیشان اقدام کرده است.

وی در پایان گفت: این مجتمع  با ظرفیت تولید ۴ هزار و ۸۰۰ تن گوشت و ۳۶۰ تن خاویار راه اندازی می شود که در حال حاضر ۴ مزرعه از این مجتمع به صورت پایلوت مجوز تاسیس خود را دریافت نموده اند.

لازم به ذکر است ایجاد ۲ هزار و ۸۸۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم، احداث و راه اندازی مرکز تکثیر انواع ماهیان خاویاری، احداث و راه اندازی  مرکز تخصصی تولید غذای مورد نیاز ماهیان خاویاری و احداث و راه اندازی مرکز فــــــر آوری و بسته بندی ماهیان خاویاری  از دستاوردهای ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری گمیشان، به عنوان یکی از مهمترین  طرحهای اقتصادی استان،  می باشد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان پرورش ماهیان خاویاری ماهیان خاویاری ماهی خاویاری راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۱۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حجت الاسلام عبدالله واحدی روز شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقات و امور خیریه کشور، افزود: پروژه پرورش ماهی سی باس در قفس اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با ظرفیتی بالغ بر تولید سالانه پنج هزار تن ماهی آغاز بکار کرده و در مرحله نخست ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی نیز ذخیره شده است.

وی با بیان اینکه اولین ذخیره بچه ماهی‌ها در چهار قفس در اسفند ماه سال گذشته انجام شد، ادامه داد: ظرفیت این پروژه به میزانی برنامه‌ریزی و اجرا شده که علاوه بر تامین نیاز استان مرکزی، قابلیت ارسال به دیگر نقاط کشور نیز وجود داشته باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های پرورش داده شده با قیمتی پایین‌تر از قیمت بازار در پروژه پرورش ماهی در قفس این استان، بیان کرد: علاوه بر استان مرکزی راه‌اندازی شعبه‌های عرضه ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت‌الاسلام واحدی هدف از اجرای پروژه ماهی در قفس را افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز عنوان کرد و گفت: طبع گرم، نداشتن بو، استخوان‌های درشت و عدم نیاز به طعم دهنده در طبخ ماهی، از مزایای ماهی سی‌باس است.

۳۹ شرکت مجری طرح‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور مهمترین دستاورد‌ها و پروژه‌های خود را در نمایشگاه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در تهران در معرض دید عموم قرار داده‌اند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند