Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از همه ابزارهای تجهیز منابع به ویژه بازار سرمایه برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان استفاده می‌کنیم.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از صدا و سیما، سید احسان خاندوزی در نشست خبری عرضه اولیه تپسی به عنوان نخستین استارت آپ در بازار سرمایه گفت: در خصوص تأمین مالی کسب و کارهای نوآورانه و فناورانه اقدامات قابل دفاعی انجام شده است، اما در سایر مراحل با تنگنا مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سعی می‌کنیم از ابزارهای مالی مختلف از جمله اعتبار مالیاتی برای این کسب و کارها استفاده کنیم و در ماه‌های آینده روزهای بهتری را برای این کسب و کارها شاهد باشیم.

سهم کسب و کارهای فناورانه تا سه سال آینده به ۱۰ درصد GDP می‌رسد

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات نیز در این مراسم گفت: آی سی تی زیر ساخت توسعه کشور در همه بخش هاست و با دولت هوشمند و الکترونیک بسیاری از مشکلات اقتصادی را می‌توان حل کرد.

وی افزود: امیدواریم با توسعه کسب و کارهای جدید و فناورانه سهم این کسب و کارها از تولید ناخالص داخلی طی سه سال آینده از ۶ درصد کنونی به ۱۰ درصد برسد.

جهت گیری ۲۰ سال آینده با قانون جهش تولید دانش بنیان

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز گفت: استارتاپ‌هایی در حوزه‌های بیوتکنولوژی نانو و سلول‌های بنیادی وارد بازار سرمایه خواهند شد.

وی با بیان اینکه باید روش‌های تأمین مالی این بنگاه‌ها تغییر کند، افزود: قانون جهش تولید دانش بنیان‌ها که از یک ماه پیش ابلاغ شده، یک تغییر روش است و جهت گیری ۲۰ سال آینده را نشان می‌دهد.

تأمین مالی جمعی دانش بنیان‌ها تقویت می‌شود

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در این نشست ضمن تاکید بر تقویت تأمین مالی جمعی شرکت‌های دانش بنیان، به اولویت پذیرش شرکت‌های دانش بنیان و مبتنی بر اقتصاد دیجیتال در بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: پذیرش شرکت تپسی در بازار سرمایه آغاز یک راه جدید است، چراکه اکنون سرمایه شرکت‌های بزرگ دنیا بیشتر سرمایه‌های دیجیتال و سرمایه‌های فکری است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، تصریح کرد: برای افزایش تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان تلاش می‌کنیم نقش مؤثر داشته باشیم که این کار می‌تواند با انتشار اوراق بدهی و پذیرش شرکت‌ها در بورس و با کمک صندوق‌های سرمایه گذاری انجام شود.

وی ادامه داد: تأمین مالی جمعی نیز از دو سال گذشته شروع شده است و امسال نقش آن را برای شرکت‌های دانش بنیان پررنگ می‌کنیم.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین گفت: اکنون ۵۰ شرکت در بازار سرمایه داریم که به نوعی فعالیت دانش بنیان دارند، اما شرکت تپسی به طور کامل یک شرکت نوآورانه (استارتاپی) و دانش بنیان است که امیدواریم شاهد شکوفایی دانش‌بنیان‌ها باشیم که اقتصاد را متحول کند.

کشف قیمت تپسی با حضور ۴۷ صندوق سرمایه‌گذاری

میثم فدایی مدیرعامل فرابورس ایران نیز در این نشست گفت: کشف قیمت تپسی با حضور ۴۷ صندوق سرمایه‌گذاری انجام شده و مراحل آن با دقت در هیئت پذیرش طی شده است.

مدیرعامل فرابورس ایران با بیان اینکه تقاضاهای خوبی برای حضور شرکت‌های نوآورانه (استارتاپ‌ها) در بازار سرمایه داریم، ابراز امیدواری کرد در ماه‌های آینده شاهد عرضه‌های دیگری در این حوزه باشیم

وی با اشاره به اینکه اتفاق بسیار بزرگی افتاده و عرضه تپسی شروع یک راه جدید در بازار سرمایه است، گفت: امیدواریم شاهد شکوفایی دانش‌بنیان‌ها باشیم که اقتصاد را متحول کند.

تأمین مالی بورسی برای کسب‌وکارهای نوپا، نوآور و فناور، رسماً کلید خورد

همچنین وزیر اقتصاد نیز در توییتی با بیان تپسی مدت زیادی در کش‌وقوس ورود به بازار سرمایه گرفتار بود و یکی از برنامه‌های اعلامی ما، «تسهیل ورود شرکتها به بازار سرمایه» بود، اعلام کرد: امروز تأمین مالی بورسی برای کسب‌وکارهای نوپا، نوآور و فناور، رسماً کلید خورد.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: بازار سرمایه ، سید احسان خاندوزی ، عیسی زارع‌پور ، میثم فدایی ، تپ سی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سرمایه سید احسان خاندوزی عیسی زارع پور میثم فدایی تپ سی شرکت های دانش بنیان بازار سرمایه دانش بنیان ها تأمین مالی سال آینده شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۳۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • عبور از دژاووی بورسی
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است