Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@00:39:17 GMT

افتتاح ۲۹ طرح کشاورزی در همدان

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۲۳۸۲

افتتاح ۲۹ طرح کشاورزی در همدان

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، غلامحسین تقوی ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه از ۲۱ تا ۲۷ خردادماه هفته جهاد کشاورزی نامگذاری شده است اظهار کرد: ۲۹ طرح کشاورزی با ۱۷۲ فرصت اشتغال مستقیم و ۵۰۰ اشتغال غیرمستقیم در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: ۱۴ طرح در حوزه تولیدات گیاهی با ۶۳ اشتغال،  ۶ طرح در بخش تولیدات دامی با ۲۴ اشتغال، ۴ طرح در بخش شیلات با ۱۲ اشتغال و ۵ طرح در حوزه صنایع تبدیلی با ۷۳ اشتغال مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان برآورد سرمایه‌گذاری این طرح‌ها را یک‌هزار و ۲۰ میلیارد ریال دانست و ادامه داد: در حال حاضر در استان بالغ بر ۵ میلیون تن محصول کشاورزی توسط ۱۱۶ هزار بهره‌ور تولید می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه امنیت غذایی اولویت کار سازمان جهاد کشاورزی است یادآور شد: متاسفانه یکی از مواردی که امنیت غذایی را به خطر می‌اندازد ضایعات در این حوزه است که به ازای هر نفر حدود ۷۰ کیلوگرم تولید می‌شود.

تقوی به لزوم فرهنگ‌سازی کاهش ضایعات مواد غذایی اشاره کرد و متذکر شد: در بخش کشاورزی از زمان برداشت تا مصرف محصول، ضایعات وجود دارد اما بکارگیری اقداماتی چون احداث سردخانه‌ها و کنترل و نظارت در بخش تولید، ضایعات را به حداقل رسانده است.

وی قاچاق مستقیم و غیرمستقیم محصولات کشاورزی را مخاطره دیگر امنیت غذایی دانست و ادامه داد: با مردمی‌سازی نظام یارانه‌ها این معضل کاهش و کشور از این بحران رهایی یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان در ادامه گریزی به آرامش بازار زد و گفت: بعد از تصویب قانون انتزاع از زمستان سال گذشته بازار در آرامش به سر می‌برد به نحوی که همدان یکی از استان‌های برتر در تنظیم و ساماندهی بازار شناخته شده که این دستاورد حاصل تلاش شبانه‌روزی همکاران ما در سازمان است.

وی به جوجه‌ریزی و تولید مازاد مرغ گرم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مرغ گرم با قیمتی کمتر از قیمت مصوب عرضه می‌شود چراکه مازاد بر نیاز بازار تولید و بقیه در راستای ذخیره‌سازی استفاده می‌شود.

تقوی با بیان اینکه دولت در زمینه تامین نهاده‌های دامی نیز بسته حمایتی خوبی در نظر گرفته است تصریح کرد: هر استان با توجه به میزان تولید از بسته ۲۰ هزار میلیاردی بهره‌مند می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به پیش‌بینی ۲۰ درصدی فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: همدان ظرفیت  بسیار خوبی در حوزه کشاورزی دارد ضمن اینکه روش‌های سنتی در این حوزه پاسخگو نیست از همین رو باید به سمت هوشمندسازی حرکت کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش میزان بارندگی‌ها و خشکسالی در همدان باید تولید بر مبانی علمی صورت گیرد البته این مهم با بهره‌گیری از ایده‌های دانش‌بنیان قابل پیگیری است.

اجرای الگوی کشت؛ خبر خوب امسال

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز در ادامه این نشست یادآور شد: همدان جزو پنج استان خشکسال کشور است بنابراین باید به دنبال تولید پایدار باشیم اگرچه برای تحقق تولید پایدار اقداماتی هم صورت گرفته است.

محمدشهرام پرورش به سطح زیر گندم آبی و دیم اشاره کرد و گفت: ۷۱ هزار و ۶۰۰ هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و ۳۶۵ هزار هکتار گندم دیم بوده که به دلیل کاهش بارندگی ۱۰۷ هزار هکتار از مزارع گندم دیم آسیب دیده است.

وی با بیان اینکه ۶۲ مرکز خرید گندم راه‌اندازی شده است تصریح کرد: قیمت خرید تضمینی گندم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده و پیش‌بینی می‌شود حدود ۲۰۰ هزار تن گندم خریداری شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۳۵۴ هزار هکتار از اراضی استان زیر پوشش مبارزه سن مادر و سن پوره قرار گرفته که ۱۸۴ هزار هکتار از اراضی زیر پوشش مبارزه با سن مادر بوده است.

وی از اجرای الگوی کشت در مهرماه سال جاری خبر داد و گفت: الگوی کشت برای هشت محصول از جمله گندم، جو، پنبه، عدس و سویا آغاز خواهد شد ضمن  اینکه هیچ محصول آب‌بری بیش از میزان مصوب کشت نمی‌شود.

حمایت همه‌جانبه از مرغداران

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان نیز متذکر شد: مدیریت بازار با همکاری همکاران جهاد کشاورزی و بسیج اصناف انجام شده به طوری که از ابتدای سال یک‌هزار و ۶۲۱ مورد بازرسی صورت گرفته که حدود نیمی از این موارد مربوط به نانوایی‌ها بوده است.

حسین فضلی با تأکید بر اینکه ۹۲۹ تخلف ثبت شده و تقریبا نیمی از این تخلفات از آن نانوایی‌ها بوده است ادامه داد: شایعاتی در زمینه تولید و یا ناآرامی بازار وجود دارد که صحت ندارد و اقلام به میزان کافی در دسترس عموم قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه از دی ماه سال گذشته تا کنون مازاد بر نیاز استان مرغ گرم تولید شده و جوجه‌ریزی‌ها نیز در روند طبیعی و معمول بوده است یادآور شد: در حال حاضر یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد افزایش دارد.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان در پایان تصریح کرد: با همکاری همه‌جانبه و تسهیلات در نظر گرفته شده دغدغه مرغداران رفع و تولید همچون گذشته برقرار است تا جایی که با قیمتی کمتر از  قیمت مصوب عرضه می‌شود.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: تنظیم بازار تولید دامی قیمت مصوب سازمان جهاد کشاورزی استان سازمان جهاد کشاورزی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: «در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.»

محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی است.»

عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد.»

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: «بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود شده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون کرده است.»

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400 در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثر دارویی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کد خبر 847841

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند