Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی زواری عصر سه‌شنبه در آیین تجلیل از خیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب اظهار کرد: اولین‌ رسالت و وظیفه این دانشگاه تامین نیروی تحصیل‌کرده سازمان‌ها در اوایل راه‌اندازی بود که در این زمینه موفق عمل کرد.

وی با بیان اینکه با راه افتادن فاز توسعه‌ در کشور با ایجاد کارخانه‌ها، تربیت نیروی فکری در کنار نیروی علمی نیز در دستور کار قرار گرفت، گفت: دانشگاه آزاد در این بخش نیز همچون سایر دانشگاه‌ها در جهت تحصیلات تکمیلی و تربیت نیروی انسانی که بتواند تولید کننده بینش و دانش باشد گام برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی افزود: بنابر منویات مقام معظم رهبری برای برون رفت از مشکلات موجود کشور، باید دانشگاه‌ها مسیر خود را به سمت دانش‌بنیان سوق دهند و باید تفکر سنتی مبنی بر استخدام یک جوان پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه در یک اداره پایان یابد. 

زواری با بیان اینکه دانشجویان باید پس از فارغ‌التحصیلی با فکر خلاق و مبتکرانه در تناسب با نیاز کشور وارد بازار کار شوند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌غربی از قبل همه نیازها را شناسایی و به شکل علمی به آنها ورود می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود نظام است و تا به این مرحله هم روی پای خود ایستاده است و بار مالی به دولت ندارد و مردم میاندوآب از اینکه خود را در پیشبرد رسالت دانشگاه آزاد مکلف می دانند جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه مشکلات اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه رصد و بررسی می‌شود، گفت: در این راستا افزایش ۲۱ درصدی حقوق کارکنان در دستور کار قرار دارد و با توجه به سرمایه‌گذاری هایی که در سازمان اتفاق افتاده طی ۲ سال آینده منتج به نتیجه خوبی در برطرف کردن گره مالی دانشگاه می‌شود.

میاندوآب نیازمند توجه بیشتر برای تبدیل به قطب علمی در جنوب آذربایجان‌غربی است

امام جمعه میاندوآب نیز در این آیین اظهار کرد: وظیفه دانشگاه تعلیم و تعلم و تزکیه است و این رسالت انبیاست که خداوند متعال به پیامبر داده است.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده با بیان اینکه بعد از آن این رسالت برعهده مراکز علمی اعم از حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌هاست، افزود:بنابراین مسوولان شهرستانی، استانی و کشوری وظیفه دارند زمینه رشد و تعلیم و تربیت را در جامعه فراهم کنند.

وی ادمه داد: به برکت وجود نظام جمهوری اسلامی ایران دانشگاه‌ها در اکثر شهرها گسترش و رشد یافته‌اند و اگر با گذشته مقایسه کنیم آثار این توسعه در زمینه‌های مختلف قابل ملموس است. 

امام جمعه میاندواب با بیان اینکه میاندوآب در مقایسه با شهرهای دیگر یک سر و گردن بالاتر است، افزود: جایگاه میاندوآب در رشد و توسعه و موقعیت جغرافیایی در استان خاص است و در گذشته مسوولان زحمت زیادی برای پیشرفت میاندوآب تلاش کرده‌اند و اکنون هم نیازمند توجه بیشتر برای تبدیل به قطب علمی در جنوب آذربایجان‌غربی است.

مهارت آموزی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب باشد

فرماندار ویژه میاندوآب نیز در این مراسم با بیان اینکه برای ادامه فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان می‌تواند در راستای توسعه دانش‌بنیان در منطقه نقش بسزایی داشته باشد.

علی پیام با بیان اینکه میاندوآب با توجه به وجود ظرفیت و پتانسیل‌های زیاد می تواند به توسعه پایدار برسد، افزود: لازمه این توسعه وجود دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی است و باید از ظرفیت دانشگاه آزاد که دستگاه‌های اجرایی برخی کارهای خود را برون سپاری می‌کنند استفاده کرد.

فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه توسعه رشته‌های تحصیلی در دانشگاه آزاد در دستور کار قرار گیرد، گفت: در دانشگاه آزاد بیشتر شهرها مقطع دکتری وجود دارد و باید در میاندوآب نیز مقطع دکتری در دانشگاه آزاد راه‌اندازی شود و همچنین در مقطع کارشناسی‌ارشد نیز برخی رشته‌ها برحسب نیاز منطقه باید راه‌اندازی شود چرا که بیشتر جوانانی که در صدد ورود به بازارکار هستند در صورت نداشتن تخصص از بکارگیری توسط واحدهای تولیدی باز می‌مانند.

به گزارش ایرنا، در پایان این مراسم از جمعی از خیران میاندوآبی به جهت کمک و مشارکت‌ در اجرای برخی طرح‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با اهدای لوحی تجلیل به عمل آمد.

خیران نیک‌اندیش میاندوآبی در یک سال گذشته ۱۶ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب کمک اهدا کرده اند.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی مشارکت های مردمی دانشگاه میاندوآب دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی مشارکت های مردمی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی مشارکت های مردمی دانشگاه میاندوآب دانش بنیان ها دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب دستور کار دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر یک روزه خود به عسلویه، ضمن دیدار با علمای اهل سنت و امامان جمعه عسلویه و نخل تقی از چند مجتمع پتروشیمی مستقر در عسلویه بازدید و با مدیران شرکت پتروشیمی دماوند و مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی دیدار و بستر‌های همکاری دانشگاه با صنایع را تشریح کرد.

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای در حاشیه این دیدار‌ها با تأکید بر اینکه در سه سال گذشته، گسترش حوزه فناوری در دانشگاه از تأکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوده، اظهار کرد: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحد‌های فناور بازدید کنند.

وی با بیان اینکه شرایط مناسب رفاه و آرامش در دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده، عنوان کرد: هر سال شاهد رشد جمعیتی مناسب از لحاظ تعداد دانشجو در دانشگاه هستیم. ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در ۸۰۰ مدرسه در سراسر کشور در حال تحصیل بوده و ۳۰ هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند که با افزایش واحد‌های بین‌الملل، هدف‌گذاری برای ۱۰۰ هزار دانشجو صورت گرفته است. ضمن اینکه در شرایط تحصیل دانشجویان غیرایرانی با تأکید بر پاسداشت زبان فارسی، تدریس به زبان رسمی کشور صورت می‌گیرد.

سروری‌مجد با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیاز‌ها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.

دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.

سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.

وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.

دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند

مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.

غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.

وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند