Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: در سه سال گذشته به دلیل شیوع کرونا نتوانستیم جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه راه برگزار کنیم اما در این مدت حمایت آنها از دانشگاه قطع نشد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، محمود کمره ای روز سه شنبه در هفتمین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران افزود: در این مدت بدون اینکه در سطح جشنواره بتوانیم از آنها تشکر کنیم، آنها به حمایت های خود در حوزه گوناگون ادامه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران هرسال در اسفند ماه برگزار می‌ شد اما در سه سال گذشته امکان برگزاری نبود و امروز هفتمین دور این جشنواره برگزار شد.

وی ادامه داد: ما در این مراسم از تمامی خیرین و واقفین که به هر نحو و به هر شکل به دانشگاه تهران و نه فقط به بنیاد حامیان دانشگاه تهران کمک کردند قدردانی می‌کنیم. 

کمره ای اظهار داشت: در دانشگاه تهران بنیاد حامیان دانشگاه فنی و بنیاد حامیان دانشکده کارآفرینی را نیز داریم و خود بنیاد حامیان دانشگاه تهران هم در ۱۱ دانشکده و دانشکده گان شعبه یا واحد زیر مجموعه دارد.

معاون دانشگاه تهران تصریح کرد: بنیاد حامیان این دانشگاه تسهیل کننده جذب حمایت ها برای کسب سیاست‌های کلی و اهداف عالی دانشگاه تهران قدم برمیدارد و از بدو تاسیس تاکنون هماهنگی کامل با مجموعه مدیریتی دانشگاه داشته است.

به گفته وی، آنچه را بنیاد حامیان دانشگاه تهران انجام می دهد مطابق با نیازهاست و مدیریت دانشگاه قصد دارد از کمک خیرین و واقفین بهترین استفاده را بکند.

کمره ای توضیح داد:در اساسنامه بنیاد می بینید که یک بنیاد مردم نهاد NGO است که در راستای توسعه کیفی و کمی دانشگاه تهران فعالیت می‌کند و  توسعه کار خیر و فرهنگ نیکوکاری از اهداف ذکر شده در اساسنامه آن است.در واقع فرهنگ  توسعه کار خیر و خیرپروری و آماده کردن  جوان‌ترها برای ورود به حوزه حمایت داوطلبانه از دانشگاه  از فعالیت های آن است.

وی افزود: اینکه از میان دانشجویان و کسانی که خود بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران بودند جزء خیرین دانشگاه تهران شده اند نشان می دهد این هدف نیز تا حدی تامین شده است. 

معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: در قسمت توسعه و افزایش تعداد خیرین آمار و ارقام نشان می‌دهد که بنیاد حامیان دانشگاه  رشد خوبی دارد و مرتب بر تعداد خیرین افزود می شود که این هم جزو دستاوردها است و  خدا را شکر می‌کنیم که این اعتماد بین خیرین و واقفین ایجاد شده که بنیاد حامیان دانشگاه تهران و کل دانشگاه تهران را جای امن و مطمئن برای هزینه کرد سرمایه و اندوخته خود برای کار خیر می دانند. 

به گفته کمره ای، اساس کار بنیاد حامیان دانشگاه تهران متکی بر چند محور  است که  یکی آنها شفافیت است و با مراجعه به سایت بنیاد می توان گزارش مالی تمام فعالیت ها را مشاهده کرد.

وی ادامه داد: هیچ نقطه منفی و مخفی و محرمانه در این گزارش ها وجود ندارد هرکسی کار خیری انجام داده می تواند داده گزارش آن را ببیند و برای عموم هم قابل قابل رصد کردن است.

معاون دانشگاه تهران اضافه کرد: محور مهم دیگر که همیشه بنیاد به آن توجه داشته این است که هر کاری را مطابق با خواست خیرین انجام دهد.وقتی خیری که اعتماد کرده و کمک خود به صورت نقدی و یا  غیر نقدی را تسلیم بنیاد کرده است ما در راستای تحقق  آن هدف معین خیر اقدام به هزینه کرد می کنیم حتی اگر نیاز دیگری در بخش دیگری داشته باشیم باز هم  هرگز کمک خیر را به غیر از آنچه عنوان کرده است صرف نمی کنیم.زیراین هم وظیفه قانونی ما و هم وظیفه شرعی ما در بنیاد است.

هفتمین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران در مصلی نمازجمعه دانشگاه برگزار شد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بنیاد حامیان دانشگاه تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بنیاد حامیان دانشگاه تهران جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه بنیاد حامیان دانشگاه تهران کار خیر کمره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم

روح الله دهقانی فیروزآبادی روز یکشنبه در بیست و ششمین نشست هیئت امنای بنیاد علم ایران که با هدف گزارش عملکرد این مجموعه و بررسی برنامه‌های سال جاری این بنیاد برگزار شد، گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد.

وی افزود: اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافته که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

دهقانی فیروزآبادی یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست.

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم مسیر حرکتی بنیاد علم ایران را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق دهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های این مجموعه برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی به شکل جدی دنبال می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی اجرا می‌شود.

رئیس هیات امنای بنیاد ملی علم ایران بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیات امنا تأکید کرد و گفت: هنگامی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم ایران دنبال شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. باید نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار گیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری

رییس بنیاد ملی علم ایران نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته این مجموعه در سال ۱۴۰۲ گفت: سامانه ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است.

علی محمد سلطانی افزود: در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

وی، تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی را از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری ذکر کرد و افزود: بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌ وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیات امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیات برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • ویدئو| حامیان فلسطین در مراسم آغاز به‌کار دانشگاه میشیگان
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد