Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@16:39:26 GMT

۲۵۰ روستای خراسان رضوی با تانکر آب‌رسانی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۲۷۵۶

۲۵۰ روستای خراسان رضوی با تانکر آب‌رسانی می‌شوند

سید ابراهیم علوی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی حوزه آب و فاضلاب شهرستان تایباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در حال حاضر ۷۴۲ روستای استان خراسان رضوی نیز به صورت کمکی و پراکنده با تانکر سیار آبرسانی می‌شوند.

وی ادامه داد: از مجموع ۳۳ شهرستان در استان خرسان رضوی، ۳۰ شهرستان با کمبود آب شرب مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به فرسودگی شبکه توزیع آب شرب استان خراسان رضوی اشاره کرد و اظهار داشت: طول شبکه آب شرب استان بیش از ۳۰ هزار کیلومتر می‌باشد که ۵۰ درصد آنها عمری بالای ۳۰ سال داشته و نیاز به اصلاح و بازسازی دارند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: اصلاح و توسعه شبکه‌های آب نیاز به اعتبارات شورای برنامه‌ریزی شهرستانها و مصوبه تبصره سه(شوراهای اسلامی شهرها) دارد.

وی به مطالبات شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از مشترکان شهری و روستایی اشاره کرد و افزود: آبفای استان اکنون افزون بر سه هزار میلیارد ریال در بخش‌های خانگی، تجاری، اداری و عمومی از مشترکان خود مطالبه دارد.

علوی ادامه داد: در سال گذشته ۱۲ هزار و ۲۰۰ انشعاب غیرمجاز در سطح خراسان رضوی شناسایی شد که در سال جاری این تعداد به ۱۴ هزار انشعاب هدفگذاری شده که نقش بسزایی در توزیع عادلانه آب شرب در مناطق با مشکل کم آبی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد مشترکان شهری در استان الگوی مصرف آب را رعایت می کنند، گفت: سرانه مصرف آب شرب شهری برای هر نفر در شبانه روز ۲۲۰ لیتر پیش‌بینی شده که با همکاری خوب مردم این میزان مصرف به ۱۷۰ لیتر برای هر نفر در شبانه‌روز می‌رسد ولی در روستاها برای هر نفر در هر شبانه روز ۱۲۰ لیتر در نظر گرفته شده که مصرف آن در هر شبانه روز به ۱۹۹ لیتر می‌رسد.

فرماندار تایباد در ادامه گفت: با توجه به کمبود آب در برخی از روستاهای بخش مرکزی این شهرستان، سال گذشته این مشکل در سه روستای پساوه، قلعه‌نو آبقه و آبقه با اجرای طرح محرومیت‌زدایی "سردار شهید حاج قاسم سلیمانی" رفع شد.

مهدی دونده افزود: برای رفع کمبود آب شرب در این سه روستا افزون بر یک میلیارد ریال از محل درآمدهای جاری اداره آب و فاضلاب شهرستان تایباد هزینه شده است که با این اقدام مشکل کمبود آب شرب افزون بر چهار هزار و ۵۷۵ نفر در این مناطق روستایی برطرف شده است.

وی اظهار کرد: احداث ایستگاه پمپاژ، استانداردسازی ۲ کیلومتر خط انتقال، اصلاح ۲۰۰ متر خط انتقال خروجی مخزن و بازسازی ۵۰۰ متر شبکه فرسوده از مهمترین اقدامات انجام شده در این پروژه بوده است.

وی بیان کرد: همچنین برای پایداری آب شرب در روستاهای سرخسرا، خیرآباد، کاریز، شهر تایباد و نوار مرزی شهرستان تایباد پنج حلقه چاه در این مناطق حفر شده است.

فرماندار تایباد به فرسوده بودن شبکه توزیع آب روستایی این شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شبکه توزیع آب روستایی تایباد ۳۶۰ کیلومتر است که ۱۰۰ کیلومتر آن معادل ۲۰ درصد فرسوده است.

دونده افزود: شهرستان تایباد هفت مجتمع آبرسانی روستایی با ۴۸۰ کیلومتر خط انتقال دارد و خوشبختانه با همکاری خوب مردم کمبود آب شرب شهری و روستایی در این منطقه به حداقل رسیده است.

 شهرستان ۱۴۰ هزار نفری تایباد متشکل از ۲ بخش مرکزی و میان ولایت با ۳۸ روستا در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

برچسب‌ها تایباد صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب محرومیت سرانه مصرف آب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تایباد صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب تایباد صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب محرومیت سرانه مصرف آب شهرستان تایباد کمبود آب شرب خراسان رضوی آب و فاضلاب شبانه روز مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۲۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند

به گزارش قدس خراسان، حسین امامی اظهار کرد: طرح‌های آبرسانی خراسان رضوی ویژه محرومیت زدایی در قالب جهاد آبرسانی به ۱۲۱ روستا از دی ماه ۱۴۰۰ با اعتبار پنج هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال و جمعیت ۱۰۶ هزار و ۴۵۰ نفر با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی اضافه کرد: هم اینک این طرح‌ها از پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصدی برخوردار است و تاکنون ۴۳ روستا از آب پایدار برخوردار شده‌اند.

وی گفت: اجرای خط انتقال به طول ۲۶۶ کیلومتر، اجرای شبکه توزیع به طول ۱۸۱ کیلومتر، احداث مخازن به حجم ۱۰ هزار و ۳۶۰ متر مکعب و حفر ۳۱ حلقه چاه ماشینی و دستی از اقدامات انجام شده است.

به گفته امامی، راه اندازی سه هزار و ۴۱۴ فقره انشعابات خانگی، احداث حوضچه‌های خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع به تعداد ۴۸۵ باب، ۱۷ مورد حصارکشی و ایجاد ۱۴ باب اتاقک پمپاژ و کلرزنی از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این زمینه است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: امیدواریم روستاهای استان خراسان رضوی با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های در دست اقدام رفع تنش، از وضعیت پایدار آبی در سال جدید برخوردار شوند.

وی بیان کرد: برای تأمین پایدار آب شرب در سال جاری نیز پروژه‌هایی نظیر حفر، تجهیز، جابجایی و احیای ۴۴۷ حلقه چاه، اجرا و بازسازی ۹۱۱ کیلومتر خط انتقال، ساخت مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۱۹ هزار و ۳۲۰ متر مکعب و احداث و بازسازی ۱۴ ایستگاه پمپاژ با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۶۵ درصد در دست اجرا است.

امامی افزود: برای تکمیل این طرح‌ها ۱۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سیلابی شدن رودخانه روستای کبوترکوه گناباد + فیلم
  • انسداد ۲ محور روستایی در فیروزه براثر سیلاب
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند