Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@23:07:24 GMT

افزایش درآمد و کشف بدهی بانکی جدید در شهرداری ساری

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۵۳۹۲

افزایش درآمد و کشف بدهی بانکی جدید در شهرداری ساری

به گزارش خبرنگار ایرنا، سی‌ودومین جلسه شورای ششم ساری عصر امروز –سه‌شنبه- با حضور جواد طالبی شهردار مرکز استان و در غیاب سبحان بخشی و ذوالفقار شریفی دو تن از اعضای این شورای ۹ نفره برگزار شد ؛ جلسه‌ای که ۱۶ دستور کار برای آن در نظر گرفته شد، اما مهم‌ترین بُعدش حضور شهردار ساری برای ارائه گزارش عملکرد از آخرین وضعیت شهرداری مرکز استان و رو شدن بدهی جدید بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد طالبی که طی هفته‌های اخیر و پس از گذراندن دوران نقاهت ناشی از جراحی قلب باز، با برگزاری دو نشست‌ هم‌اندیشی با اهالی رسانه تلاش کرده فاصله ایجاد شده بین طبقه هفتم عمارت شهرداری با شهروندان و رسانه‌ها را کم کند، امروز در صحن شورا حضور یافت و به تشریح برخی از اقدامات انجام شده و در حال انجام شهرداری مرکز استان و برنامه‌های پیش رو پرداخت.

اما تشریح برخی اقدامات انجام شده شهرداری ساری طی ماه‌های اخیر، از یک سو تلاش برای سرپا نگه داشتن این نهاد و بهبود فضای شهری و خدمات به شهروندان و ساماندهی نیروها را پررنگ کرد و از سوی دیگر با اعلام خبر پیدا شدن یک بدهی بانکی ۹۰ میلیارد تومانی دیگر در فهرست بدهی‌های قدیمی شهرداری ساری، دنباله‌دار بودن مسائل مالی به جا مانده از دوره‌های پیشین مدیریت شهری مرکز استان را دوباره یادآوری کرد.

شهردار ساری در بخشی از اظهارات خود با اشاره به تلاش برای پرداخت منظم حقوق و مطالبات کارکنان و بدهی بانک‌ها گفت: اخیرا با خبر شدیم شهرداری از گذشته یک وام پنجاه میلیارد تومانی نیز دریافت کرده بود که اقساط آن پرداخت نشد و اکنون با جریمه تاخیر مبلغی که شهرداری باید بپردازد به حدود ۹۰ میلیارد تومان رسیده است. از بانک تهسیلات‌دهنده درخواست استمهال کردیم و خواستیم که برای بازپرداخت این وام همراهی داشته باشد تا در کنار سایر بدهی‌های بانکی شهرداری، اقساط مربوط به این وام نیز به مرور پرداخت شود.

۱۰۴ میلیارد تومان درآمد در ۸۳ روز

شهردار ساری از افزایش درآمد این نهاد طی حدود سه ماه اخیر نیز خبر داد و با ابراز رضایت از این موضوع افزود: از ابتدای امسال تا ۲۱ خرداد در مجموع اندکی بیش از ۱۰۴ میلیارد تومان درآمد داشتیم که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود ۳۶ درصد رشد را نشان می‌دهد. درامد شهرداری در مدت مشابه سال قبل ۷۶ میلیارد تومان بود که رشد چشمگیر درآمدهای شهرداری را در این مدت نشان می‌دهد.

به گفته طالبی با تکیه بر این افزایش درآمد حقوق همه کارکنان طبق مقررات قانونی و با افزایش حقوق به طور کامل پرداخت شد. وی اظهار کرد: امیدواریم این روند پرداخت را با اجرای سیاست‌های درآمدی درست بتوانیم ادامه دهیم. البته با توجه به این که مبلغ حقوق‌ها افزایش یافت شرایط سختی برای پرداخت حقوق داریم. اما انتظار داریم همه همکاران سعه صدر داشته باشند تا به شیوه‌های مناسب در مسیر افزایش درآمد قرار بگیریم.

این مسئول خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از معوقات بازنشستگان هم با توجه به عقب‌ماندگی ۶ ماهه پرداخت شد. با توجه به محدودیت‌های درآمدی هنوز معوقاتی وجود دارد که تلاش می‌کنیم به زودی پرداخت شود.

در مسیر ساماندهی نیروها

یکی از چالش‌های مهم شهرداری ساری تعداد زیاد نیروهاست که در دو سه سال اخیر بارها حاشیه‌ساز شد. شهردار ساری در صحن شورای شهر به این موضوع نیز اشاره کرد و از آغاز ساماندهی سازمانی نیروها خبر داد.

طالبی گفت: در بخش مدیریت انسانی با توجه به تذکرات به جای نهادهای نظارتی بابت ساماندهی نیروها در سازمان‌های وابسته و مجموعه شهرداری ایجاد چارت سازمانی بر اساس احکام پرسنل رسمی و قراردادی آغاز شد. اقدامات خوبی شکل گرفت که البته هنوز به پایان نرسیده است. اما نزدیک به ۷۰ درصد نیروی انسانی حاضر در سازمان‌های تابعه و شهرداری طبق چارت سازمانی در حال مدیریت است.

وی تصریح کرد: هدف از این اقدام ساماندهی نیروهاست و انتظار داریم که همه همکاران بر اساس احکام شغلی‌شان و طبق برنامه‌ریزی که برای ساماندهی شغلی در نظر گرفته می‌شود همکاری کنند و با مجموعه مدیریت شهری هماهنگ باشند.

این مسئول شفاف شدن ساختار اداری را نیز از دیگر اقدامات مهم انجام شده طی ماه‌های اخیر برشمرد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در شهرداری، تمام امور اداری مربوط به فعالیت کارکنان و ارزشیابی آن‌ها به صورت سیستمی انجام می‌شود. اطلاعات همه پرسنل زیرمجموعه در سامانه کارکنان بارگذاری شد و توسط واحدهای مربوطه قابل رصد است. این فرآیند به شفافیت عملکرد شهرداری در حوزه پرداخت‌ها و نیروی انسانی کمک زیادی می‌کند.

الکترونیکی شدن خدمات

شهردار مرکز استان حذف چشمگیر مراودات اداری کاغذی در شهرداری به‌واسطه راه‌اندازی اتوماسیون اداری را هم از دیگر اقدامات مهم برای تحقق شهر الکترونیک برشمرد و از برنامه‌ریزی برای الکترونیک شدن فرآیند صدور پروانه ساخت و مجوز پایان کار در شهرداری ساری با همکاری نظام مهندسی ساختمان خبر داد.

طالبی افزود: این نوید را به شهروندان مرکز استان می‌دهم که برای نخستین بار در مازندران پروانه ساخت و مجوز پایان کار تک برگ را محقق کردیم. منتظر همراهی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان هستیم تا تمام اجزای این فرآیند در راستای تحقق شهر هوشمند، الکترونیک شود. یکی از اقدامات دیگر در این زمینه، اضافه کردن مراحل صدور پروانه و پایان کار به اپلیکیشن «ساریِ من» است که تا پایان سال نهایی می‌شود

وی تصریح کرد: در این فرآیند مالکان و شهروندان متقاضی مجوزها با نام کاربری مختص خودشان می‌توانند همه امور را انجام دهند. به این صورت و با الکترونیک شدن همه فرآیندها، راه بر تخلف و فساد در مسیر ساخت‌وسازها بسته می‌شود. تلاش بر این است که با بستن راه‌ تخلفات ساختمانی در مراحل اداری، طی سال‌های آتی تعداد پرونده‌های کمیسیون ماده صد را به کمترین حد ممکن برسانیم. امیدوارم این اتفاقات مؤثر باشد تا در ساری متروپل نداشته باشیم.

ایجاد خیابان ایده‌آل

این مسئول از برنامه‌ریزی برای آغاز پروژه‌ای با نام خیابان ایده‌آل در محور مرکزی ساری خبر داد و گفت: محور میدان ساعت تا میدان هلال احمر یعنی خیابان‌های ۱۸ دی و بلوار طالقانی قرار است در این طرح به طور کامل بازپیرایی شود. قرار است در این طرح از میدان ساعت تا میدان هلال احمر شهدا تمام آشفتگی‌های بصری برچیده شود.

شهردار ساری خاطرنشان کرد: مناسب‌سازی این مسیر برای معلولان، نورپردازی، بهسازی ورودی‌ها و باغچه‌های کنار خیابان، نوسازی تیرهای چراغ برق، حذف و ساماندهی سیم‌های برق، نصب تابلوهای هوشمند ارائه اطلاعات شهری، ایجاد مبلمان شهری مناسب و تعبیه ایستگاه‌های شارژ با استفاده از انرژی خورشیدی بخشی از برنامه‌های گنجانده شده در طرح خیابان ایده‌آل ساری است که امیدواریم تا پایان مرداد ان را به سرانجام برسانیم.

وی همچنین از تکمیل پروژه میدان پلیس ساری و برنامه‌ریزی برای رونمایی از میدان خبر داد و افزود: امشب –سه‌شنبه- قرار است این میدان که به طور کامل با درون‌سپاری و استفاده از توان داخلی شهرداری ساخته شده با حضور شهروندان رونمایی شود. با وجود همه مسائل مالی شهرداری ساری در تلاش است که تا حد امکان از بهسازی و زیباسازی فضای شهری غافل نماند.

طالبی اظهار کرد: در همین راستا نیز طرح سنگفرش معابر بازار نرگسیه ساری در دستور کار قرار گرفته که در ماه آتی اجرا می‌شود. البته لازم است در اجرای این طرح‌ها با توجه به انتخاب ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو به سمت بهره‌مندی از اعتبارات ملی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز حرکت کنیم تا شهرداری توان بیشتری برای بهسازی پیاده‌روها و زیباسازی شهر داشته باشد.

تاسیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری

شهردار ساری جذب سرمایه‌گذار برای اجرا یا تکمیل برخی پروژه‌ها را از اهداف مد نظر مدیریت شهری ساری بیان کرد و گفت: بسیاری از پروژه‌ها با ورود سرمایه‌گذار با سرعت بیشتری تکمیل می‌شوند. ضمن این‌که بهره‌گیری از توان و مشارکت مردمی نیز کمک می‌کند که در اجرای طرح‌ها بهتر عمل کنیم.

وی افزود: با همین هدف نیز سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری ساری را به منظور جذب سرمایه‌گذار در اجرای پروژه‌های مختلف تشکیل دادیم. هدف این است که سرمایه‌گذارانی در همه حوزه‌ها شناسایی، ارزیابی و جذب شوند.

افزایش سرعت تکمیل زباله‌سوز

طالبی در بخشی از اظهارات خود نیز به سرعت مطلوب تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری اشاره کرد و گفت: پی اعضای شورا و اصحاب رسانه را به بازدید از این پروژه دعوت می‌کنم تا تفاوت ایجاد شده در روند اجرایی نیروگاه را پس از سفر رئیس‌جمهور محترم به مازندران از نزدیک ببینند.

این مسئول اظهار کرد: حضور پربرکت رئیس‌جمهور و بازدید میدانی و نگاه تخصصی وزیر کشور و ورود بسبج سازندگی به روند اجرایی این پروژه سبب شد تغییرات چشمگیر و محسوسی ایجاد شود. البته در دوره کنونی فقط به ساخت کارخانه توجه نشد، بلکه مسائل مربوط به انتقال برق تولیدی نیز مورد توجه قرار گرفت. از تجربه نیروگاه نوشهر استفاده شد تا مشکلات تکرار نشود. با این روند همزمان با راه‌اندازی نیروگاه، برای انتقال برق نیز مشکلی وجود نخواهد داشت.

شهردار ساری خاطرنشان کرد: برای تامین آب مورد نیاز فعالیت نیروگاه نیز اقدامات لازم در حال انجام است. همزمان ایجاد زیرساخت تصفیه شیرابه مجموعه نیز مورد توجه قرار گرفته است. البته در این زمینه لازم است از همراهی و پیگیری همه مسئولان مرتبط بویژه استاندار، معاون عمرانی استانداری و فرماندار مرکز استان نیز قدردانی کنم. امیدواریم بخش ابنیه نیروگاه را طبق قولی که دادیم در پایان تابستان به سرانجام برسانیم.

پیگیری برای تصویب طرح جامع

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای تصویب طرح جامع شهری ساری اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ اقدامات اولیه برای تصویب طرح جامع را انجام دادیم و در حال حاضر فقط ضابطه مربوط به تراکم و سطح اشغال باقی مانده که در مراحل پایانی است.

این مسئول خاطرنشان کرد: برای منطقه‌های قرق و سیدالشهدا که ساکنان‌شان معضلات زیادی دارند نیز برنامه‌ریزی‌های مربوط به تعیین تکلیف و صدور سند مالکان انجام شد. در این محله‌ها طی سالیان گذشته بافت اجتماعی شکل گرفت، اما مالکان دارای سند نیستند. مطالعات انجام شده و طرح مربوطه آماده است تا به تصویب برسد. تاخیری هم اگر تا کنون رخ داد به دلیل تقاضای بلندمرتبه‌سازی است.

امید به گشایش در پل‌تاپل

شهردار ساری گریزی هم به پروژه پل‌تاپل زد و گفت: گام‌هایی برای بهره‌برداری بخشی از این پروژه برداشته شده است. توافقاتی با راه‌وشهرسازی داشتیم و توافقات تملک و بازگشایی سه پلاک پیش از پل نیز انجام شد.

طالبی افزود: امیدواریم بعد از یک وقفه بیش از یک دهه‌ای در تکمیل این طرح مهم ترافیکی و زیرساختی مرکز استان، بخشی از این پروژه رسما به بهره‌برداری برسد.

در انتظار تکمیل روگذر سه‌راه جویبار

طالبی با اشاره به بخشی از اقدامات مد نظر شهرداری برای توسعه زیرساخت‌های شهری در بعضی مناطق کمترتوسعه‌یافته این شهر اظهار کرد: تلاش ما این است که نگاه یکسانی به توسعه در محدوده‌های شهری داشته باشیم. اما در برخی نقاط ناتمام ماندن پروژه‌های عمرانی اجازه فعالیت را به ما نمی‌دهد.

وی افزود: یکی از پروژه‌هایی که منتظریم به پایان برسد تا پروژه‌های مد نظر خودمان را اجرا کنیم طرح روگذر سه‌راه جویبار است. از همه اصحاب رسانه می‌خواهم که تکمیل این پروژه را ب هم از نظر ترافیکی و هم برای تحویل شدن محدوده به شهرداری به منظور اجرای پروژه‌های شهری مد نظر ا ه عنوان یک مطالبه جدی ز مسئولان مربوطه بخواهند.

شهردار در اتاق شیشه‌ای

طالبی با تأکید بر پایبندی به شفافیت در مدیریت خاطرنشان کرد: پس از حدود یک دهه دوباره اصحاب رسانه را در طبقه هفتم شهرداری ساری به هم‌اندیشی دعوت کردم. نشستی با مدیران خبرگزاری‌ها و همچنین دیداری با اصحاب رسانه مرکز استان برگزار شد و همه نقدها را شنیدم. نقدها را شنیدم و در تلاش هستیم چالش‌ها را رفع کنیم. هر نقد موثری در مسیر پیشبرد امور شهری را پذیرا هستم.

وی افزود: معتقدم اصحاب رسانه کارشناسان جامع‌الشرایط هر جامعه هستند و باید از حضور و نظر آن‌ها بهره گرفت. تا جایی که شهرداری و توان ما اجازه می‌دهد این جلسات و هم‌اندیشی‌ها را ادامه می‌دهیم و هیچ باکی از حضور منتقدان در دفتر کارم ندارم. هم می‌شنوم و هم پاسخ می‌دهم. اما امیدوارم و انتظار دارم که نقدها منصفانه و آگاهانه باشند.

حاشیه‌ها

شهردار ساری در این نشست در مدتی حدود ۶۰ دقیقه مسائل گوناگونی را درباره ساری مطرح کرد. پس از او نیز میررحمان میرشجاعی عضو شورای شهر ساری نکاتی را در قالب یادآوری مسائل بیان کرد. تفریغ بودجه، کامل نبودن ساماندهی نیروی انسانی، کمتر مورد توجه قرار گرفتن بلوار کشاورز در طرح تفصیلی، برپایی جشن‌های مناسبتی توسط سازمان فرهنگی، حل نشدن معضل شیرابه سکوی موقت انتقال زباله ساری و برخی نکات دیگر توسط میرشجاعی بیان شد که به بعضی از آن‌ها توسط شهردار پاسخ داده شد.

اما تذکر آیین‌نامه‌ای شهرام ایرجی عضو شورای شهر به میرشجاعی بابت فراتر از یادآوری بودن اظهارات او و وارد شدن به فضای پرسش از شهردار سبب شد که میرشجاعی به اظهارات خود ادامه ندهد. ایرجی اعلام کرد که حضور شهردار در این نشست صرفا برای ارائه گزارش عملکرد بود و طبق ماده ۶۸ آیین‌نامه داخلی شوراها، اعضای شورای شهر برای طرح پرسش از شهردار باید درخواست خود را به رئیس شورا ارائه دهند تا از شهردار برای حضور در جلسه دعوت شود.

بیان برخی اظهارنظرها توسط میرشجاعی و تأکید او بر کسب داده‌ها از برخی شنیده‌ها برای طرح موضوع نیز مورد انتقاد شهردار و برخی اعضای شورا قرار گرفت. حسین یوسفی عضو شورای شهر ساری در واکنش به این اظهار نظرها گفت: از عضو شورای شهر انتظار می‌رود که با تکیه بر مستندات مسائل را مطرح و شأن و جایگاه شورای شهر را حفظ کند. این که منبع داده‌ها و اظهارنظرهای یک عضو شورای شهر شنیده‌ها باشد در شأن شورا نیست. انتظار می‌رود که همکاران پیش از طرح کردن مسائل برای آن موضوع وقت بگذارند و با استنادات مسأله را مطرح کنند.

ممانعت از حضور یک فعال رسانه‌ای فضای مجازی در جلسه نیز از دیگر حاشیه‌های این نشست بود که دقایقی از جلسه را با وجود راه نیافتن فرد مد نظر به خود اختصاص داد. این فعال فضای مجازی به دلیل قرار نداشتن نامش در فهرست اصحاب رسانه دعوت شده از سوی روابط عمومی شورای شهر اجازه نیافت تا در جلسه شورای شهر حضور داشته باشد. پرویز شعبانی رئیس شورای شهر اعلام کرد که با توجه به محدودیت فضا و از پیش مشخص شدن نام رسانه‌های رسمی برای حضور در این نشست به این فعال فضای مجازی اجازه حضور داده نشد. البته میررحمان میرشجاعی در ابتدای نشست با بیان این که بیرون نگه داشتن منتقدان عملکرد مدیریت شهری امر پسندیده‌ای نیست، پیشنهاد داد برای فراهم شدن فضای حضور فعال رسانه‌ای مد نظر، مسئول دفتر خود را از جلسه خارج کند تا این فعال فضای مجازی حوزه مدیریت شهری ساری وارد جلسه شود.

 اما این پیشنهاد با مخالفت رئیس شورا مواجه شد. شعبانی با تأکید بر این که اولویت حضور اصحاب رسانه در صحن شورا و جایگاه خبرنگاران با رسانه‌های رسمی و دارای مجوز است، با این حال فعالان فضای مجازی نیز در جلسات شورای شهر حضور می‌یابند و بر همین اساس از این فعال فضای مجازی نیز برای جلسه آینده دعوت می‌شود تا در صحن حضور یابد.

شهردار ساری نیز در این جلسه پیرامون نکته مطرح شده توسط میرشجاعی اظهار کرد خطاب به او اعلام کرد که هر فعال رسانه‌ای منتقد عملکرد مدیریت شهری که توسط او معرفی شود را در اتاق کارش پذیرا خواهد بود و انتقادهات او را می‌شنود و با او به گفت‌وگو می‌نشیند.

در این جلسه چند موضوع دیگر از جمله بررسی چند نامه، افتتاح حساب‌های خزانه‌داری شهرداری نزد بانک‌های شهر و ملی، تمدید و اجاره بهره‌برداری از دو قطعه زمین در بوستان‌های قائم و ملل ساری، اجاره دو پارکینگ شهرداری ساری، اجرای طرح مکانیزسایون آبیاری شهر و اجاره و بهره‌برداری از ضای تبلیغاتی پل‌های عابر پیاده شهر نیز مورد بررسی اعضای شورای شهر قرار گرفت.

برچسب‌ها شورای شهر ساری مازندران شهرداری ساری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر ساری مازندران شورای شهر ساری مازندران شهرداری ساری فعال فضای مجازی ساماندهی نیروها میلیارد تومان عضو شورای شهر افزایش درآمد شهرداری ساری بهره برداری اصحاب رسانه مدیریت شهری برنامه ریزی شهردار ساری اعضای شورا مرکز استان قرار گرفت انجام شده پروژه ها انجام شد نیز مورد مد نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد

مدیریت شهری در دوازدهمین ایستگاه بازدید‌های نظارتی خود به شهرداری منطقه ۲ شیراز رسید. در بازدید نظارتی مدیریت شهری در شهرداری منطقه ۲ شیراز مطابق سلسله بازدید‌های پیشین که با هدف تکریم ارباب رجوع، خدمت‌رسانی بهتر و ایجاد امیدآفرینی انجام شد، میز خدمت مردمی، گفت‌وشنود با مدیران و کارکنان منطقه و جلسه بررسی مسائل به منظور رفع موانع و پیشبرد امور انجام گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید نظارتی اظهار کرد: شهرداری منطقه ۲ ویژگی خاص خود را دارد و علاوه بر نقاط قوت بسیار زیاد که قابل مقایسه با سایر مناطق نیست، این منطقه مسائل و مشکلات ویژه‌ای دارد که این موضوعات به بافت فرسوده و قدیمی بودن آن بر می‌گردد.

سید ابراهیم حسینی تصریح کرد: بخشی از این منطقه به عنوان شناسنامه شیراز است و ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد که در سایر مناطق نیست؛ از سوی دیگر با بخش‌های فرهنگی نیز این منطقه دارد و علاوه بر آن یک‌سوم دانشگاه فرهنگیان در این منطقه قرار دارد.

او با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲ شیراز استعداد‌های خاص خود را دارد، ادامه داد: این درخواست را مطرح کردیم که معاونین شهردار شیراز بخش‌های مختلف آن را فعال کنند و آن را به شکوفایی برسانند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص عملکرد اجرایی شهرداری در این منطقه گفت: اقدامات مدنظر و قابل پیگیری که از سوی شهرداری و ناظر شورای اسلامی شهر در این منطقه صورت گرفته است، رضایت بخش بوده و پیشرفت منطقه صعودی است و رضایتمندی مردم از مجموعه اقدامات بسیار بالاست. 

حسینی ضمن قدردانی از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، شهردار منطقه و کارکنان و یاوران شورا این منطقه، خاطر نشان کرد: با اقداماتی که در دستور کار است، افق مناسبی را در این منطقه شاهد هستیم و امید است شاهد شکوفایی و پیشرفت در این منطقه باشیم؛ چراکه این منطقه مستعد بهترین ارائه خدمات است.

رفع مسائل شهروندان مناطق در دیدار‌های چهره به چهره 

 شهردار کلان‌شهر شیراز نیز اظهار کرد: دوازدهمین مرحله بازدید از مناطق و برگزاری میز خدمت در شهرداری منطقه ۲ شیراز بود که این میز خدمت به اتفاق رئیس، ناظر و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و همکاران شهرداری در حوزه ستادی و برخی از معاونین در این منطقه برگزار شد. 

محمدحسن اسدی افزود: یکی از اهداف اصلی بازدید و سرکشی از مناطق برگزاری میز خدمت با حضور شهروندان مناطق است که شهروندان منطقه ۲ به جهت رفع مسائل و مشکلات خود تقاضای برگزاری میز خدمت و گفتگو با مدیران شهری را داشتند.

او عنوان کرد: در این بازدید که با مراجعین و شهروندان ساکن در منطقه دیدار داشتیم، درخواست‌های آنها مورد بررسی قرار گرفت؛ ضمن اینکه مسائل و مشکلات یاوران شورای محلات نیز بررسی شد.

شهردار شیراز افزود: بر اساس مسائل مطرح شده، ارجاعات و دستورات لازم صادر شد.

اسدی بیان کرد: در ادامه دیدار مستقیم و بدون واسطه با همکارانم در منطقه ۲ داشتیم که خوشبختانه با روحیه خوب و با نشاطی مشغول به کار و خدمات‌رسانی به مردم بودند.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز به ارائه گزارش عملکرد اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش رو توسط شهردار منطقه ۲ نیز اشاره کرد.

او گفت: عملکردها، مسائل، مشکلات و موضوعات گفته‌شده مورد بررسی قرار گرفت و راهکار‌های پیش رو تبیین شد. 

شهردار شیراز ضمن اظهار خرسندی از عملکرد شهرداری منطقه ۲ بیان کرد: جلسات بسیار خوبی از سال گذشته تاکنون به صورت مستمر توسط مدیریت ارشد شهری برگزار شده و از مزایای خوب این دیدارها، بی‌واسطه و چهره به چهره بودن آن است و که در وهله نخست باعث رضایتمندی مراجعین و شهروندان است و بعد از آن مشکلات همکاران خودمان به واسطه این دیدار‌ها به حداقل ممکن رسانده می‌شود.

استقبال شهروندان از میز‌های خدمت 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید تصریح کرد: در بازدید‌های انجام شده، استقبال بسیار خوبی از سوی مردم صورت گرفت و در این میز خدمت‌هایی که برگزار می‌شود، دیدار و گفتگوی بی واسطه مردم با اعضای شورا و مدیران شهری فراهم می‌شود.

محمدتقی تذروی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی، ارتباط چهره به چهره با مردم است و در موضوعاتی که نیاز است شهردار شیراز دستورات را مستقیم اعلام کند، این اقدام صورت می‌گیرد تا مشکلات شهروندان حل و فصل شود. 

او اضافه کرد: در بسیاری از مواقع مردم با حضور خود در میز خدمت‌ها، بسیاری از مشکلات و موضوعات را اطلاع‌رسانی می‌کنند. 

عضو و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۲ شیراز ضمن قدردانی از یاوران شورای این منطقه که مسائل و مشکلات را با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مطرح داشتند، گفت: مسائل و مشکلاتی که از سوی شهروندان در این منطقه مطرح می‌شود، یقینا در برنامه‌ریزی برای آینده و تخصیص بودجه، تاثیرگذار خواهد بود. 
 
تذروی همچنین با قدردانی از شهردار منطقه ۲ شیراز اضافه کرد: در اوایل این موضوع را شاهد بودیم که مراجعات مردمی بسیار زیاد بود، اما با دیدار چهره‌به. چهره و رفع مشکلات شهروندان در این منطقه، مراجعه شهروندان نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است و این موضوع نشان از اثرگذاری ارتباط مردمی بین مسئولین و مردم است.

مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: نخستین میز خدمت در سال جاری در منطقه ۲ برگزار شد.

محمود صفایی ابراز امیدواری کرد: حضور شهردار شیراز و سایر مدیران شهرداری و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر منجر به کاهش، رفع مشکلات و مسائل مطرح شده از سوی شهروندان این منطقه شود. 

او ادامه داد: شهروندان در این منطقه مسائل عمده‌ای مطرح کردند که اغلب موضوعات در خصوص زمین و تملکات بود. 

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: برخی از یاوران شورای اسلامی شهر موضوع خدمات زیربنایی را در محلات خود مطرح کردند و دستورات لازم از سوی شهردار شیراز و رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ابلاغ شد. 

صفایی خاطرنشان کرد: برخی از مشکلات شهروندان در این میز خدمت رفع شد و برخی از مسائل دیگر مقرر شد در جلساتی که در شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برگزار می‌شود، پیگیری شود. 

او ابراز امیدواری کرد: همچون سال گذشته جلسات میز خدمت به صورت مستمر با حضور مدیران شهری و مردم برگزار شود تا علاوه بر رفع مشکلات شهروندان، مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری تداوم یابد.

ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری به شهرداری منطقه ۲ شیراز 

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در دوازدهمین بازدید نظارتی با حضور در شهرداری منطقه ۲ شیراز اظهار کرد: این منطقه یکی از مناطقی است که بیشترین تعداد محلات محروم را دارد و در سطح محلات برای احصا و رفع مشکلات همواره از یاوران شورا و رابطین و ظرفیت آنها استفاده شد و کار محرومیت‌زدایی در این منطقه از محلات از مردم محله برای مردم محله اولویت‌بندی می‌شود. 

سیده مریم حسینی افزود: نیاز است از سوی مدیریت شهری به صورت ویژه به این منطقه نگاه شود و این موضوع با درنظر گرفتن بودجه و کارمندانی که دغدغه رفع مشکلات مردم را دارند مدنظر است.

او خاطرنشان کرد: کارمندان شهرداری منطقه ۲ در این منطقه همواره معتقد هستند نهایت رأفت قانونی در برخورد با شهروندان در این منطقه صورت می‌گیرد تا مشکلات آنها رفع شود و این اقدام به معنای نگاه یک شهروند به شهروند دیگر نه نگاه یک مسئول به یک شهروند است. 

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز ابراز امیدواری کرد: با تنوع فعالیت‌هایی که در این منطقه صورت می‌گیرد روزبه‌روز در رفع محرومیت برای مردم این منطقه گام‌های بیشتری برداریم.

ایجاد پرچم سومین حرم اهل‌بیت (ع) در شهرداری منطقه ۲ شیراز

شهردار منطقه ۲ شیراز نیز در این بازدید نظارتی از دیدار چهره به چهره شهردار کلان‌شهر و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با مردم شریف این منطقه خبر داد.

محمد مقدس‌زاده گفت: این بازدید منجر به تسهیل در تصمیم‌گیری‌های مثبت و تأثیرگذار در جهت احصای نیاز‌های مردم و ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در بین مردم شد.

او اظهار کرد: در شهرداری منطقه ۲ ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، سرمایه‌گذاری، اقتصادی، عمرانی، خدمات شهری و زیست محیطی وجود دارد.

شهردار منطقه ۲ شیراز با اشاره به ظرفیت مذهبی این منطقه بیان کرد: اقدامات خوبی در این راستا انجام که برای نخستین بار پرچم سومین حرم اهل‌بیت علیهم السلام طراحی، قرارداد آن منعقد و در حال اجراست.

مقدس‌زاده با توجه به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری عنوان کرد: قراردادی به اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان جهت اجرای پروژه بنکداران در نقطه‌ای کم‌برخوردار تعریف، طراحی و قرارداد منعقد شد. 

او با توجه به پهنا و وسعت منطقه ۲ گفت: از میدان امام حسین (ع) تا پل شهدای نیروی دریایی در کمربندی، پروژه‌های متفاوتی از قبیل ساماندهی بولوار خلیج فارس، پروژه آبش خاتون با زیرساخت‌های گردشگری در چهارراه دفاع مقدس و ساماندهی خیابان لطفعلی‌خان زند از معابر کهن شهر شیراز در دستور کار شهرداری منطقه ۲ قرار گرفته است.

شهردار منطقه ۲ شیراز گفت: در راستای اجرای پروژه‌های بزرگ توسط این منطقه با مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز، بولوار ۴۵ متری محراب جهت تأمین دسترسی و اتصال بلوار مدرس به کمربندی با دارابودن زیرگذر زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد