Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژنرال «خوان مارتین پالئو» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آرژانتین در جریان سفر رسمی به پاکستان و طی دیدار با مقام‌های بلندپایه نظامی این کشور پیرامون تقویت همکاری‌های دوجانبه به ویژه در بخش‌های دفاعی، امنیت و آموزشی رایزنی کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، منابع رسمی پاکستان روز سه‌شنبه اعلام کردند: رئیس ستاد مشترک ارتش آرژانتین امروز در شهر راولپندی دیدارهای جداگانه‌ای با ژنرال «ندیم رضا» رئیس ستاد مشترک ارتش و ژنرال «ظهیر احمد بابر» فرمانده نیروی هوایی پاکستان انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

روابط عمومی ارتش پاکستان نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در این دیدار همکاری‌های دفاعی دوجانبه از جمله امنیت، تبادلات نظامی، آموزش و فضای حاکم بر منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

در این بیانیه به نقل از اظهارات رئیس ستاد مشترک ارتش آرژانتین آمده است: تعاملات سودمند دوجانبه باعث تعمیق روابط دوجانبه دفاعی، تقویت همکاری‌ها و افزایش درک متقابل بین دو ارتش شده است. 

رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان نیز بر روابط دفاعی دوجانبه قوی و طولانی مدت با آرژانتین تأکید کرد. 

مقام ارشد نظامی آرژانتین سپس در اسلام‌آباد با فرمانده نیروی هوایی پاکستان دیدار و طرفین راه‌های توسعه همکاری‌ها میان نیروهای هوایی دو کشور، آموزش، تبادل هیات‌ها و مشارکت برای خودکفایی در صنعت دفاعی را بررسی کردند. 

اواخر شهریورماه سال گذشته دولت آرژانتین در تازه‌ترین اقدام برای تامین نیازهای جنگ‌افزاری خود تصمیم به خرید ۱۲ فروند جنگنده از پاکستان موسوم به "جی‌. اف-۱۷" گرفت، محصول مشترکی با چین که خط تولید آن سال‌های اخیر در پاکستان کلید خورد. 

پایگاه خبری-تحلیلی ژورنال دفاعی انگلیس نوشت: طبق پیش نویس بودجه ارائه شده توسط دولت آرژانتین به کنگره این کشور، خرید ۱۲ فروند جنگنده از پاکستان به ارزش ۶۶۲ میلیون دلار در دستور کار آن کشور قرار گرفته است. 

آرژانتین برای خرید جنگنده‌های پاکستانی ۶۶۲ میلیون دلار در بودجه مالی ۲۰۲۲ هزینه خواهد کرد. 

اواخر اردیبهشت ۱۴۰۰ نیز نیروی هوایی پاکستان ۳ فروند جنگنده جی. اف-۱۷ که از سوی نیروی هوایی نیجریه سفارش شده بود، را تحویل این کشور داد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: پاکستان ، آرژانتین ، ارتش پاکستان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پاکستان آرژانتین ارتش پاکستان رئیس ستاد مشترک ارتش نیروی هوایی همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • غریب آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان آزاد می‌شوند
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان