Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، دولت بریتانیا اخیراً تصمیم گرفته است تا مهاجرانی که به‌طور غیرقانونی وارد این کشور می‌شوند را به رواندا بفرستد. دولت انگلیس در راه تحقق این هدف حتی توانسته است دادگاه عالی بریتانیا را با خود همراه کند. که البته رأی این دادگاه مورد اعتراض اتحادیه‌های کارگری و گروه‌های حقوق پناهندگان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخالفان این طرح را نقض حقوق بشر می‌دانند و استدلال می‌کنند که دولت نمی‌تواند این طرح را بی‌خطر بداند چراکه نمی‌تواند رواندا را یک مقصد بی‌خطر معرفی کند.

انور سولومان، رئیس اجرایی شورای پناهندگان در این زمینه گفت: بسیار نگران‌کننده است که با وجود این چالش‌های قانونی و نگرانی‌های گسترده، دولت مصمم به ادامه کار است.. او با اشاره به افزایش تعداد مهاجرانی که از کانال مانش از زمان طرح این سیاست در اوایل امسال عبور کرده‌اند، از وزرا خواست تا در مورد شکست اولیه این طرح فکر و تجدیدنظر کنند.

بریتانیا قصد دارد با این اقدام از عبور غیرقانونی پناه‌جویان از کانال مانش و همچنین قاچاق انسان جلوگیری کند. دولت این اقدام خود را با استدلال به اینکه رواندا هم محلی امن برای انتقال پناهندگان است توجیه می‌کند.

نکته جالب اینکه وکلای ۳۰ نفر پناه‌جویی که قرار است امروز به رواندا فرستاده شوند می‌گویند که دولت بریتانیا اعلام کرده است که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل این طرح را تائید کرده است ولی آژانس پناهندگان سازمان ملل، دولت بریتانیا را به عدم صداقت در مورد این طرح متهم می‌کند.

لورا دوبینسکی، وکیل آژانس سازمان ملل متحد، گفت که به‌هیچ‌وجه توافق بریتانیا و رواندا را تائید نمی‌کند. دوبینسکی گفت که پناه‌جویان بالقوه در صورت اعزام به رواندا در معرض خطر آسیب جدی و جبران‌ناپذیر قرار دارند و سازمان ملل نگرانی‌های جدی در مورد ظرفیت رواندا دارد.

بوریس جانسون درباره این طرح عزم جزمی دارد وی درباره آن گفت: این طرح تنها راه باقی مانده است، به‌ویژه برای مقابله با باندهای جنایتکار که مهاجران را در سواحل فرانسه استثمار می‌کنند و اغلب آن‌ها را مجبور به سوار شدن به قایق‌های غیرقابل دریانوردی می‌کنند تا از گذرگاهی فوق‌العاده خطرناک به بریتانیا برسند.

بیش از ۱۰۰۰۰ مهاجر امسال تاکنون از طریق کانال مانش وارد بریتانیا شده‌اند، که نسبت به سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. تنها در ماه نوامبر، ۲۷ نفر در کانال مانش غرق شدند...

دولت بریتانیا امیدوار است که این طرح مانع از عبور غیرقانونی از گذرگاه‌ مانش شود، اگرچه طبق آمارهای دولتی، از اواسط آوریل، زمانی که طرح رواندا رونمایی شد، بیش از ۳۵۰۰ نفر با قایق‌های کوچک به بریتانیا رسیده‌اند.

اسرائیل قبلاً طرح مشابهی را برای فرستادن پناهجویان به رواندا انجام داده بود؛ اما در سال ۲۰۱۸ دادگاه عالی اسرائیل این سیاست را ممنوع اعلام کرد و گفت که با کنوانسیون پناهندگان سازمان ملل سازگار نیست.

۳۱۱۳۱۱

کد خبر 1641399

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انگلیس برگزیت دولت بریتانیا کانال مانش سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۴۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران

به گزارش خبرنگار مهر، علی کرمی بعدازظهر پنجشنبه در نشست بررسی پرونده‌های حقوقی و قضائی شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران، اظهار کرد: تاکنون برای ۵ میلیون مترمربع از زمین‌های بخش خصوصی و برای ۴ میلیون مترمربع از زمین‌های ملی شهر مهاجران، اسناد مالکیت صادر شده است.

وی بیان کرد: ۹۶ قطعه در محله دو، ۱۶۶ قطعه در محله چهار و ۹۰۰ قطعه در محله پنج شهر جدید امیر کبیر در قالب طرح جوانی جمعیت به متقاضیان واگذار شده است.

مسئول امور حقوقی و املاک شرکت عمران شهر جدید امیر کبیر و مهاجران استان مرکزی گفت: این شرکت همچنین ۲۰۰ قطعه زمین در شهر امیرکبیر به متقاضیان برای ساخت انفرادی مسکن برای ساخت قرار در نظر گرفته است.

کرمی گفت: شهر جدید امیرکبیر ۱۰۰ میلیون مترمربع وسعت دارد که سند تک برگ برای ۴۲ میلیون مترمربع از زمین‌های این شهر جدید صادر شده است.

وی افزود: همچنین ۱۲۰۰ فقره سند تک برگ رسمی مالکیت شش دانگ برای واحدهای مسکن مهر در شهرهای جدید امیرکبیر صادر شد که این مهم یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم است.

مسئوول امور حقوقی و املاک شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: در حریم شهری شهر جدید امیرکبیر، ۲۳ فقره سند تک برگ دریافت شد که ۱۸ فقره از این اسناد در محدود شهر و مربوط به ۱۸ محله‌ای که در طرح تفصیلی پیش بینی شده شهر جدید امیرکبیر است.

کرمی عنوان کرد: در یک سال گذشته، حدود ۵۰ پرونده حقوقی و کیفری با موضوعات متنوع دستور کار قرار گرفت که بیش از ۹۵ درصد پرونده‌های حقوقی و قضائی، به نفع این شرکت، منتج به صدور حکم قطعی شده است.

کرمی افزود: همچنین در حوزه پرونده‌های حقوقی و قضائی برای نمونه می‌توان به اخذ حکم محکومیت یک شرکت خصوصی به پرداخت مبلغ ۵۸ میلیارد تومان به نفع شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر که قطعیت یافته و در حال اجرا است اشاره کرد.

مسؤول امور حقوقی و املاک شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: همچنین در پرونده دیگری مطالبات اهالی یک روستا، جهت اثبات مالکیت حدود ۲۰۰ هکتار بوده که با همت وکلای شرکت و واحد حقوقی و املاک شرکت در نهایت حکم نسبت به ۱۰ هکتار از این اراضی صادر و نسبت به ۱۹۰ هکتار دیگر از این اراضی حکم به بی حقی اهالی آن روستا به نفع شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر صادر و قطعی شد.

کد خبر 6088674

دیگر خبرها

  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • اسپانیا موشک‌های پاتریوت به اوکراین می‌فرستد
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران